Divadlo Spejbla a Hurvínka

1837
17.9.10 19:15

Divadlo Spejbla a Hurvínka

Ahoj,
byli jste tam na Dejvické??
Chtěli jsme si rezervovat lístky, ale je to docela vyprodané… skoro na měsíc dopředu :roll: :roll:

Povedlo se vám tam někdy „probojovat“ i když to bylo na netu všechno označené jako „rezervované“??
(píšou tam, že pro dětská představení to běží ve zkušebním režimu, a že každou rezervaci je nutno potvrdit telefonicky… tak si dělam naději, že bychom se dostali dřív jak za měsíc… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
17.9.10 20:55

No my rezervovali jedine pres net, ono je pak divadlo tak plne, ze bychom to neriskovali jet a zkusit jestli budou listky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
17.9.10 22:03

já bych ráda, ale je to nacvaklý až do října.

Myslela jsem to jinak (že si to třeba někdo rezervoval, a tak to tam svítí jako „obsazený“, ale třeba nepotvrdil telefonem a oni to neodznačili nebo co já vim… jen mě to napadlo. Potvrzování rezervace telefonicky mi připadá trošku srandovní ale maj holt zkušební režim no.)
ale to je jedno.
zavolám zítra na tu pokladnu. Jen mě to tak zajímalo.
zkusim se stihnout narvat aspoń na říjen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.9.10 13:14

hm,
tak jsem provedla internetovou rezervaci, ale dovolat se tam se mi zatím nedaří.

Hm tak holt to vidim na cestu do Prahy no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.3.13 19:19

Ahoj,
od kolika let je vhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
28.3.13 19:38

Tak já zajela osobně do pokladny - lístky jsem kupovala necelé dva měsíce dopředu a i jsem si mohla vybrat slušná místa. Jinak si myslím, že vhodné je to od tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.3.13 20:03

Díky, máme právě 4roky - no bez měsíce :-) a kamarádka mi říká, že je to brzo a je na to malý, tak jsem znejistěla. Objednávala jsem po telefonu minulý týden na konec dubna a máme první řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.3.13 20:19

Přes internet jsem myslela, že jde rezervovat jen jedna řada, ne?

@Osmanka takže přes telefon jde objednat konkrétní místo? My to máme na Dejvickou přes celou Prahu, tak se mi tam nechce jet jen kvůli koupení lístku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.3.13 19:35

@befana
Volala jsem tam na pokladnu, co je číslo na internetu. Musíš zkoušet a mít trpělivost, vzali mi to až po několikátém zavolání. A řekla mi, co mají volné a zarezervovali jsme. Musíš vyzvednout nejpozději do hodiny před začátkem divadla, jinak to propadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí