Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
29.5.14 21:49
@Lama Lama píše:
no, to je ale asi všechno, co s tím můžu dělat. A pak odejít.

však jo, já taky nechápu tu hysterii zakladatelky… :oops: ale na stranu druhou to člověka nepotěší… Podle mě to beztak udělali právě proto, aby se zbavili těch „mrtvejch duší“ :mrgreen: i když by jim zůstala čtvrtina zákazníků, budou na tom vlastně finančně stejně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
29.5.14 21:59
@Akivasha píše:
Mám 2 simky, takže tarif ruším a bude. Budu u mobil.cz. Ale naštvali mě pěkně :pocitac: Akorát doufám, že s tím zrušením nebude problém, protože jsem četla o pár případech, kdy smlouvu lidi rušili třeba rok a pořád jim chodili nějaké upomínky, že mají nedoplatky a tak :cert:

V internetové samoobsluze se dá změnit tarif - na Tarif na míru, provedlo se to hned a sám tam jako základní naskočí „Nulový tarif“ - takže měsíčně se neplatí nic a v případě, že by se volalo, tak to stojí asi 6,50 za min, sms asi 1,50 a když se 13 měsíců nezavolá ani nenapíše sms, tak pak sami číslo zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 06:47

Já nechápu tu logiku, k čemu nám bude 400volných minut? Za volání se účtovalo 10kč na minutu, takže si spousta lidí volání rozmyslela a používají tento tarif jen na sms. A zavolám si z jiného paušálu. Navíc v dnešní době už má kdekdo neomezený tarif do všech sítí, takže fakt super dárek ze strany Vodafonu :nevim: A ještě k tomu se neprovolané minuty nepřevádějí do dálšího období, takže fakt to mají vychytané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
30.5.14 07:16

Holky hlavne ked budete rusit simku, dajte si PISOMNE potvrdit, ze je zrusena a na ucte ziadny nedoplatok. Mna nahanali este 4 roky po zruseni, a to nie, ze napisali mail s upozorbenim, ale rovno nam prisla exekucna vyzva a trvalo mi dlho sa vobec dopatrat, co sa deje! Nedoplatok tam bol nejakych 130 korun… potom sa mi to stalo dokonca este raz! Zase exekucna vyzva a zas to iste. No jak u debilov fakt! Potom som si to uz dala potvrdit pisomne, aj ked oni samozrejme nechceli, lebo to ‚nerobia‘. Hajzli su to. Dajte si na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.14 07:26

Staci si precist vseobecne obchodni podminky vodafone, odstavec 1.1.4, a pokud vim, na tarif odepis se zadna pisemna smliuva nepodepisovala.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
30.5.14 07:33

Ja spis ziram, ze jde jen o 37,– navyseni. To zakladatelku musi zruinovat.

• Citovat
  • Upravit
458
30.5.14 07:40

Mě nejde o těch 37 korun, ale o jakýsi princip jednání. Nelíbí se mě to stejně jako ostatním. Když si budete cokoliv léta platit za dohodnutou cenu a jakákoliv firma vám bez vašeho souhlasu změní podmínky smlouvy, taky se vám to bude líbit??? A příště to nemusí být 37Kč, ale rovnou třeba 500!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 07:46

Spíš si myslím že by se to dalo pochopit kdyby jako dlouholetým zákazníkům poslali domů doporučený dopis, o daných změnách informovali a popř. navrhli náhradní řešení. Tak už si řeknu dobře, oni si svých zákazníků váží a mají snahu se domluvit.

Místo toho příjde sms, řekne se manažeři to rozhodli a hotovo, bavit ani diskutovat s vámi nebudeme. Nejde mě o těch 37kč, ale o tento hovadský přístup vůči nám všem co máme ty simkarty roky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 07:49

No právě, nejdříve nasadějí 37Kč, projde jim to, nikdo se nebude bránit. Pak to zvednou o stovku, pak budou zvedat dále a dále..VĚŘTE MI, TAKTO TO DOPADNEa až budete mít nastavenou větší částku než 37Kč, líbit se vám to nebude. Je to stejný marketingový tah jako třeba u pojistek, kde taky nenápadně zvedají cenu o 50Kč a řeknou si, taková drobná částka nám projde, tak budeme zvedat dál. Oni jsou tak pitomý že nám to budou dále platit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.5.14 07:50
@Kate1984 píše:
Ahoj holky, určitě se najde víc z Vás co budou řešit stejný problém. Před 13lety jsem si s tehdejším Oskarem zřídila tarif ODEPIŠ. Do dnešního dne jsem jako pronájem tohoto tarifu platila 12Kč i s DPH a existuje o tom i smluvní závazek.

