Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky, nehrajete někdo farmeramu? Po dlouhé době jsem dsi jí zapla a je tam moc novinek a některým věcem nerozumím.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Twiggi píše:
Jo hraju, ptej se
Koupila jsem si tu dílnu. Jen nevím, kde mám koupit hřebíky a ty ostatní věci.
A mám volně pobíhající slepici. A ta plodí jakési BZ. Co to proboha je?
Dík za odpovědi.
lemaz -hřebíky a podobné věci na dílnu máš za sklizeň a můžou Ti je posílat sousedé…ty volné slípky Ti daji každou 4 hodinu body…jsou to dárečky které posíláš a posílají Ti sousedé
Hřebíky a ostatní věci ti buď padají při sklizni nebo je dostáváš od sousedů jako dárky a nebo si je můžeš koupit v obchodě. Volně pobíhající slepici jsi asi dostala od nějakýho souseda a teď tam běhá a plodí body ![]()
Twiggi píše:
Hřebíky a ostatní věci ti buď padají při sklizni nebo je dostáváš od sousedů jako dárky a nebo si je můžeš koupit v obchodě. Volně pobíhající slepici jsi asi dostala od nějakýho souseda a teď tam běhá a plodí body
Kde v obchodě? Hledala jsem to, ale nenašla jsem je.
Jak jsou upgrady a tak, u nádrže na vodu jsou skříňky na nářadí tak tam.
Twiggi píše:
Jak jsou upgrady a tak, u nádrže na vodu jsou skříňky na nářadí tak tam.
No, to jsem si koupila nejdříve tu nejmenší skříňku, pak tu XXL, ale pořád tam nemám dostačující množství těch prken, hřebíků apod. Samostatně jsem to nikde neobjevila. Jsem tupan? ![]()
To musíš počkat až ti to napadá nebo koupit za normální peníze floreny a koupit znova skřinku, ale to mi nehrozí, já čekám až mi to napadá a zatím mám jenom jednu dílnu na vejce.
lemaz -trpělivost…já si udělala králíkárnu snad až za týden…sklízej vždyck celé pole…posílej sousedům dárečky-skříňku a budou posílat taky…trpělivost…tu jsem neměla..už to nehraji ![]()
Dík. Teď jsem sklidila celé pole a nepřišlo mi nic ![]()
No, budu zkoušet a uvidíme.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat