Vodafone - tarif Odepiš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
458
29.5.14 15:57

Vodafone-tarif Odepiš

Ahoj holky, určitě se najde víc z Vás co budou řešit stejný problém. Před 13lety jsem si s tehdejším Oskarem zřídila tarif ODEPIŠ. Do dnešního dne jsem jako pronájem tohoto tarifu platila 12Kč i s DPH a existuje o tom i smluvní závazek.

Jaké překvapení, dnes došla sms že se cena tarifu mění na 49Kč. Tak jsem volala operátorovi že s chystanými změnami nesouhlasím a přeji si aby tento tarif zůstal zachován tak jako při podpisu smlouvy před 13lety. Operátor mě řekl že si tuto změnu rozhodli manažeři a bohužel s tím nejde nic dělat :cert:

Takže já si roky platím njaký tarif za takové a takové peníze, mám na to i smlouvu a příjde njaký manažer, navýší si jentak cenu a já jako dlouholetá majitelka paušálu se proti tomu :cert: nemůžu bránit??? :cert: Kdo z vás je stejně naštvaný nad poměry v této Republice tak prosím poradte jak to budete dál řešit. Já s takovým jednáním nesouhlasím a sepíšu odvolání, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32865
29.5.14 16:00

No, dali nám minuty navíc. Taky mi to dneska přišlo a nesouhlasím s tím. Byla jsem spokojená tak jak to bylo. K odvolání bych se připojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
29.5.14 16:00

@Kate1984

mám stejný tarif a stejně jako tobě mi Vodafone oznámil změnu -bez mého souhlasu nebo aspoň dotazu, jestli chci. Nicméně po prostudování ostatních nabídek operátorů jsem usoudila, že je to pořád ještě dobrá nabídka, takže prčit se nebudu. Navíc nejsem přesvědčená, že by stížnost padla na úrodnou půdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
29.5.14 16:01

Jako pořád je to hodně dobrá nabídka..ALE mi jde taky o princip. Byla jsem spokojená, nechtěla jsem nic měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.5.14 16:02

No co, zruším paušál. Přejdu na nějakého virtuálního operátora, asi Bleskmobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453

Taky mám tento tarif. Změna mi nevyhovuje, takže asi přejdu jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458

Tady nejde o těch 49Kč, ale o princip jednání! A pokud jim to ted projde, tak můžou kdykoliv cenu zase zvýšit a za chvilku místo 49Kč budeme platit víc a víc! Vůbec se mě takové sprosté jednání nelíbí a nechápu jak si jen tak můžou změnit cenu bez mého souhlasu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
29.5.14 16:05

Já mám tyhle tarify 4, změna mi docela vadí, ale nenadělám nic. Rušit to nechci, chci si nechat karty pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 16:05

Představte si že si platíte njakou cenu třeba za pojištění nebo za cokoliv jiného, máte na to smlouvu a najednou zjistíte že je Vám njaký podpis na h.. Manažeři rozhodnou, zvednou vám cenu a vy se nemůžete bránit? V tom případě takovou svinárnu může udělat kdokoliv a u čehokoliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
29.5.14 16:06

Taky jsem dostala tuto sms / manzel rika, ze nemam nic delat, oni bez tveho souhlasu a podpisu prej nic zmenit nemuzou… tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
29.5.14 16:08

Taky mě to dneska nakrklo :cert: :cert: :cert: já totiž vůbec nikomu nevolám ani nepíšu, všichno z rodiny to mají na mne zadarmo, s kamarádkami se domlouváme přes sociální sítě. Nejhorší je, že na tento tarif nebyla smlouva, takže oni si můžou dělat co chtěj. Ale co já budu dělat se 400minutama, to ví bůh :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
29.5.14 16:09
@nadus píše:
Taky jsem dostala tuto sms / manzel rika, ze nemam nic delat, oni bez tveho souhlasu a podpisu prej nic zmenit nemuzou… tak uvidime :)

obávám se, že v tomto případě můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 16:10

Operátor mě řekl, že si to manažeři rozhodli a změna bude prostě provedena, že se s tím nedá nic dělat. Průser je ale že před 13lety se jaksi smlouvy neuzavírali, pamatuji si že to šlo dohodou přes telefon a platilo se tam 1000Kč zálaha. Takže se bojím toho že si prostě změny provedou a hotovo, pokud se jako blbej národ v blbé České Republice nebudeme bránit. A za rok to třeba zvednou na 100 a budou zvedat víc a víc..Něco se tam podepisovalo, to si pamatuji, ale 13let je šíleně dlouhá doba. Tak jsem napsala na Vodafone at mě pošlou kopii závazku podepsaného mezi mnou a Oskarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
29.5.14 16:11

A ještě jedna věc - vy jste to zjistily až ze SMS? vždyť informace o změně proběhla před nedávnem v médiích. Minimálně jsem ji četla na Seznamu a Novinky nesleduju zrovna pečlivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 16:12

Holky, já mám taky tenhle tarif a nic mi nepřišlo  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie