Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky!
Je tady někdo, kdo reklamoval PM? Má s tím někdo zkušenosti? Byla jsem v březnu na PM obočí, bohužel se mi pokaždé vyloupal a nic nezbylo. Nepomohla ani třetí korekce, kosmetička navrhla další korekci, ale to je na nic, pořád dokola to samé, po týdnu tam nic nemám
Chtěla jsem vrátit peníze, to mi ale odmítla. Celá tato sranda mi vyšla na 4 tisíce a zbyly mi jen oči pro pláč
Před dvěma lety jsem byla na PM obočí v jiném salonu a tam mi to chytlo hned na poprvé…takže mojí kůží to nebude…
Pohrozte ji čoikou. Co jiného chcete dělat když odmítá reklamaci. Samozřejmě, že reklamovat můžete
@Šarlota4 píše:
Pohrozte ji čoikou. Co jiného chcete dělat když odmítá reklamaci. Samozřejmě, že reklamovat můžete
Již jsem pohrozila, chci s ní sepsat reklamační protokol…podle spotřebitelského zákona, mám nárok po třetí reklamaci na vrácení peněz. Jí je to ale fuk…
@jahudka007 nebyla to nahodou Jašurkova Svatkova Petra ze Studia 5? Resim ted totiz stejnou vec, ale mne to poprve nechytlo a podruhe na korekci mi naschval vytetovala silenou skobu, uplne krive jedno oboci. Zadam o vraceni penez, ale nechce mi je samozrejme vratit.
@Lennyy píše: Více
Petra Svátková ze Studia 5 je arogantní, obočí mi vytetovala nakřivo, vyškubala chloupky, které trhat neměla. Svoji chybu neuznala. Na recenzích mapy.cz negativní komentáře maže a píše si tam nejspíš sama komentáře pozitivní, vzhledem k tomu, že nás nespokojených je mnoho, jak jsem se dozvěděla po jejím zásahu. Může mít certifikátů kolik chce, už bych k ní nikdy nešla. Jedna velká katastrofa.