Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sheepka píše:
já hraju farmeramu a zoomumbu.jhraje někdo zoomumbu? Zoomumbě moc nerozumím.
Na ZOO uz bohuzel nemam cas ![]()
Já taky farmařím, ale chybí mi zase 4 sousedi, nějak postupně odpadávají
Hrála jsem, ale přestalo mě to bavit. Teď hraju Ikariam. Hrajete někdo?
Ha, tak dneska Desiva noc, tu jeste neznam.. to zase bude ponocovani ![]()
Programek na automaticke sklizení a sazení najdete na http://klikatko.webnode.cz/
nezapomente napsat komentař do knihy navštěv ![]()
Ahoj jsem našla vaši diskuzi já hraju Farmarámu i Zoomumba ale většinou až večer až dítě spí docela mě to baví
obě tyto hry hraje můj osmiletý syn
zoo už má krááásně rozsáhlou a krásnou
![]()
Tak jak zvladate dve akcicky najednou? Je to teda zahul, clovek nacpe vsechny zvirata do MS Farmerama 2011 a hned je tu dalsi akce s ukoly, kde je potreba taky plno zvirat.. Ja asi splnim jen ukoly se superkrmivem, nejakej ohnostroj me moc nelaka ![]()
Lea já taky nestíhám plnit všechny úkoly a ani je nedělám.Hraji to že mě to baví.
jo kdyby chtěl někdo souseda jsem jitule80 ![]()
Hraju - meggier. Bývávala jsem závislejší, te´d je to spíš pro pobavení …
Ahoj.Se přidávám do klubu.Farmeramu hraju už skoro rok,jsem v 56levelu a na Baharamě v 6levelu.Hraje i přítel
.Na Zoomumba mám taky účet,ale hraji jen občas.
Hraju i Wewaii - to je ta pláž, co mám v popisu, tak na tom momentálně dost „ulítávám“ -
LeaZbrna píše:
Tak jak zvladate dve akcicky najednou? Je to teda zahul, clovek nacpe vsechny zvirata do MS Farmerama 2011 a hned je tu dalsi akce s ukoly, kde je potreba taky plno zvirat.. Ja asi splnim jen ukoly se superkrmivem, nejakej ohnostroj me moc nelaka
Emilie píše:
Hraju i Wewaii - to je ta pláž, co mám v popisu, tak na tom momentálně dost „ulítávám“ -
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já hraju farmeramu a zoomumbu.jhraje někdo zoomumbu? Zoomumbě moc nerozumím.