Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím, paříte někdo na mobilu tuhle hru? ( já u ní uspávám večer Lidku, chce abych ležela vedle ní na posteli a mě nebaví koukat do stropu, tak se tím držím vzhůru bo práce pak mám ještě milion
) Nebo spíš pařil jste? Neb jsme si včera našla že je už z roku 2006. Zasekla jsem se na sibiři v 7 dějství a konec zvonec, už jsme to prošla snad 20× a nenašla jsme tam žádnou cestu k pokladu
a přitom tam mají být 2 diamanty červený a 130fialových a já z bídou posbírám pár těch fialových a hned jsem zas u východu
Už fakt nevím ![]()
Tak tohle je jediný dějství, kde jsem nic nenašla. A protože mě to nechtělo pustit dál, tak jsem to musela očurat a našla jsem si na netu cheaty, abych mohla pokračovat dál. Při výběru světa zmáčkneš #4772 a naskočí menu výběru. Nic jiného poradit neumím bohužel ![]()
Divný co? fakt mám pocit že tam nikde žádný tajný vchod být nemůže a dokonce ani na youtube tento level není…
dál mně to pustilo 8 byla v pohodě, ale u té 9 mám zas technický problémy a taky tápu…
Díky za tip večer vyzkouším ![]()
…jo já jí mám taky na mobilu a dost se mi líbí a hraje dobře.Už jí jedu asi po třetí a našla jsem všechno.Kouzlo je v tom, že po čase zapomenu co a jak a musím na to přijít znova.
Sibiř? - nemyslíš Tibet?Tam jsem zatím u pátýho křížku a z něj jde ještě extra cesta.
Pebo - nee tibet i bavorsko mám na 100%, ale ta 7 na sibiři a pak 9 to je teda oříšek. Zkus to prosím zahrát a vzpomenout si co je tam za fígl
děkuji
Budu sledovat, jestli se to taky dozvím
Taky mě to štve, že nemám všechno ![]()
hele, tak jsem jelen
tak znova
moje 3 světy se jmenujou
Angkor Wat
Bavaria
Tibet
![]()
Sibiř nevidim
PetiteFillette píše:
Já mám Angkor Wat, Bavorsko a Sibiř.
já taky ![]()
jsem hrozná ale spát mi to nedá atak jsem zjistila že Tibet a Sibiř je úplně to samý a tak taky je video s tou „sibiří“ 7 dějství a dál ![]()
No su já normální
fakt mateřská demence jak bič…sorry
http://www.youtube.com/watch?…
vydrž je tam několik levelů dohromady…
zrovna jsem to dohrála - tu 7 na Sibiři a je to tam
Ahoj holky, jsem ráda, že jsem tu našla tuhle debatu:-) Mám tuto hru v mobilu, začala jsem jí hrát, jsem teprve u Diamond Rush Angkor Wat tajná cesta 3, ale nemůžu se jí prokousat. Na youtube jsem si to našla a koukám, že se tam střílí na kameny a také se nějak zmrazí ti hadi. Mě to vůbec nejde, nevíte některá, jak si opatřit zbraŇ? Budu ráda za jakoukoliv radu. Díky moc. Mirka