Telefon Prestigio 5300

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
31.5.14 13:28

Tak problém vyřešen a je vidět, že jsem blondýna - kontakty jsem si zálohovala na SD kartu, jenže v novém telefonu je exportovala z karty SIM. Karta SD byla stále ve sterém telefonu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.5.14 13:31

Drobný dotaz - mám v tel. jen jednu SIMku a u té mi to nahoře v liště píše 3G - to znamená, že jsem permanentně na netu? V nastavení mám vše vypnuté…

A ještě jeden a snad už poslední (jsem netechnický typ :) ) - Datové přenosy - to znamená právě připojení na net a nebo přenos dat, jakože mms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.5.14 14:52

Ne to Tě jen upozorňuje, že pokud se připojíš na net máš možnost 3G. Bývá to jen ve městech u nás na vesnici jedem bez této rychlosti… No a informace o datovém připojení kopíruji jelikož na vysvětlování jsem amatér. Nikdo by to nepochopil. :mrgreen:

TAKŽE: Datové připojení

Pokud provádíte takové činnosti, jako je procházení webu a odesílání e-mailů, telefon odesílá a přijímá data prostřednictvím připojení Wi-Fi, mobilního datového připojení nebo připojení telefonu k počítači.

Pokud bude k dispozici připojení Wi-Fi i mobilní datové připojení, bude telefon obvykle využívat připojení Wi-Fi. Pokud bude telefon připojený k počítači pomocí kabelu USB a počítač bude připojený k síti, zvolí telefon prioritně síťové připojení vašeho počítače před jinými typy připojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.5.14 18:29

@Bekyn Zlatá, díky. Já jsem na tohle tak trochu antitalent a blondýna k tomu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.5.14 18:44

Za nic ;) až se zase sekneš klidně se ozvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie