Telefon Prestigio 5300

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7449
30.5.14 15:25

Telefon Prestigio 5300

Krásný den,
nemáte někdo doma telefon Prestigio 5300?
Moc se mi líbí hlavně velká obrazovka. Hhledám mobil, na kterém není problém nejen volat a psát sms, ale i fotit a natáčet videa kvalitním foťákem, možnost připojení k netu suplující tablet (proto hledám velkou obrazovku). A co si budeme nalhávat, cena je luxusní :)

Máte někdo zkušenosti s tímto telefonem? Máme doma již tablet Prestigio a vesměs spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3993
30.5.14 15:35

Nemůžu proti němu říct ani jedno křivé slovo :) slouží mi již od vánoc naprosto parádně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.5.14 15:42

@Bekyn A foťák je OK? Občas chci vyfotit třeba dceru v běhu, tak dokáže alespoň něco? Teď mám HTC Wildfire a to je, co se foťáku týče, absolutní propadák :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.5.14 15:52

Nooooo, je to přece jen telefon… Takže pohyb občas rozmázne :nevim: a taky video v přítmí je problém. Např. točili jsme s přítelem stejnou situaci ve stejnou chvilku. Já na Prestigio a on na Nokii a měl ho mnohem kvalitnější. Jelikož pokud není dostatek světla jsou videa na Prestigu mizerná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
30.5.14 16:10

Manžel ho měl den a prodal ho právě kvůli foťáku. Fotky jsou opravdu nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.5.14 18:12

Me zacal fotak po roce stavkovat :( :cert: ale co me stve mnohem vic je neustaly nedostatek pameti v telefonu, nemam tam zadne aplikace krome fb, zadne hry nic…a neustale mi to hlasi nedostatek pameti :twisted: jinak fajn telefon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.5.14 18:22
@wafle píše:
Me zacal fotak po roce stavkovat :( :cert: ale co me stve mnohem vic je neustaly nedostatek pameti v telefonu, nemam tam zadne aplikace krome fb, zadne hry nic…a neustale mi to hlasi nedostatek pameti :twisted: jinak fajn telefon :D

jak je to možné??? S tímto já problém vůbec nemám :nevim: a to tam mám těch zbytečností teda požehnaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.5.14 18:30

@wafle ještě mě napadá. Co zkusit nainstalovat aplikaci Clean Master. Já ji mám a vyčistila mi telefon, zvýšila kapacitu paměti a zrychlila FB a hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.5.14 18:32

Tak to vazne netusim, vzdycky se mi zastavi prichozi emaily stim ze je malo mista v ulozisti. :think: jinak sem snim byla spokojena az ted na ten fotak nooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.5.14 18:34

To jsem mela a nic, vzdy se vycistil a za hodinku znova plno… nevim co stim ale je fakt ze uz je to prapodivny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.5.14 18:44

@wafle no to je záhada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.5.14 21:08

Holky, díky za info. Manžel mě překvapil a telefon už mám doma. Nicméně teď bojuju s nastavením účtu na google :zed:. Vždy, u každého Androidu, s tím mám problém a u Prestigia to samé. No nic, jdu si hrát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.5.14 21:26

@maritimka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně vim o čem píšeš :lol: já si hrála od štědrého večera do silvestra :mrgreen: nabíječka jela téměř non-stop :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.5.14 07:49

A ještě malý dotaz - přenos kontaktů mezi starým HTC a prestigiem? V původním telefonu jsem si je nahrávala na účet gmail.com, jenže ten mi za boha nejde synchronizovat. Tak jsem dala v HTC import na SIM kartu a v Prestigiu dala zobrazit a hle - vidím kontakty dávno staré, které na SIMce byly od roku cca 2000, ale ty nové, přidané v HTC, tam nemám snad ani jeden :(. Nechce se mi všechno psát ručně, sice je to „jen“ 208 kontaktů, ale stejně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.5.14 09:26

No a nemáš ty kontakty které chceš kopírovat v paměti teleonu, místo v paměti sim? Edit: Jejda já jsem tupec, teď na to koukám, že jsem Tě špatně pochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák