Fenyklový čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
12.8.12 21:29

Mno tak u nejmenšího bych to řešila tím, že bych pila fenyklový já, rozhodně malému miminku bych nedávala granulovaný 8o a vit. C miminko nepotřebuje, jak to tu někdo považoval za výhodu…

když už tak sáčkový, určený dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 21:45

@Saroya v boji s prdama člověk zkusí všecko :pocitac: my ho stejně přestali používat, protože nám nepomohl…až ve 2 měsící jsme objevili BioGaia :srdce: :hug: za 10 dní byl téměř klid a já se mohla vyspat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 21:46
@edithkaa píše:
@Saroya v boji s prdama člověk zkusí všecko :pocitac: my ho stejně přestali používat, protože nám nepomohl…až ve 2 měsící jsme objevili BioGaia :srdce: :hug: za 10 dní byl téměř klid a já se mohla vyspat :andel:

no jo, já to chápu, však já pak začla držet krutopřísnou bezmléčnou dietu a držím ji už půl roku :roll: 8) tak hlavně že probiotika zabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 21:52

@Saroya já už nad ním kokrát brečela, jak měl obrosvskéééééé tvrdé bříško :,( co 10 minut se budil pištěním…masáže, cvičení nohama, teplé obklady…to pomohlo na chvilku…musela jsem dávat trubičku :,( :,( a k tomu měl pořáád zelenou vodnatou stolici 8o 8o :-O a já už nevěděla co to je, jestli průjem nebo snad infekce 8o ale to bylo z těch hnusných prdů a na vítěru co mu dělali nezjistili nic. :nevim: kadil furt a přitom přibíral přes kilo měsíčně 8o no už vííckrát bych to nechtěla zažít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 21:53
@edithkaa píše:
@Saroya já už nad ním kokrát brečela, jak měl obrosvskéééééé tvrdé bříško :,( co 10 minut se budil pištěním…masáže, cvičení nohama, teplé obklady…to pomohlo na chvilku…musela jsem dávat trubičku :,( :,( a k tomu měl pořáád zelenou vodnatou stolici 8o 8o :-O a já už nevěděla co to je, jestli průjem nebo snad infekce 8o ale to bylo z těch hnusných prdů a na vítěru co mu dělali nezjistili nic. :nevim: kadil furt a přitom přibíral přes kilo měsíčně 8o no už vííckrát bych to nechtěla zažít :roll:

zelená vodnatá stolice? a už je to ok? tak se totiž projevují intolerance na určitou složku potravy (u nás kravské mléko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 22:01

@Saroya no opravdu!!! já se mlátila do hlavy co to může být! jeden doktor nad tím mávl rukou, tak sem utekla za jiným…tam udělali výtěr a začala jsem podávat BioGaia (jak mi konečně zkušený doktor poradil) a do 10 dnů měl ukázkovou žluťoučkou… od asi prvních 4 týdnů měl zelenou vodu..tak jak píšu. člověk by řekl, že by mohl být dehydrovaný a hladový…ale vůbec( je fakt, že pil co každou hodinu a běda, jak ne) jednou měl ve stolici i krev a to manžel vyvolal poplach a jeli jsme na pohotovost..ale tam nám, řekli, že má (měl) jen průjem a řekli ať dáváme Esspumisan(no ten ho potrápil ještě víc, to bych už v životě nedala miminku) :evil: a jinej doktor nám zas dal Enterol a z toho měl zácpu!!! :zed: no tak pak si nechte poradit od někoho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 22:10

@edithkaa to je dobře, že to bylo jen špatně osídleným střevem a probiotika tomu pomohla, u nás stejné projevy (naštěstí bez krve, pouze zelená a vodnatá stolice)byly zapříčiněné právě intolerancí kravského mléka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 22:17

@Saroya a to už nebude moct nikdy nic z mléka? ani v dospělosti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.8.12 22:22
@edithkaa píše:
@Saroya a to už nebude moct nikdy nic z mléka? ani v dospělosti? 8o

intolerance právě znamená, že je to nezralostí střev a časem se to zlepší, pravou alergii naštěstí nemá. takže mu mléko nikdy dobře dělat nebude, ale nebude mu hrozit žádná velká reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 22:26

@Saroya děkuji za vysvětlení…a vlastně u vás platí " v království slepých jednooký králem :-)" tak aspoň, že tak… bez mlíka by o dost přišel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.8.12 08:55
@edithkaa píše:
@Saroya děkuji za vysvětlení…a vlastně u vás platí " v království slepých jednooký králem :-)" tak aspoň, že tak… bez mlíka by o dost přišel :-)

no jo, je to fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.8.12 09:22

Já pila fenykl sama, jednou, když jsem tady u nás nesehnala, koupila jsem si normálně v regálu s kořením fenykl od Vitany. Na obalu byl na čaj i recept. A klidně bych to dala i miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.8.12 09:24
@hofka píše:
Já pila fenykl sama, jednou, když jsem tady u nás nesehnala, koupila jsem si normálně v regálu s kořením fenykl od Vitany. Na obalu byl na čaj i recept. A klidně bych to dala i miminu.

jj v tom pytlíčku je to samé. akorát holt třeba není bio, ale i ten se dá sehnat. já ho taky takhle piju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.8.12 09:29

Tak ja davam Sunarek a mala ho pije ve velkem, nekojím takže popri UM davam čajik a mala krásne prdí, ani briško nas netrapy, proste sme v klidu, ja si myslím že každa maminka udela vše co uzna za vhodne, Je pravda že granulovane čaje su nektere hodne presladene ale Sunarek tam ma minimum, aspon co sme zjistovaly, a ta zelena stolice muže bít i duvodem že mate vzrust, to je normal trva to 2-3dny,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
26.8.12 17:50

Ahoj, já kupovala malé jenom dětské feniklové čajíky v lékárně nebo v DMku, ale ten Sunárek ne, ten jsem začla kupovat, až když byla dcera větší, tak kolem půl roku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko