Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
29.5.14 16:13

Mě dnes napsali sms, jinak bych o tom nevěděla. Ale myslím si že takovou změnu ve smlouvě by měli napsat písemnou formou a počkat zda s tím dotyčný bude souhlasit, ne jen tak napsat sms a brát to tak že se s tejně klient nemůže bránit! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.5.14 16:13

Mně ta simka leží doma nevyužitá už dobrý 3 roky… Jestli to teď takhle zvedli tak to zruším :zed: Protože ji nevyužívám vůbec, jen platím, což mi u 12,– nevadilo, plaila jsem to dvakrát ročně. Teď bych teda musela co dva měsíce, jo? Super :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 16:15

Otázka je jak se proti tomu bránit, když o žádný tarif za 49Kč se 400minutami nestojím a se změnami jsem nesouhlasila a ani je neposlali písemnou formou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
29.5.14 16:16

Jo ja jenm pres sms… taky mam jedno cislo jenom tak / tech 12 korun mi bylo jedno a kdyz tady byli rodice / ze SLovenska, tak se nam hodilo, ze jim muzu dat ceskou simku… bylo to levnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.5.14 16:18

Budu měnit operátora… :nevim: a manžel taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 16:19

Já to ale nechápu jak je možné že tady v České Republice jen tak projdou takové svinárny???Jak je možné že proti tomu není obrany a všichni musejí být jenom jako poslušní pejsci a přizpůsobit se novým podmínkám, ikdyž s nimi nesouhlasí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
29.5.14 16:20
@Kate1984 píše:
Představte si že si platíte njakou cenu třeba za pojištění nebo za cokoliv jiného, máte na to smlouvu a najednou zjistíte že je Vám njaký podpis na h.. Manažeři rozhodnou, zvednou vám cenu a vy se nemůžete bránit? V tom případě takovou svinárnu může udělat kdokoliv a u čehokoliv :cert:

pojistka na auto se taky „automaticky“ zvedne „sama“, aniž bych o to stála, takže se perete docela zbytečně. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20513
29.5.14 16:21
@lednova.jita píše:
pojistka na auto se taky „automaticky“ zvedne „sama“, aniž bych o to stála, takže se perete docela zbytečně. :pankac:

to nezvedne, mě chodí každý rok dopis o indexaci pojištění a o kolik a já to prostě odmítnu a je vymalováno. Tady u toho není jak se bránit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
29.5.14 16:22

Mám 2 simky, takže tarif ruším a bude. Budu u mobil.cz. Ale naštvali mě pěkně :pocitac: Akorát doufám, že s tím zrušením nebude problém, protože jsem četla o pár případech, kdy smlouvu lidi rušili třeba rok a pořád jim chodili nějaké upomínky, že mají nedoplatky a tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 16:22

Když bys něco platila 13 let a njací manažeři si jen tak rozhodli že se cena zvedne a nezajímá je zda s tím národ souhlasí nebo ne, tak tě to naštve taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 16:24

Holky a oni vás na to upozornili až po tom, co vám ten nový paušál naúčtovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
29.5.14 16:25

mimochodem, asi by to chtělo číst si všeobecné a obchodní podmínky, se kterými podpisem smlouvy každý souhlasíte a kde mimo jiné stojí toto :

1.1.4 Změna a informování o změně smluvních podmínek
Rádi bychom vás upozornili, že můžeme smlouvu, tj. i Všeobecné podmínky, Informace pro zákazníka, Ceník, Reklamační řád, pravidla FUP nebo Podmínky
marketingových akcí jednostranně měnit, stejně jako podmínky poskytování jednotlivých služeb či jejich poskytování jednostranně ukončit; o tom vás
budeme samozřejmě informovat. Uvedené změny můžeme provést zejména v případě změny právních předpisů, zavedení nových služeb a technologií
nebo z důvodu změny podmínek na trhu elektronických komunikací. O změnách smluvních podmínek vás budeme předem informovat v našich
prodejnách, prostřednictvím stránek www.vodafone.cz nebo také našich informačních materiálů, popř. ve Vyúčtování nebo prostřednictvím SMS zprávy,
e-mailu či Internetové samoobsluhy. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
458
29.5.14 16:28

Ještě nic neúčtovali pouze došla sms že budou účtovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.5.14 16:30

Štve mě to taky, 400 volných minut do jejich sítě je mi celkem nanic, bohatě mi stačilo těch 40, co bylo doposud. Projdu nabídky jiných operátorů, volám málo, vyhovovalo mi to, co bylo doposud. Na druhou stranu jsem ráda, že to tolik let vydrželo, mám ho taky hned od začátku. A líbí se mi aspoň to férové jednání, že dali vědět včas, u UPC jsem se o změně (samozřejmě výrazném navýšení ceny) dověděla až z výpisu z účtu, měli hnusné jednání a nešlo ani jen tak smlouvu okamžitě zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
29.5.14 16:30

@Kate1984 Aha, mě dneska od nich přišlo jen že zlevňují nějaký roaming nebo co a o tarifu nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák