Diamond Rush – paříte někdo tuhle hru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alex69
15.11.11 19:17

diamond rush 1.0.3

Ahoj,Děvčata prosím pomozte ,jak naučím toho panáčka potápět?Táta- 2kluci a jedna princezna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
prometea
4.3.12 22:05

10 level

Prosim vite nekdo jak projit 10.Mam 90 cerv.diamantu a chyby mi jenom 9,dve dejstva se nedaji projit.Dikes :cert:

• Citovat
  • Upravit
Jakana
31.3.12 14:46

Zeptání

Ahoj já jsem to začala hrát a nevím jak s kolem kde se objeví oheň. :,(

• Citovat
  • Upravit
kelly45
11.4.12 21:01

zbraně

Mirko, lano na přitahování kamenů by jsi mela získat v bavorsku… teď přesně nevík kdy… musíš to projít a najseš to tam… a mrazící kladivo získáš na sibiři ..... oboje by jsi měla získat stejným způsobem jako kladivo :)

• Citovat
  • Upravit
poklička
11.4.12 21:05

Sibiř 10

ahoj lidičky prosímvás nevíte jak se dostat přez dějství 10 na Sibiři … jak tam na konci jsou ty kameny… vůbec na to němůžu přijít už si s tím lámu hlavu hrooozně dlouho nak moc moc moc prosím kdo to víte napište prosíím předem děkuju :))

• Citovat
  • Upravit
c.stepka
8.5.12 12:40

Diamond rush

Ahoj, může mi někdo poradit?? Jsem v posledním kole - Sibir a nemůžu se dostat z 1O.dějství. Tak málo chybí k úspěšnému zakončení.Díky.

• Citovat
  • Upravit
Lucka1988
11.7.12 15:30

Přišel jste na to potápění? Já se s ním peru už několik dnů a nevím…

• Citovat
  • Upravit
JosefZ
26.7.12 10:30

potapeni

V 8. urovni Bavorska musis najit lektvar, ktery umoznuje potapeni. 8. uroven se otevre tak ze v 7. urovni B. vylezes spravnym vychode. tim vzdalenejsim.

• Citovat
  • Upravit
JosefZ

potapeni

V 8. urovni Bavorska musis najit lektvar, ktery umoznuje potapeni. 8. uroven se otevre tak ze v 7. urovni B. vylezes spravnym vychode. tim vzdalenejsim.

• Citovat
  • Upravit
JosefZ

potapeni

• Citovat
  • Upravit
jmn
17.8.12 13:30

Čau jestli ti někdo už neporadil tak skoro na konci v chodbě pod sochou s kterou musíš zmrazit želvu za dveřmi tak do tý chodby sejdeš svislou chodbičkou a v ní je tajná chodba v pravo je to ve výšce panáčka sice jsem to dlouho nehrál ale moc dobře si to pamatuju budeš totiš chodit po slepu hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Eli.123456789
23.8.12 21:46

Ahojky v 7 dějství (sibiř) najdeš 2 rudé a 99 fialových v tejnej chodbě, to je než jdeš do úplně poslední komnaty (než máš poslední „magický“ kruh tak před tim, tam je ta „želva“ tak tam zahneš doprava-viz obrázek

doufám, že ti to pomůže ;)

• Citovat
  • Upravit
markous
2.9.12 13:24

Já už jsem to celé dohrála :mrgreen: " .{color:orange}"

• Citovat
  • Upravit
barunka0505
15.1.13 14:52

Mě nejde ten level v Bavorsku, s tou vodu…

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Fly
17.2.13 19:17

Hraju to na mobilu a zasekla jsem se na tom, ze mi nejdou zabit dva pavouci jednou kouli. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!