Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyto schopnosti získáváš až postupem hry, takže se na to teď vyprdni a později se tam vrať. Anebo i na to se dají použít cheaty, jak jsem psala výše.
tak koukám, že nejsem jediná, taky jsem skončila na Sibiři
( škoda ![]()
ahoj,no já to hraju pořádxDuž to mam celý dodělaný přinejmenším dvacetkát a to mam ten mobil teprve od vánoc:Dno v sedmým dějství sem červený diamanty hledala hrozně dlouho a vůbec je nemůžu najít a to mi chyběj jenom ty dva…
Ahoj, dohrála jsem hru podruhé, je super. Červené diamanaty jsem našl nakonec všechny. Zakoupila jsem i v obchodě všechny košile a kazajky včetně té nejdražší, ale pořád nějak nechápu, k čemu jsou v té hře dobré. Očekávám, že ta hra má ještě nějaké to skryté tajemství (stejně jako má skryté tajné cesty), ale pořád na to nemůžu přijít…
![]()
no,ty vesty a kazajky sou na to,aby ti vydržel dýl jeden život
a můžeš mi prosíím poradit s těma červenejma diamantama v sedmým dějství v sibiři??děkuju za případnou radu ![]()
Ahoj, zkus se na to podívat tady: http://www.youtube.com/watch?…
Hodně štěstí. ![]()
prosim vas mozte mi povedat kde najdem to lano na pritiahnutie kamenoc prosim raz som to hrala nasla som ho ale ako som restartovala hru cize isla som uplne od zaciatku tak ho nemozem najst na youtube je ze v 3 leveli ale uz ho ma a ja nic na mobile prosim vas kde ho najdem dakuejm Denisa
Ahoj ja jsem do te hry uplně zažraná v 7 dějství jsem taky nenašla žádný diamant ale to nevadí.Já jsme v sibiři dějství9 také mám hodně tajných dějství dohromady mam 56 rudych diamantů ale to je zatim malo.Doufám že ti to pomohlo ahoj
mužete mi nekdo poradit s diamond rusch na sibiri dějstvi 8 udělam vsechno ale memuzu se dostat ke sipce do dalsího dejství dekuji moc za radu
ahoj mužes mi poradit jak si se na sibiri dostala pres to 7 dejství
mikraa píše:
Ahoj holky, jsem ráda, že jsem tu našla tuhle debatu:-) Mám tuto hru v mobilu, začala jsem jí hrát, jsem teprve u Diamond Rush Angkor Wat tajná cesta 3, ale nemůžu se jí prokousat. Na youtube jsem si to našla a koukám, že se tam střílí na kameny a také se nějak zmrazí ti hadi. Mě to vůbec nejde, nevíte některá, jak si opatřit zbraŇ? Budu ráda za jakoukoliv radu. Díky moc. Mirka
Potřebuješ mrazící kladivo.
prosim vas v jakem levlu ziskam navijak??
![]()
dil za odpovedi