Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám na PC program XP, takže potřebuji změnit. A právě váhám, jestli jít do Windows 7 nebo do Windows 8.1. S W7 vím, že je spokojenost a je na podobném systému jako XP. W8.1 jsou prý jsou na jiném systému, reference nemám, vyzkoušeno nemám, tak se do nich docela bojím jít. Má někdo vyzkoušeno? Kdo poradí?
Osmičky tak maximálně pokud máš dotykovou obrazovku. Jinak mi přijdou fakt hrozné. ![]()
Mam Windows 8 (nevim jak moc velky rozdil je mezi 8 a 8.1.) a siiiiiilim, nejradeji bych XP - v 8 mam problem i s tak primitivnim ukolem jako prohlizeni fotek.
Manzel ma na notasu 7 a je o tom s nervama o poznanani lepe ![]()
@lucenka já se právě taky spíš přikláním k těm W7. Ale přítel kroutí hlavou, že to je krok zpět. Tak právě váhám…
@Litta díky za rci, pomáhá mi v rozhodnutí pro sedmičky
![]()
@ne-silenamatka pěkně mě štve, že XP zrušili. Byla jsem s nima spokojená.
@makapi píše:@ne-silenamatka pěkně mě štve, že XP zrušili. Byla jsem s nima spokojená.
s tím mě taky dost naštvali
asi se jim ty novinky špatně prodávali
@makapi
A jak je zrušili?? Zrušili jen aktualizace, já má Xp taky a zatím měnit nehodlám.
Taky mam w8 a jsem s nima spokojená, je to jen o zvyku. Předtím jsem měla w7 a w8 jsem se bála ale jsou v pohodě.
Přecházela jsem ted z xp na win8 a je to o zvyk.. něco je jinak, pár věcí jsem musela hledat, ale teď už mi to nepřijde
@fixa08 jj, to jsem myslela, aktualizace. Ale nejsem žádný „ajťák“ a všichni mi radí si nainstalovat nový Windows (hl kvůli heslům). A navíc si budu kupovat nový notebook, takže to vezmu z jedné vody.
My měli v novém nb W8 a radši jsem si tam naistalovali W7, pt nám to nevyhovovalo ![]()