Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. mužete se mi prosím podivat na graf jsem z něj zmatena nevim co si myslet. dnes 10DPO a test bílej. dekuji předem za příspěvky
Nějak nevím, co chceš slyšet? Podle grafu ovulace asi byla, i když těžko říct kdy, když jsi v ty nejdůležitější dny neměřila, pokud to dobře chápu… A že je test negativní? každý sex v plodných dnech neznamená těhotenství…
myslím že ovulace byla později, neměřila jsi ale podle grafu bych tipovala ze jsi tak 5dní po ovulaci.
Asi tak, mít sex v plodné dny je podmínkou nutnou, nikoliv postačující. Pravděpodobnost otěhotnění i když se člověk trefí do správných dní je cca 15 - 20%
Tak z toho grafu moc moudrá nejsem, když tam hodnoty za nejdůležitější dny chybí. No co, 5 dní jeeste vydržet a měřit, pak už by na testu mohlo neco být…pokud bude důvod.
Tak podle grafu je to normální průběh cyklu. Zřejmě jsi nechtěla vědět přesný den ovu a proto jsi neměřila. Jinak tohle je normální poovulační křivka a neni z ní patrný ani těhotenství, na to abys ho z něho poznala by zvýšená teplota měla být 18 dní, ale to ti dřív ukáže test. Takže pokud je test negativní, tak těhotná asi nejsi a nebo je brzo. Žádná z nás ti k tomu víc neřekne.
pokud jsi tehotná tak se teplota bude drzet porad nahore, pokud ne tak klesne ale to může až třeba 14tý den ted to jeste nic neznamená.a kde más jistotu že jsi 11den po ovulaci? když jsi neměřila teplotu zrovna v ty nejdulezitejsi dny?
neli23 píše:
pokud jsi tehotná tak se teplota bude drzet porad nahore, pokud ne tak klesne ale to může až třeba 14tý den ted to jeste nic neznamená.a kde más jistotu že jsi 11den po ovulaci? když jsi neměřila teplotu zrovna v ty nejdulezitejsi dny?
vím to podle ovu testu a podle bilkoveho hlenu. a dnes se přidali i takove podivne tlaky v prsou. ale nemam pocit zeby se nejak zvětsili
Ovu test ti ukáže ale ovulaci s předstihem a podle grafu jsi dělala pouze jeden, takže ovulace mohla být až 3 dny po pozitivním testu.
Tohle je normální graf jednoho cyklu: http://www.womenzone.cz/…e/grafy.aspx?… po poklesu teploty přišla MS
Tohle je těhu graf: http://www.womenzone.cz/…e/grafy.aspx?… pokles se nekonal a pak už nemělo cenu měřit, teplota by byla pořád vysoká.
podívate se mi nekdo nA graf?? pravděpodobně je to anovulak ale proč ted začína stoupat teplota??
michaellevik píše:
podívate se mi nekdo nA graf?? pravděpodobně je to anovulak ale proč ted začína stoupat teplota??
bud teda dostaneš MS a nebo bude teprve ovzlka, ale těžko říct, já bych si došla na gyndu, pro upravu cyklu a nebo na zjištění folíků..