Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, už delší dobu pokukuji po obag standart. Chtěla bych černou, ale četla jsem že je nabídka vše vidět, tak asi raději brush. Máte ji někdo? někde jsem četla recenze, že snad trhá oblečení??to mi přijde jako blbost..a nebo vypadá lépe černá wavy? díky za rady
@Zuzkka píše:
Ahoj, už delší dobu pokukuji po obag standart. Chtěla bych černou, ale četla jsem že je nabídka vše vidět, tak asi raději brush. Máte ji někdo? někde jsem četla recenze, že snad trhá oblečení??to mi přijde jako blbost..a nebo vypadá lépe černá wavy? díky za rady
Tím myslíš ten umělohmotný košík na brambory?
@Kobliha51 píše:
tak ty asi nebudeš fanynka obag
![]()
Já mám. A jsem spokojená. Brush oblečení netrhá, jen jak se ti soupe třeba o jensy, tak(pokud je světlejší barvy) Se ti obarví.
Já mám bronz standart a 50ku šedou. Ještě bych ráda pískovou a tím končím. ![]()
@Zuzkka já mám teda rock a smoke rosa. Obě hladké, ale rock je ba údržbu lepší.. Rosu jsem měla venku jednou a hned je spinava.. Naštěstí tahle kabelka je super v tom, ze ji přetřes vlhcenym ubrouskem a je zase jako nová
tak si vyber tu co se ti líbí ![]()
@Kobliha51 píše:
Jo jo ten ???? každý má jiný názor a vkus
Narazila jsem na ní před pár týdny tady, ted je projíždím skoro denně a vybírám kombinace, líbí se mi standart a O chic, nemůžu si vybrat, chtěla bych tam nosit i malý notas, myslíte, že by se mi vešel do té standartky? vybrat barvu a doplnky je další kapitola ![]()
@Kobliha51 píše:
@Ice79 píše:Přesně.
Nechápu, co se na tom někomu může líbit.
Za mě trapas.
Trapas je maximálně tento příspěvek…copak každý musí mít stejný vkus??ty třeba nosíš zase něco, co mě se nelíbí ale nikdy bych neřekla trapas!!! 15 lidí,15 názoru…tak proč trapas!!!
@Zuzkka píše:
Trapas je maximálně tento příspěvek…copak každý musí mít stejný vkus??ty třeba nosíš zase něco, co mě se nelíbí ale nikdy bych neřekla trapas!!! 15 lidí,15 názoru…tak proč trapas!!!
A proč se tak rozčiluješ kvůli takové kravině?
Jasné, že je každého věc, co nosí. Můj názor je, že je to nevkusný kýč. Ale když se to někomu líbí…
Je mi to fuk.