Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim vite nekdo jak projit 10.Mam 90 cerv.diamantu a chyby mi jenom 9,dve dejstva se nedaji projit.Dikes ![]()
Ahoj já jsem to začala hrát a nevím jak s kolem kde se objeví oheň. ![]()
Mirko, lano na přitahování kamenů by jsi mela získat v bavorsku… teď přesně nevík kdy… musíš to projít a najseš to tam… a mrazící kladivo získáš na sibiři ..... oboje by jsi měla získat stejným způsobem jako kladivo ![]()
ahoj lidičky prosímvás nevíte jak se dostat přez dějství 10 na Sibiři … jak tam na konci jsou ty kameny… vůbec na to němůžu přijít už si s tím lámu hlavu hrooozně dlouho nak moc moc moc prosím kdo to víte napište prosíím předem děkuju ![]()
Ahoj, může mi někdo poradit?? Jsem v posledním kole - Sibir a nemůžu se dostat z 1O.dějství. Tak málo chybí k úspěšnému zakončení.Díky.
Přišel jste na to potápění? Já se s ním peru už několik dnů a nevím…
V 8. urovni Bavorska musis najit lektvar, ktery umoznuje potapeni. 8. uroven se otevre tak ze v 7. urovni B. vylezes spravnym vychode. tim vzdalenejsim.
V 8. urovni Bavorska musis najit lektvar, ktery umoznuje potapeni. 8. uroven se otevre tak ze v 7. urovni B. vylezes spravnym vychode. tim vzdalenejsim.
Čau jestli ti někdo už neporadil tak skoro na konci v chodbě pod sochou s kterou musíš zmrazit želvu za dveřmi tak do tý chodby sejdeš svislou chodbičkou a v ní je tajná chodba v pravo je to ve výšce panáčka sice jsem to dlouho nehrál ale moc dobře si to pamatuju budeš totiš chodit po slepu hodně štěstí.
Ahojky v 7 dějství (sibiř) najdeš 2 rudé a 99 fialových v tejnej chodbě, to je než jdeš do úplně poslední komnaty (než máš poslední „magický“ kruh tak před tim, tam je ta „želva“ tak tam zahneš doprava-viz obrázek
doufám, že ti to pomůže ![]()
Hraju to na mobilu a zasekla jsem se na tom, ze mi nejdou zabit dva pavouci jednou kouli. ![]()
Ahoj,Děvčata prosím pomozte ,jak naučím toho panáčka potápět?Táta- 2kluci a jedna princezna