Nepovedený permanentní makeup

29.6.17 14:54

Nepovedený permanentní makeup

Ahoj holky!

Je tady někdo, kdo reklamoval PM? Má s tím někdo zkušenosti? Byla jsem v březnu na PM obočí, bohužel se mi pokaždé vyloupal a nic nezbylo. Nepomohla ani třetí korekce, kosmetička navrhla další korekci, ale to je na nic, pořád dokola to samé, po týdnu tam nic nemám :( Chtěla jsem vrátit peníze, to mi ale odmítla. Celá tato sranda mi vyšla na 4 tisíce a zbyly mi jen oči pro pláč :( Před dvěma lety jsem byla na PM obočí v jiném salonu a tam mi to chytlo hned na poprvé…takže mojí kůží to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
29.6.17 15:33

Pohrozte ji čoikou. Co jiného chcete dělat když odmítá reklamaci. Samozřejmě, že reklamovat můžete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.17 15:37
@Šarlota4 píše:
Pohrozte ji čoikou. Co jiného chcete dělat když odmítá reklamaci. Samozřejmě, že reklamovat můžete

Již jsem pohrozila, chci s ní sepsat reklamační protokol…podle spotřebitelského zákona, mám nárok po třetí reklamaci na vrácení peněz. Jí je to ale fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.6.17 16:26

Tak nehroz a opravdu konej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.6.19 01:15

@jahudka007 nebyla to nahodou Jašurkova Svatkova Petra ze Studia 5? Resim ted totiz stejnou vec, ale mne to poprve nechytlo a podruhe na korekci mi naschval vytetovala silenou skobu, uplne krive jedno oboci. Zadam o vraceni penez, ale nechce mi je samozrejme vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.25 15:52
@Lennyy píše: Více

Petra Svátková ze Studia 5 je arogantní, obočí mi vytetovala nakřivo, vyškubala chloupky, které trhat neměla. Svoji chybu neuznala. Na recenzích mapy.cz negativní komentáře maže a píše si tam nejspíš sama komentáře pozitivní, vzhledem k tomu, že nás nespokojených je mnoho, jak jsem se dozvěděla po jejím zásahu. Může mít certifikátů kolik chce, už bych k ní nikdy nešla. Jedna velká katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák