Femigard nebo Gynex?

Ily
458
2.11.11 18:41

Femigard nebo gynex?

Ahoj všechny snažilky, mám velmi nepravidelný cyklus, užívala jsem femigard, první ms přišla až po 3měsích užívání s velkými bolestmi v podbřišku. Již neužívám půl roku. Ted mě kamarádka doporučila gynex. Zkusím. Chci se tedy zeptat, zda vám neseděl femigard a gynex ano? At neopakuji stejný NE účinek :-) O mimi se snažím již dlouho a pořád nic :-(
díky za odpovědi a přeji hodně //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
2.11.11 19:15

ahoj, já zkoušela femigard, ale nemělo to účinky. gynex jsem nezkoušela.
4měsíce jsem cvičila Mojžíšovou, měřila BT a dva cykly jsem měla sarapis menzis, tak třeba tě inspiruju.
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.11.11 19:31

mela bys to resit u gynekologa, ten ti predepise poradne leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.11 01:44

ahojky , já měla cyklus pavidelný , ale s ovulací to bylo všelijaké , 2 cykly jsem měla clostilbegyt - otěhotněla a potratila..Po roce snažení mi mudr řekl, že mám vysoké FSH a že s tímhle otěhotnět nelze a že se s tím nic nedělá… na netu jsem našla gynex , a okamžitě nasadila maximální dávky 3×9 kapek. první měsíčky pak byly úplně jiné , trvaly 10 dní a víc jsem tekla.. a hned po nich jsem pozorovala lepší hleník , ikdyž ovu ještě všelijaká.. Po 3 měs na kotrole se mi FSH dostalo do normy - a ovulace dle UZ ukázková - doktor nechápal - stále jsem brala gynex max.dávky a za další dva měs jsem otěhotněla..věřím, že nebýt gynexu , tak se miminka nedočkám , nyní jsem v 17 tt a broučka už cítím.. :andel: kromě gynexu jsem brala jen éčka a kys. listovou..Na Tvém místě bych určitě gynex vyzkoušela , na mě účinkoval skvěle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
4.11.11 14:51

Díky moc za příspěvky, beru gynex 3 den,jsem 40den cyklu bez menzes, dnes, myslím že po gynexu, začínám špinit, ale úplně jinak než bez gynexu. Asi začínájí první účinky. Podbřišek vůbec nebolí, jen mírné křeče. Doufám, že se mimi taky podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí