Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
30.5.14 08:03
@Kate1984 píše:
Já jsem to udala jako příklad, protože je to stejný princip. A pochybuji o tom že někdo dopodrobna čte malým písmem a zkoumá všechny smlouvy co má léta v šuplikách, to by musel být génius! A věřte tomu, že v každé smlouvě se najdou njaké kejkle aby vám tu smlouvu mohli kdykoliv změnit. Je to stejné jako s tarifem ODEPIŠ. Takové jednání se vám líbí?

no vidíš, ty seš zrovna ten hňup a finanční negramot, prachy od banky by sis vzala, aniž bys věděla, jak to přesně s tím úrokem je… smutný.

• Citovat
  • Upravit
458
30.5.14 08:06

Ano je to o Češích, protože jsme národ idiotů a všechno si necháme líbit. Když to tady čtu tak se mě vybavují scény kdy jdou lidi z celé ČR protestovat do Prahy protože se jim neco nelíbí. A politici se jim smějou za okny! A proč? Protože oni jsou vysmátí a my nic nemůžeme, protože jsme národ blbců co se neumí sjednotit a půlka souhlasí s těma grázlama, tím pádem drujá půlka co se chce bránit tak má smůlu. A do té doby než tohle všichni pochopíme a odevzdaně se budeme smiřovat se vším co se kolem nás děje máme smůlu a můžeme jenom nadávat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 08:10

Psla jsem někde že jsem si takovou půjčku vzala??? Pouze jsem to uvedla jako příklad tak čti pořádně!!!A to co udělali s tarifem ODEPIŠ MŮŽOU UDĚLAT VŠUDE, PROTOŽE V DNEŠNÍ DOBĚ UŽ JSOU VŠECHNY SMLOUVY TAKTO OŠETŘENY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.14 08:21

To že jsi to uvedla jako příklad, to s tou půjčkou, to nemění nic na tom, že to takhle v hlavě hozené máš

• Citovat
  • Upravit
Verun83
30.5.14 08:33

A věř, že když si budeš stěžovat, co je to za hulváty, jak si to mohli dovolit atd. tak jim budeš jen pro smích a řeknou si - další blbka, co nečte obchodní podmínky. a tím to pro ně hasne.

• Citovat
  • Upravit
14020
30.5.14 08:34
@Kate1984 píše:
Mě nejde o těch 37 korun, ale o jakýsi princip jednání. Nelíbí se mě to stejně jako ostatním. Když si budete cokoliv léta platit za dohodnutou cenu a jakákoliv firma vám bez vašeho souhlasu změní podmínky smlouvy, taky se vám to bude líbit??? A příště to nemusí být 37Kč, ale rovnou třeba 500!

Kdyby zvedli jen cenu, tak by to bylo k naštvání, na druhou stranu přidali spoustu volných minut, takže ten tarif je výhodný. Jinde třeba zdražují a nic navíc nepřidají. Jen kdyby to udělali před rokem, tak by to bylo lepší, takhle už je mi to k ničemu, když mám ještě SIMku s neomezeným tarifem… My jsme měli s tarifem Odepiš 3 SIMky, tak je všechny rušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
30.5.14 08:40
@Terdul píše:
Ale nemuzes chtit po nekom neco, co nemas smluvne podlozene. Ty kvilus nad zvysenim tarifu timto zpusobem, oni by kvileli nad prachama, co by dali do doporucenych dopisu. A protoze to neni jejich povinnost, proc by to delali. Ty delas neco navic jen tak z dobre vule?

I když možná mohli poslat jen obyčejný dopis s informací, protože asi bude dost lidí co se o zdražení nedozví, je jich dost co mají kartu doma někde zastrčenou, takže SMSka jim nepřijde, na internetovou samoobsluhu taky každý pravidelně nechodí a pak budou jenom valit oči, že najednou platí 49,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
30.5.14 08:43

Smarja jake hadky pro tohle… nestacim zirat :mrgreen:

ja si divala do samoobsluhy. Jedno cislo mam bez jakehokoliv tarifu, nevim jak se mi to povedlo, asi proto, ze jsem brala novy telefon a novou simku k puvodnimu cislu, na kterem mam prave ODEPIS tarif… takze by se mne tykal ten vyssi poplatek jenom u jednoho cisla.. Premyslim, ze s nim pujdu do Open Call.. uz jednu simku mame, a jelikoz casto volam na Slovensko je to fakt supr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
30.5.14 10:11
@Kate1984 píše:
Psla jsem někde že jsem si takovou půjčku vzala??? Pouze jsem to uvedla jako příklad tak čti pořádně!!!A to co udělali s tarifem ODEPIŠ MŮŽOU UDĚLAT VŠUDE, PROTOŽE V DNEŠNÍ DOBĚ UŽ JSOU VŠECHNY SMLOUVY TAKTO OŠETŘENY!

