Vodafone - tarif Odepiš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
29.5.14 17:03

No jo no, co jiného tady čekat v této republice že? Vždy se najde někdo kdo ty nahoře bude podporovat at se chovají férově nebo ne. Takže si můžou dělat co chtějí, nejsme národ který když mu něco vadí by šel za něco bojovat. Jen nadáváme, ale nepůjdeme společně bojovat, proto tady všechno projde všem darebákům, politiků a hajzlům. Protože jsme národ slabochů a neumíme se bránit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
29.5.14 17:06

@Kate1984 A tebe někdo nutil si ten tarif brát a s podmínkami souhlasit? Já bych řekla, že ne, mohla si ty hnusné podmínky odmítnout rovnou a nemít žádný telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
29.5.14 17:10

@Janička10 divný, že Ti zálohu ještě nevrátily, nám ji vrátily cca po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
29.5.14 17:15
@Kate1984 píše:
No jo no, co jiného tady čekat v této republice že? Vždy se najde někdo kdo ty nahoře bude podporovat at se chovají férově nebo ne. Takže si můžou dělat co chtějí, nejsme národ který když mu něco vadí by šel za něco bojovat. Jen nadáváme, ale nepůjdeme společně bojovat, proto tady všechno projde všem darebákům, politiků a hajzlům. Protože jsme národ slabochů a neumíme se bránit :cert:

Bránit se lze, pakliže máš na své straně právo a své domněnky o bezpráví něčím podložené!!
Jak můžeš kolem sebe házet blesky, když vůbec nemáš v tomto případě pravdu?
Pokud si nečteš, co podpisuješ, buď ráda, že ti „jen“ zvedli o pár kaček paušál a nepodepsala si někomu něco jiného, horšího. :roll:
Není to problém jejich.
Je to firma jako jiné v téhle republice, které se snaží prostě vydělat.
A na takových, co nečtou to, co mají, se jim firma buduje skvěle, proč je hanit? -vlastně je ty a další tací, kteří si nečtou řádně smlouvy(kompletně) jen podporujete.
A ještě se pak vztekáš.
Přitom…Tys jim dala podpis a tím pádem souhlas.. :P

• Citovat
  • Upravit
327
29.5.14 17:18

@lokynka Nevim… mam ji tam porad, nijak jsem o ni nezadala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 17:18

Každopádně uvažuji o zrušení toto dlouholeté číslo si nechám převést k jinému operátorovi, 400 minut nepotřebuji, používala jsem to jenom na sms a zavolám si z jiného výhodnějšího paušálu. Na co platit za něco co nepotřebuji a ani jsem o to nestála??? Ale štve mě to, do dnešního dne jsem byla s Vodafonem spokojena. Bohužel jednou je každé pohádky konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
29.5.14 17:20
@Kate1984 píše:
No jo no, co jiného tady čekat v této republice že? Vždy se najde někdo kdo ty nahoře bude podporovat at se chovají férově nebo ne. Takže si můžou dělat co chtějí, nejsme národ který když mu něco vadí by šel za něco bojovat. Jen nadáváme, ale nepůjdeme společně bojovat, proto tady všechno projde všem darebákům, politiků a hajzlům. Protože jsme národ slabochů a neumíme se bránit :cert:

Možná kdyby jsme uměli číst, nemuseli bysme se bránit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.5.14 17:30
@Kate1984 píše:

Ale tady se není proti čemu bránit… To je to, co ti nedochází… ;) oni ty pravidla změnit můžou, udělali to. Mě vytočí ve chíli, kdy bude problém s převedením čísla jinam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.5.14 17:34

@Kate1984 no to mi neříkej, já ho mám taky x let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.5.14 17:35

Příští týden jdu ten převod čísla řešit, už u nich nebudu, to co udělali se mě prostě nelíbí. Takže komu se to líbí at jim fandí a podporuje je v tom, já takový hnusný jednání podporovat nebudu a jdu jinam! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.5.14 17:40

Aha tak teď jsem si najela do samoobsluhy a tam to je napsaný. Jako 400 volných minut mi je úplně k prdu, kdyby dali 400 volných sms udělají líp. Hlavně že mě nazapomenout 4× týdne prudit, ať přispeju na kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
29.5.14 17:50
@lokynka píše:
@Janička10 divný, že Ti zálohu ještě nevrátily, nám ji vrátily cca po půl roce.

mně po 5 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 18:33

Taky mam tento tarif, jestli mi psali nevim mam ho vypnuty, ale uz se pracuje aby se tel zprovoznil. Ale pokud budou chtit 49 tak budu pausal asi rusit mela jsem to jako vedlejsi tel to si radeji poridim jiny :nevim: POkud se bude neco dit pridam se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 18:41

Tak jsem se koukala na vyuctovani a stale mam tarif za 12kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.5.14 18:50

No, upřímě řečeno, proč by nemohli cenu změnit? Máš cenu nějak zafixvanou smluvně na určité časové období?
Já jí mám nasmlouvanou na 3 roky a kdyby to měnili, tak mi to samo naprdne. Ale pokud mám smlouvu na tarif a cena je podle ceníku, kterýse může podle smluvních podmínek tebou podepsaných, měnit… :nevim:
Když ti zdraží plyn, elektřinu, vodné stočné, dálkové topení apod., tak se tak takle divíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák