Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lednova.jita Moc práce číst podmínky, lepší je přece rovnou nadávat, ne ![]()
@weyky píše:
to nezvedne, mě chodí každý rok dopis o indexaci pojištění a o kolik a já to prostě odmítnu a je vymalováno. Tady u toho není jak se bránit
Jo, tak zkus odmítnout zvýšení ceny u povinného ručení… jako jo, odmítnout můžeš, ale tím pádem smlouva končí a hledej si jinou, to samé můžeš udělat i zde.
Tak věř že ti ta sms příjde, taky tě to nemine, když to přišlo i ostatním tak k tobě to dorazí třeba zítra.
Zítra jdu na pobočku a ruším to, mám 2 simky a za tu cenu to už nechci.
Sepíšu odvolání, ale pokud budu jediná tak se mě akorát vysmějí. Pokud nás nebude víc, tak máme smůlu všichni, tak to chodí v této Republice ![]()
@Kate1984 A myslíš, že to bude mít nějaký efekt, když mají ve smluvních podmínkách napsáno, že je můžou jednostranně měnit? ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@lednova.jita Moc práce číst podmínky, lepší je přece rovnou nadávat, ne
No jasně, no.
Ale je to hloupost lidí, kteří dělají povyk pro něco, o čemž si jistojistě nezjistili podrobnosti a kteří tedy zjevně podepisují smlouvu aniž by si přečetli ty podmínky, které nikdo z nich číst „nepotřebuje“. A pak by podávali žaloby.. AAAAchjo..
![]()
Jako sorry ale 13let je hodně dlouhá doba a tehdy na tom naše republika nebyla tak špatně, abychom se tak do detailu zabývali takovým sprostým jednáním. Co se dohodlo to bylo, zvlášt když byl podepsán smluvní závazek!
@Kate1984 píše:
Sepíšu odvolání, ale pokud budu jediná tak se mě akorát vysmějí. Pokud nás nebude víc, tak máme smůlu všichni, tak to chodí v této Republice
smůlu máš tak jako tak, ikdyby vás bylo já nevím kolik! Přečti si všeobecné a obchodní podmínky, kde je vlastně psáno, že to můžou měnit!!! ![]()
Mimochodem, tyhle všeobecné podmínky-s každým podpisem smlouvy stvrzuješ souhlas s jejich zněním. Četla si je, když jsi podepisovala??
ASi těžko, jinak bys věděla, že je tam tento odstavec:
1.1.4 Změna a informování o změně smluvních podmínek
Rádi bychom vás upozornili, že můžeme smlouvu, tj. i Všeobecné podmínky, Informace pro zákazníka, Ceník, Reklamační řád, pravidla FUP nebo Podmínky
marketingových akcí jednostranně měnit, stejně jako podmínky poskytování jednotlivých služeb či jejich poskytování jednostranně ukončit; o tom vás
budeme samozřejmě informovat. Uvedené změny můžeme provést zejména v případě změny právních předpisů, zavedení nových služeb a technologií
nebo z důvodu změny podmínek na trhu elektronických komunikací. O změnách smluvních podmínek vás budeme předem informovat v našich
prodejnách, prostřednictvím stránek www.vodafone.cz nebo také našich informačních materiálů, popř. ve Vyúčtování nebo prostřednictvím SMS zprávy,
e-mailu či Internetové samoobsluhy.
@Kate1984 Jako sorry, ale tohle bylo v podmínkách všech institucí poskytující služby už před 13 lety a není na tom nic sprostého, prostě za 13 let se podmínky na trhu změnili natolik, že přistoupili ke změně. A s tím podpisem smluvního závazku bych si nebyla až zas tak jistá, ano u některých tarifů se závazek opravdu podepisoval, ale byl vždy na dobu určitou a nebylo to u Odepiš a rozhodně ne na 13 let.
@j.a.n.i1 píše:
@Kate1984 Jako sorry, ale tohle bylo v podmínkách všech institucí poskytující služby už před 13 lety a není na tom nic sprostého, prostě za 13 let se podmínky na trhu změnili natolik, že přistoupili ke změně. A s tím podpisem smluvního závazku bych si nebyla až zas tak jistá, ano u některých tarifů se závazek opravdu podepisoval, ale byl vždy na dobu určitou a nebylo to u Odepiš a rozhodně ne na 13 let.
vždyt jsem tu už na první stránce psala, že tenhle tarif byl bez smlouvy, proto se nelze bránit
Zeptám se tedy tak: na co jim teda podepisujeme smlouvu kde je dohodnutá cena, když si to můžou sami od sebe jen tak měnit??? Tak snad sakra když se s njakou společností na něčem dohodnu a podepíšu to, tak to tak je! Nebo je snad v pořádku že si njací manažeři udělají co chtějí a kdykoliv si cokoliv změní dle své libosti? Tady jde o princip, z jejich strany to není fér jednání ![]()
@Kate1984 No, když si nepřečteš, co podepisuješ, tak jak chceš tvrdit, že se podle ní nechovají?
Normalne odejdu… vratej mi ten litr zalohu, co jsem jim pred deseti lety dala a uvazuju o tesco mobile… Tohle je hnus…
@j.a.n.i1 píše:
@Kate1984 No, když si nepřečteš, co podepisuješ, tak jak chceš tvrdit, že se podle ní nechovají?
tady si stejně každý mele svojí, že to nemůžou, ale aby si teda ty podmínky přečetli, když už jsem jim to sem dala, to ne. Pořád budou ti ublížení a rvát se za spravedlnost, která není na jejich straně.
![]()