Tak třeba zrovna u půjčky jen tak úrok po dobu fixace zvednout nemohou (ty slušné společnosti) protože ten je ve smlouvě přesně definován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
30.5.14 10:12
@Terdul píše:
Ale i obyc dopisy by je vysly na tisice. A to, ze lidi tu sim nepouzivaji, neni jejich statost. Ja nehodlam obhajovat firmy, ale proc by oni meli resit veci, za ktere si zodpovida klient.

Souhlas, oni jsou firma, která chce vydělat a ne zaopatřovací ústav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 11:37

Nesouhlasim. Já jako dlouholetý zákazník jim léta posílám peníze, tak proč by ze slušnosti nemohli objetovat 25Kč na doporučený dopis a informovat mě slušnou cestou že ráčejí změnit naše smluvní závazky? Stejně se jim těch 25Kč brzo vrátí! Oni po nás chtějí peníze a oni zdražují, tak proč se k zákazníkům nechovat slušně, že??? Vybírat prachy to ano, to se jim líbí, dálší férovější jednání už není důležité, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.14 11:40
@Terdul píše:
Ale i obyc dopisy by je vysly na tisice. A to, ze lidi tu sim nepouzivaji, neni jejich statost. Ja nehodlam obhajovat firmy, ale proc by oni meli resit veci, za ktere si zodpovida klient.

Třeba proto, že když klienta naprdnou, půjde ke konkurenci… (Jak to spousta lidí udělá) Buď to zruší úplně nebo převedou číslo jinam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 11:43

Lidi přejdou jinam tak i tak, ale jde o to jak s nima ta firma jedná, ne o 37Kč! Mimochodem z sms jsem nepochopila zda se nově má platit 49Kč bez DPH nebo je to už i s DPH? Kdosi tady projevil starost o chudinky firmy, že by je posílání doporučených dopisů zrujnovalo :D Ale že oni na nás vydělavájí a ještě vydělají daleko víc než je těch 25Kč za slušný doporučený dopis, nad tím jste už nepřemýšleli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.14 11:48
@Terdul píše:
At jdou jinam. Myslis, ze si Vodafone nepropicital, ze se jim vyplati zdrazit a o pulku prijit, nez to drzet na 12 Kc pausalu za mesic?

Ale jo, určitě propočítal… Vždyť už jsem to psala, že i když jim zůstane čtvrtina zákazníků, bude to šul nul… :jazyk: Nic to nemění na tom, že to mohli pořešit prostě víc „prozákaznicky“. Je to vždycky o té formě a ta mi prostě u nich taky šťastná nepřišla. Nicméně je to jejich boj, jejich zákazníci, psala jsem už dřív, že jsem delší dobu přemýšlela, jestli odejít nebo ne (fakt ze mě neměli jen těch 12 korun měsíčně, protože vždycky se najde pár lidí, co i prozvánění vezmou a když je to cizí síť, tak ty prachy prostě jedou ani člověk neví jak :-D ) a tohleto je pro mě impuls, protože se mi to prostě nevyplatí (vlastně to zdražení vyrovná 4 zvednutí od člověka s cizím operátorem měsíčně :-D ). Takže tak. Je fakt, že i kdyby mi to poslali ve zlatý obálce, nezměnilo by to nic na tom, že prostě odejdu jinam… :-D Jediný, čím by mě přesvědčili by bylo, že by dali třeba 100 volnejch minut do cizích sítí… Pak by se to vyplatilo i dál, ale volný minuty jen do vlastní sítě, kde ty náklady jsou v podstatě minimální pro ně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 11:48

V předchozích příspěvcích jsem narážela na to fakt že at podepíšete jakoukoliv smlouvu a kdekoli, všude mají njaké kejkle v podmínkách. Je to jenom o slovíčkaření
a kdykoliv kdokoliv to může napadnout, stejně jako to udělali ted s tím tarifem ODEPIŠ. Takže smlouva kterou máte s danou společností je vám houby platná, daná dohoda neplatí a může to dopadnout stejně tak jako s tímhle tarifem ODEPIŠ. A podle toho co tady druzí píšou, tak se jim takové chování líbí a neprotestují proti tomu, tak fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák