Falling star

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2618
14.1.10 12:06

Internetove obchody

Zdravim, napsala jsem sem moji zkusenost s internetovym obchodem Falling star, ale musela jsem to maznout. Vazla komunikace s majitelkou. Pred chvili jsem ale obdrzela email, ze je pani v nemocnici, takze nemohla objednavku zaslat. Nadale si myslim, ze by mezi kupujicim a prodavajicim nemela komunikace vaznout. Clovek se pak boji, ze uz sve penize ani zbozi neuvidi a jen to vede k unahlenym rozhodnutim. Balik dojde, tak je to OK. Sice az po mesici a neco, ale aspon ze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NumLock
14.1.10 15:49

Ahoj,s tímto obchodem mám nemilé zkušennosti,žádná paní v nemocnici,zboží mi přišlo na dvakrát a to až po 3 měsících a to co neposlala slíbila že mi vrátí peníze na účet,ale dodneška a to je už půl roku mi peníze nepřišly a ani s tím už nepočítám.Pořád se v emailu vymlouvala na dodavatele,ale nemá tedy nabízet něco co nemá a ani neví jestli to mít bude atd.Škoda slov.

• Citovat
  • Upravit
7277
15.1.10 00:30

Já jsem na FS objednávala dětem hračky k vánocům. A to 24.11. Komunikace špatná, dezinformovanost,..... dárky přivezla PPL 23.12. a já už se smiřovala s tím, že žádné vánoce nebudou. Paní psala, že dvě věci nemá, ale chyběli tři, takže jsem odpoledne šla ještě něco dokoupit. Platila jsem na dobírku, takže s penězi jsem problémy neměla. Ale u nás na Ledňátkách objednávala víc maminek a také nespokojenost.
A četla jsem hodnocení na MMB a můžu být ráda, že mi vůbec něco přišlo.

Takže za mě už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák