Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
30.5.14 12:02

Nejsem žádný odborník na smlouvy. Jen mě zaráží že všichni stojí za firmou Vodafone a prostě se jim líbí takové chování a jednání. Tak fajn, dál na to není co říct. A to co ted udělala firma Vodafone může zopakovat dálší firma, protože všem se to líbí a je to vlastně v pořádku že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
30.5.14 12:06
@lednova.jita píše:
smůlu máš tak jako tak, ikdyby vás bylo já nevím kolik! Přečti si všeobecné a obchodní podmínky, kde je vlastně psáno, že to můžou měnit!!! :P
Mimochodem, tyhle všeobecné podmínky-s každým podpisem smlouvy stvrzuješ souhlas s jejich zněním. Četla si je, když jsi podepisovala??
ASi těžko, jinak bys věděla, že je tam tento odstavec:

1.1.4 Změna a informování o změně smluvních podmínek

Trochu méně arogance by z tvé strany neškodilo (nenarážím jen na tento příspěvek, ty smajlíky, co vkládáš jsou vyloženě výsměch, nemluvě o tom co píšeš…šlo by to určitě napsat i slušněni). Pokud má někdo tarix třeba 13 let, myslíš, že si bude pamatovat, co všechno bylo v podmínkách uvedeno?

Také mám Odepiš a za sebe bych řekla, že informace o několikanásobném zdražení jen prostřednictvím sms je buranství a nevážení si zákazníka.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
30.5.14 12:15

@Terdul nejde o částku, ale o princip. Poslali jen sms.

Jinak ta cena pro někoho kdo skoro nevolá není podle mne zase tak hrozná, mám tento tarif jako druhé číslo a nechám jej mamce, která volá jen do Vodafone, takže na tom ve výsledku vydělá :-)

Ale oznámit to mohli slušněji, to navýšení v % je fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
101759
30.5.14 12:19
@kate02 píše:
Třeba proto, že když klienta naprdnou, půjde ke konkurenci… (Jak to spousta lidí udělá) Buď to zruší úplně nebo převedou číslo jinam… :nevim:

A o co jiného jim asi tak jde? Oni se potřebují tech ODEPIŠ zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.14 12:22
@j.a.n.i1 píše:

To já chápu, jen jde o to, že pokud někdo přemýšlí o neomezeným tarifu (třeba já :mrgreen: ), tak si holt sbalí svoje fidlátka i s číslem, který u nich měl xy let (a ne jen s tarifem Odepiš) a prostě si vybere operátora jinýho… :think: Takže nakonec nebudou mít vůbec nic… :-D (Jako jo, chápu, je jim to jedno, ti, co zůstanou, jim to „vynahradí“, jen mi to přijde tak trošku krátkozraký :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
30.5.14 12:23

@jezzz A co je neslušného na SMS u mobilního operátora? jako asi by mi to přišlo neslušné od firmy, která jinak každý prd posílá poštou, ale od perátora, kde i vyučtování mám pouze na netu a přijde mi SMS s částkou mi to přijde jako zcela normální informační kanál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
30.5.14 12:30

@j.a.n.i1 zdražení je o hodně - nemyslím částku, nýbrž procenta, mne jako jejich dlouholetému zákazníku to přijde neslušné…jako by mnou jakožto zákazníkem pohrdali. A to jsem u nich více než 10 let. Když mají reklamu nebo mne chtěli přetáhnout na dražší tarif, tak mi volali, ne jen jednou…Nebo jsme již v době, kdy není potřeba zákazníků si vážit?

To že je Vodafonu tento tarif nevyplatí je druhá věc. Pro mne to znamená, že až se budu rozhodovat u kterého operátora mít tarif, Vodafone to nebude. Ne kvůli zdražení, na to mají právo. Ale pro jejich neproklientský přistup.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
30.5.14 12:32
@j.a.n.i1 píše:

S tímto souhlas…zdražení je dle mého proto, aby se klientů s tímto tarifem zbavili. Pro ně je maximálně nevýhodný. Poprvdě jsem spíše čekala jeho zrušení.

• Citovat
  • Upravit
458
30.5.14 12:33

Jsem ráda že konečně někdo pochopil o co tady jde. Ne o 37Kč, ale o njaký solidní postoj k dlouholetým zákazníkům. Tím jak to provedli, dali najevo že si nás vůbec neváží a zachovali se k nám jako k prasatům. Čili pokud si budu vybírat jiný tarif, Vodafone to už nebude, ztratili moji důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 12:36

Pokud si firma váží zákazníků, alespon pošle doporučený dopis nebo udělá krok aby je neztratila. Vodafonovi je to jedno, alespon tak to na mě působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 12:41

Ano řekla, mluvila jsem o tom s operátorem, nikam jinam vás nepřepojí. Řekl že to chápe, ale manažeři rozhodli tak bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 12:44

Však ten jim napíšu, mě těch 25Kč nezrujnuje jako společnost Vodafone :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
30.5.14 12:44

@Kate1984 Jsme na tom stejně Kate :-)

• Citovat
  • Upravit
458
30.5.14 12:47
@jezzz píše:
@Kate1984 Jsme na tom stejně Kate :-)

Alespon někdo vidí situaci podobně jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
30.5.14 12:47
@Kate1984 píše:
Lidi přejdou jinam tak i tak, ale jde o to jak s nima ta firma jedná, ne o 37Kč! Mimochodem z sms jsem nepochopila zda se nově má platit 49Kč bez DPH nebo je to už i s DPH? Kdosi tady projevil starost o chudinky firmy, že by je posílání doporučených dopisů zrujnovalo :D Ale že oni na nás vydělavájí a ještě vydělají daleko víc než je těch 25Kč za slušný doporučený dopis, nad tím jste už nepřemýšleli??

Možná proto v té sms odkazují na internet, tam už je to jasně napsané, že je to i s DPH. Já i dle sms pochopila, že by mě převedli na nový tarif už teď od 4. 6. a dle internetu je to až po tom 20. 6., takže od 4. 7.

Jinak když už se tu řeší cena za tarif, tak sice celých 13 let nebo kolik, tak cena byla stejná, ale měnili třeba cenu za smsky, já když si ten tarif pořizovala, tak proto, že v té době byly smsky do všech sítí za těch pár halířů, ale dlouho jsem si to neužila, protože pak sms do ostatních sítí zdražili. A volné minuty taky byli původně na pevnou síť, pak to změnili do vlastní sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák