Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
30.5.14 16:03
@Kate1984 píše:
Mě tím rozhodně neurazíte. Bohužel do každé diskuze se musí nabourat někdo, kdo se akorát chce hádat a otáčí každé slovo. Ale tohle není smyslem této diskuze a inteligenci ukaziješ ty a ještě ta druhá která nemá žádné rozumné argumenty pro dané téma. Takže holky, kupte si bonbonierku, dokazujte si :potlesk: jaké jste malé a ubohé chudinky a urážejte si koho chcete, já jsem s tím nezačala. Hodně štěstí :lol:

Je hezky, ze vzdycky zacnes pouzivat vyrazy nekoho, kdo ma tebe nejak reaguje. A zajimalo by me, co je tedy tematem teto diskuze. Ja myslela, ze to, jak ti vysvetlit, jak se vec v realu ma.

• Citovat
  • Upravit
8662
30.5.14 17:00

8o no tvl, to je diskuze :mrgreen: taky mi dnes přišla sms od Vodafonu a já si tu v klidu sedím a piju kafe :! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
30.5.14 17:16
@jezzz píše:
S tímto souhlas…zdražení je dle mého proto, aby se klientů s tímto tarifem zbavili. Pro ně je maximálně nevýhodný. Poprvdě jsem spíše čekala jeho zrušení.

No, to si právě nejsem jistá zda mohou udělat, možná proto to řeší tím zdražením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
30.5.14 17:20
@Kate1984 píše:
Pokud si firma váží zákazníků, alespon pošle doporučený dopis nebo udělá krok aby je neztratila. Vodafonovi je to jedno, alespon tak to na mě působí.

Tak mě tedy posílání doporučených dopisů proklientské zrovna nepřijde, nutit zákazníka, aby kvůli takovéhle informaci lítal na poštu, mě osobně by to vytočilo.
A že má dělat kroky, aby zákazníky neztratili, ano oni je dělají - u zákazníků, ze kterých mají nějaký profit, ale proč by se měli snažit držet si zákazníka, na kterém prodělávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 17:40

Já jsem pouze vyjádřila svůj názor a chování Vodafonu se mě nelíbí. Tak přejdu jinam a je pokoj. Kdo chce mít tarif s jejich novýma podmínkama at si ho má. Nelíbí se mě jejich chování, ostatním se líbí, co na to dál říct? Každej má njakej názor, já ho vyjádřila v této diskuzi a chtěla jsem vědět co na to ostatní, tot vše. Někdo mě dal za pravdu, někdo ne a tím to končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 17:50

A zase jsme u toho, já jsem se sem nepřišla dohadovat kvůli kravinám a podporovat ty se akorát chtějí dohadovat. S touhle diskuzí to nemá nic společného. Takže se bavím s těmi kdo se o tom chtějí bavit, nebo na to mají njaký názor, s tebou se o tom diskutovat viditelně nedá. Takže debata s tebou nemá žádný smysl. Kromě urážek s kterýma jsi začala ty z tebe nic pořádného nevylezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 17:56
@Verun83 píše:
@Terdul Tak ja myslim, ze zakladatelce neni uz mozne pomoci, asi spadla z mesice.

Ostrá slova jsi začala používat ty. Ale stojím si za tím že njaké dohadování nemá s touhle diskuzí nic společného a nebaví mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 18:07

Znova opakuji, přišla jsem sem diskutovat o paušálu Odepiš. Kdo se chce o tomto tématu pobavit a něco ho kolem zajímá, at sem napíše svůj názor. Od toho byla tato diskuze otevřena, tot vše. Dále mě to nebaví a nebudu s tím ztrácet čas, OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 18:50

Tak promin, tento příspěvek jsi nepsala ty a omlouvám se, OK? Ale jsem znechucená tím jak se zvrhla tato diskuze a už se tady v podstatě nic neřeší, kromě blbostí kolem. A to mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
30.5.14 18:55

@Kate1984 Nijak se nezvrhla, všichni se tu snaží vysvětlit, že na tom není co řešit, Vodafone se chová v souladu se všeobecnými podmínkami, takže se můžeš odvolávat tak maximálně z okna… nebo jít jinam, ale to nevím kam, když se hnusně chovají všichni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
31.5.14 06:17

@j.a.n.i1 Ahoj, podle mne tarif zrušit mohou, ale přiznávám, že jsem VOP nestudivala a ani nebudu. 50 korun za 400 minut je pořád ok :-)

Číslo dám mamce, která jinam než do vodafone nevolá a jí se to pořád vyplatí. Chce u Vodafone zůstat. Já už mám nějakou dobu neomezený tarif, takže simka mi stejně ležela doma, tak ji aspoň někdo využije :-)

• Citovat
  • Upravit
20777
2.7.14 21:21
@nesssinka píše:
Možná proto v té sms odkazují na internet, tam už je to jasně napsané, že je to i s DPH. Já i dle sms pochopila, že by mě převedli na nový tarif už teď od 4. 6. a dle internetu je to až po tom 20. 6., takže od 4. 7.Jinak když už se tu řeší cena za tarif, tak sice celých 13 let nebo kolik, tak cena byla stejná, ale měnili třeba cenu za smsky, já když si ten tarif pořizovala, tak proto, že v té době byly smsky do všech sítí za těch pár halířů, ale dlouho jsem si to neužila, protože pak sms do ostatních sítí zdražili. A volné minuty taky byli původně na pevnou síť, pak to změnili do vlastní sítě.

On původně byl tarif Slyším vás (35 volných minut do pevné sítě a 5 minut do jakékoliv) a tarif Odepiš a před pár lety měnily všechny tarify Slyším vás na tarify Odepiš.
Dle mého se je prostě snaží zrušit, jak už tu někdo psal.

A jinak otázka: Kam jste nakonec přešli? Existuje nějaký podobný paušál někde jinde? Asi ne, co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza7
3.7.14 08:42

Po zdražení jsem Odepiš taky zrušila a hledala náhradu mezi viruály. Dost jsem váhala ale nakonec jsem šla k Centropolu - tarif C ENERGIE. Pro mě „no name“ firma, ale riskla jsem to. Měsíční paušál je 1 Kč a volání a SMS do všech sítí je ze jednotnou cenu 1,50 Kč. Nic lepšího, co by mi nahradilo Odepiš jsem zatím neviděla.

• Citovat
  • Upravit
27264
3.7.14 11:43

@Tereza7 musela jsi měnit číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.7.14 11:48

@Tereza7 Tak to nevypadá špatně.

@lleennttiillkkaa Koukala jsem na podmínky a převod čísla k nim mají zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák