Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady pises, ze prinese dobre jidlo ![]()
Příspěvek upraven 18.10.20 v 16:46
@Anonymní píše:
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
Holky kupované chutná… CHUTNÁ to ještě neznamená, že je dobré.
Svatá prostoto ![]()
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká počkej to je naopak, ona kritizuje jídlo mě, ne já jí. Ona donese dobré jídlo, ale ne její.
Jak je libo
@Anonymní píše:
@Simmcaa aha, tak to jsem se nějak spletla.
Nespletla…viz. výše
@prokr píše:
Jak je libo
Tak tím je asi řečeno vše ne… Tak hlavně, že švagrová lže…
@Anonymní píše:
@Simmcaa děkuji, ještě, že tě tady od toho mám.![]()
![]()
Vážně se ani trochu nestydíš za to, že lžeš, necháš se u toho hloupě nachytat a ještě tady děláš frajerku? Člověku je fakt stydno za Tebe ![]()
No a není to náhodou čistě její věc? Pokud mají na to, aby neustále kupovali hotové pokrmy, tak co… Zdravé to není, ale na druhou stranu, když vidím, co jsou některé ženské schopné přeložit k jídlu vlastním dětem (a ještě jsou pyšné na to, že jim uvařily), tak mi přijde i ta koupená hotovka jako lepší a zdravější varianta ![]()
Vy se starejte o sebe a švagrovou nechte, ať si žije po svém. Zjevně to všem (kromě vás) vyhovuje… Je to asi překvapení, ale všichni lidé nemusí žít tak, jak žijete vy…
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní
No ale uvědomujete si, že ona nemusí být aktivní kuchařka, aby zvládla posoudit, že se něco dá nebo nedá jíst, že ano? Možná jí vaše jídlo prostě nechutná. Třeba nechutná jen jí, anebo třeba nejste až tak dobrá kuchařka, jak si o sobě myslíte. Domácí není vždycky chutnější, než kupované - bohužel… Neštve vás hlavně to, že ona má s kupovaným jídlem větší úspěch, než vy s tím uvařeným? To bych asi řešila spíš tím, že se pokusím zlepšit své kuchařské dovednosti, než pomlouváním švagrové…
@DeeDee.518 máte pravdu. Jenže kdybyste byla tady u nás v realitě, tak byste se nestíhala divit.
a viděla, slyšela, že je to naopak, než si myslíte.
![]()
Tak co, už to tu není jak v pubertálním pokoji? Protože od zakladatelky proběhlo pouze nadhození udičky a pak už jen kokoko. Že jo.
Však ono to zase zítra začne, škola, výuka a úkoly… ![]()
Budu ráda, když budeš tak hodná a ukaž mi můj příspěvek, ve kterém píšu DOBRÉ jídlo.
Co vím, tak jsem psala z restaurace a obchodu.
Ukaž mi ten příspěvek, ve kterém píšu, že nosí DOBRÉ jídlo.