Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný den,
nemáte někdo doma telefon Prestigio 5300?
Moc se mi líbí hlavně velká obrazovka. Hhledám mobil, na kterém není problém nejen volat a psát sms, ale i fotit a natáčet videa kvalitním foťákem, možnost připojení k netu suplující tablet (proto hledám velkou obrazovku). A co si budeme nalhávat, cena je luxusní ![]()
Máte někdo zkušenosti s tímto telefonem? Máme doma již tablet Prestigio a vesměs spokojenost.
Nemůžu proti němu říct ani jedno křivé slovo
slouží mi již od vánoc naprosto parádně ![]()
@Bekyn A foťák je OK? Občas chci vyfotit třeba dceru v běhu, tak dokáže alespoň něco? Teď mám HTC Wildfire a to je, co se foťáku týče, absolutní propadák :/
Nooooo, je to přece jen telefon… Takže pohyb občas rozmázne
a taky video v přítmí je problém. Např. točili jsme s přítelem stejnou situaci ve stejnou chvilku. Já na Prestigio a on na Nokii a měl ho mnohem kvalitnější. Jelikož pokud není dostatek světla jsou videa na Prestigu mizerná.
Manžel ho měl den a prodal ho právě kvůli foťáku. Fotky jsou opravdu nic moc.
Me zacal fotak po roce stavkovat
ale co me stve mnohem vic je neustaly nedostatek pameti v telefonu, nemam tam zadne aplikace krome fb, zadne hry nic…a neustale mi to hlasi nedostatek pameti
jinak fajn telefon ![]()
@wafle píše:
Me zacal fotak po roce stavkovat![]()
ale co me stve mnohem vic je neustaly nedostatek pameti v telefonu, nemam tam zadne aplikace krome fb, zadne hry nic…a neustale mi to hlasi nedostatek pameti
jinak fajn telefon
jak je to možné??? S tímto já problém vůbec nemám
a to tam mám těch zbytečností teda požehnaně…
@wafle ještě mě napadá. Co zkusit nainstalovat aplikaci Clean Master. Já ji mám a vyčistila mi telefon, zvýšila kapacitu paměti a zrychlila FB a hry…
Tak to vazne netusim, vzdycky se mi zastavi prichozi emaily stim ze je malo mista v ulozisti.
jinak sem snim byla spokojena az ted na ten fotak nooo
To jsem mela a nic, vzdy se vycistil a za hodinku znova plno… nevim co stim ale je fakt ze uz je to prapodivny ![]()
Holky, díky za info. Manžel mě překvapil a telefon už mám doma. Nicméně teď bojuju s nastavením účtu na google
. Vždy, u každého Androidu, s tím mám problém a u Prestigia to samé. No nic, jdu si hrát ![]()
@maritimka
úplně vim o čem píšeš
já si hrála od štědrého večera do silvestra
nabíječka jela téměř non-stop ![]()
A ještě malý dotaz - přenos kontaktů mezi starým HTC a prestigiem? V původním telefonu jsem si je nahrávala na účet gmail.com, jenže ten mi za boha nejde synchronizovat. Tak jsem dala v HTC import na SIM kartu a v Prestigiu dala zobrazit a hle - vidím kontakty dávno staré, které na SIMce byly od roku cca 2000, ale ty nové, přidané v HTC, tam nemám snad ani jeden
. Nechce se mi všechno psát ručně, sice je to „jen“ 208 kontaktů, ale stejně ![]()
No a nemáš ty kontakty které chceš kopírovat v paměti teleonu, místo v paměti sim? Edit: Jejda já jsem tupec, teď na to koukám, že jsem Tě špatně pochopila ![]()