Jaké překvapení, dnes došla sms že se cena tarifu mění na 49Kč. Tak jsem volala operátorovi že s chystanými změnami nesouhlasím a přeji si aby tento tarif zůstal zachován tak jako při podpisu smlouvy před 13lety. Operátor mě řekl že si tuto změnu rozhodli manažeři a bohužel s tím nejde nic dělat :cert:

Takže já si roky platím njaký tarif za takové a takové peníze, mám na to i smlouvu a příjde njaký manažer, navýší si jentak cenu a já jako dlouholetá majitelka paušálu se proti tomu :cert: nemůžu bránit??? :cert: Kdo z vás je stejně naštvaný nad poměry v této Republice tak prosím poradte jak to budete dál řešit. Já s takovým jednáním nesouhlasím a sepíšu odvolání, Katka

mě to přišlo už před pár dny. Tarif jsem zrušila, protože jsem neprovolala ani těch 40min(většina příbuzných mají jiného operátora).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 07:52

No právě, tady se každý odvolává jenom na jakési smluvní podmínky nebo si vymyslí njaká jiná pravidla. Já se ptám kam se vytratila slušnost firem vůči svým zákazníkům? Já jako zákazník bych z jejich strany a i ze strany ostatních firem očekávala slušné jednání, ale jak tak vydím, v této republice už nic takového čekat nemůžeme. A proč? Dělají si s námi co chtějí, hotovo a my se s tím jako blbé ovce musíme smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.14 07:56
@Kate1984 píše:
No právě, tady se každý odvolává jenom na jakési smluvní podmínky nebo si vymyslí njaká jiná pravidla. Já se ptám kam se vytratila slušnost firem vůči svým zákazníkům? Já jako zákazník bych z jejich strany a i ze strany ostatních firem očekávala slušné jednání, ale jak tak vydím, v této republice už nic takového čekat nemůžeme. A proč? Dělají si s námi co chtějí, hotovo a my se s tím jako blbé ovce musíme smířit.

to jsou kecy, v obchodních podmínkách mají, že to můžou kdykoli změnit a dají ti vědět. což ti dali. a obchodní podmínky jsou na to, aby právě zákazníci věděli, jak se firma bude chovat. to že se to tobě nelíbí, je tvůj problém, tím, že sis kartu od nich vzala, jsi souhlasila s obchodními podmínkami. a jestli se ti už před tím nelíbily, tak sis jí brát neměla.
to je jak když si někdo vezme úvěr, tím souhlasí s OP a pak když neplatí, dostane pokutu a to se mu nelíbí a křičí, co je to za zmetky.
vodafone neudělal nic špatně, vše v souladu s OP, to, že ty to nepobíráš, je tvoje nevyspělé chování.
nikdo tě nenutí využívat mobilní služby, stejně jako zdražující elektriku, vodu, plyn, potraviny. atd.

• Citovat
  • Upravit
458
30.5.14 07:56

Zeptám se když si vezmete půjčku kde budete mít předepsaný úrok 10% a oni vám ten úrok zničeho nic zvednou na 30%taky se vám to bude líbit? Je to stejný princip jednání, vždy se ve smlouvě najde malým písmem njaká poznámka kde tohle mají ošetřeno. Tak podle toho co tady čtu, tak s takovým jednáním většina souhlasí. Tak se ale potom nedivte že si s námi dělají co chtějí a není to jenom o tarifu ODEPIŠ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.5.14 08:00

Já jsem to udala jako příklad, protože je to stejný princip. A pochybuji o tom že někdo dopodrobna čte malým písmem a zkoumá všechny smlouvy co má léta v šuplikách, to by musel být génius! A věřte tomu, že v každé smlouvě se najdou njaké kejkle aby vám tu smlouvu mohli kdykoliv změnit. Je to stejné jako s tarifem ODEPIŠ. Takové jednání se vám líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.14 08:01

A tohle není o firmách v ČR, tohle je o Češích, vvětšina z nich jsou hňupové a finanční negramoti, co nechápou obchodní podmínky a nadávají na ně. kdyby firma neměla obchodní podmínky, tak by právě Češi ji sežrali za živa. protože se jim věčně něco nelíbí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák