Fanynky obag

1326
2.7.17 08:35

Fanynky obag

Ahoj, už delší dobu pokukuji po obag standart. Chtěla bych černou, ale četla jsem že je nabídka vše vidět, tak asi raději brush. Máte ji někdo? někde jsem četla recenze, že snad trhá oblečení??to mi přijde jako blbost..a nebo vypadá lépe černá wavy? díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
2.7.17 09:01
@Zuzkka píše:
Ahoj, už delší dobu pokukuji po obag standart. Chtěla bych černou, ale četla jsem že je nabídka vše vidět, tak asi raději brush. Máte ji někdo? někde jsem četla recenze, že snad trhá oblečení??to mi přijde jako blbost..a nebo vypadá lépe černá wavy? díky za rady

Tím myslíš ten umělohmotný košík na brambory?

• Citovat
  • Upravit
26270
2.7.17 09:08
@Kobliha51 píše:

tak ty asi nebudeš fanynka obag :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
2.7.17 09:13

Já mám. A jsem spokojená. Brush oblečení netrhá, jen jak se ti soupe třeba o jensy, tak(pokud je světlejší barvy) Se ti obarví.
Já mám bronz standart a 50ku šedou. Ještě bych ráda pískovou a tím končím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
2.7.17 09:17

@Kobliha51 nejsi ve špatné diskuzi?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
2.7.17 09:20

@Zuzkka já mám teda rock a smoke rosa. Obě hladké, ale rock je ba údržbu lepší.. Rosu jsem měla venku jednou a hned je spinava.. Naštěstí tahle kabelka je super v tom, ze ji přetřes vlhcenym ubrouskem a je zase jako nová :lol: tak si vyber tu co se ti líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.7.17 09:24

Já mám ochic ivory a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 09:32
@Kobliha51 píše:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.7.17 09:48
@Kobliha51 píše:

Jo jo ten ???? každý má jiný názor a vkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
2.7.17 10:22

Narazila jsem na ní před pár týdny tady, ted je projíždím skoro denně a vybírám kombinace, líbí se mi standart a O chic, nemůžu si vybrat, chtěla bych tam nosit i malý notas, myslíte, že by se mi vešel do té standartky? vybrat barvu a doplnky je další kapitola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
2.7.17 10:54
@Kobliha51 píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.7.17 11:18
@Kobliha51 píše:
:D Přesně. :palec: Nechápu, co se na tom někomu může líbit. :think: Za mě trapas. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.7.17 11:29
@Ice79 píše: :D Přesně. :palec: Nechápu, co se na tom někomu může líbit. :think: Za mě trapas. :roll:

Trapas je maximálně tento příspěvek…copak každý musí mít stejný vkus??ty třeba nosíš zase něco, co mě se nelíbí ale nikdy bych neřekla trapas!!! 15 lidí,15 názoru…tak proč trapas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
2.7.17 11:33

@Zuzkka kašli na to, asi přehlédla, že je to pro fanynky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.7.17 12:00
@Zuzkka píše:
Trapas je maximálně tento příspěvek…copak každý musí mít stejný vkus??ty třeba nosíš zase něco, co mě se nelíbí ale nikdy bych neřekla trapas!!! 15 lidí,15 názoru…tak proč trapas!!!

A proč se tak rozčiluješ kvůli takové kravině? :roll: Jasné, že je každého věc, co nosí. Můj názor je, že je to nevkusný kýč. Ale když se to někomu líbí… :nevim: Je mi to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák