Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky koupila jsem si dneska tablet, ale mam problem s fcb. najedu na fcb stranka se mi nacte, ale zpravy a hlavni stranka ne. mohla bych jsem se prosim zeptat jestli se to taky nekomu nestalo a potom se dostal nejak normalne na fcb? moc dekuji za kazdou radu.
@Antonie Bolavá dekuji a prosim jak se da preinstalovat? jsem zvykla na notas,.ale ten bohuzel budu mit az za 3 tydny mam ho v opravne. a proto jsem si koupila novy tablet, ale nenajede mi normalne fcb ![]()
@ne-silenamatka je tak to jsem si nic nestahovala a ani nevim kde stahnout jsem zvykla prave na notas ![]()
Mas tam ikonu google play? Je to bila ikona jakoby taska - jestli mas android. Tam si zadas FB a nainstalujes tu aplikaci.
@milena13 píše:
@ne-silenamatka je tak to jsem si nic nestahovala a ani nevim kde stahnout jsem zvykla prave na notas
jo tak, já myslela že máš problém s tou aplikací. Takže oprava - ne přeinstalovat, ale nainstalovat ![]()
No a nebo prostě na net a fb ne???to nejde???
ja aplikaci fb v tabletu nepoužívám–jdu na internet a fb
Ja kdyz jsem si koupila tablet a najela jsme si fb taky mi blbnul, kamaradka mi pak stahla na nejaky ikone v tabletu obchod play se to jmenuje aplikaci fb.
Moc dekuji holky taky musim byt pres tu aplikaci jinak by mi to nejelo
a ted mi nejde ani womenzone a nevim proc ach jo chci uz muj notas ![]()