Fenyklový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kavule.k
26.4.13 19:36

fenyklový čaj

Maminky poradte mi.Mame doma 2 mesice stare miminko a dost nas trapi prdiky.Dnes jsem poprve vyzkousela fenyklivy Sunarek a rekla bych, ze nam pomohl.Jen nevim jake presne mnozstvi se muze takto malemu miminku dat, popr. kolik za den jich muze vypit. Nemate s tim nektera zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
17629
28.4.13 10:58
@kavule.k píše:
Maminky poradte mi.Mame doma 2 mesice stare miminko a dost nas trapi prdiky.Dnes jsem poprve vyzkousela fenyklivy Sunarek a rekla bych, ze nam pomohl.Jen nevim jake presne mnozstvi se muze takto malemu miminku dat, popr. kolik za den jich muze vypit. Nemate s tim nektera zkusenost?
úplně nejmenšímu bych dala za den pár lžiček maximálně. nejraději bych ho pila sama, odlehčila stravu od mléčných, sladkých a těžkých jídel. ale i tak s fenyklem to nepřehánět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.5.14 21:04

Ahoj maminky.Mam doma fenyklovy caj od Hippu davam ho prckovi na prdy ale ma po nem tuhou stolici tak jsem skusila sačkovy a to bylo uplne to same. Nevim co jineho mu mam dat vite jak kluci trpí na ty prdy :( poradte co muže pít aniž by to melo dopad na stolici a ja mu nemusela pomahat rourkou mame 10 tydnu…Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:36

Ahoj, chtěla bychse zeptat. Dávám malému (6 měsíců) přes den fenyklový čaj protože jsme začali s příkrmy. Je vhodné dodržovat pitný režim jen tímhle čajem nebo třeba není dobré ho pít každý den a dávat i vody nebo jiné čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.3.15 08:46

@Jarr Proč nezaložíš jednu diskuzi na všechny otázky? :mrgreen:

Určitě můžeš dávat denně, střídat můžeš ale nemusíš, a nejlepší je čistá voda pokud ti ji pije. Já třeba čaje nedávám, nepije mi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 08:59
@geilens píše:
@Jarr Proč nezaložíš jednu diskuzi na všechny otázky? :mrgreen:Určitě můžeš dávat denně, střídat můžeš ale nemusíš, a nejlepší je čistá voda pokud ti ji pije. Já třeba čaje nedávám, nepije mi je

No já sem nad tou diskuzí přemýšlela ale nevím jestli se to může :mrgreen: :mrgreen: ještě těch otátek mám dost :lol: :lol: No když on mi po tom fenyklovém čaj krásně kaká a prdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
11.3.15 09:02

@Jarr Budeš to mít nejlepší, prostě do dikuze vypiš body za prvé za druhé… moje třeba s bříškem nemá problémy, takže nemám ani potřebu jí to dávat. Ze začátku měla tuhé bobky z příkrmů, tak jsem dávala švestkovou šťávu, ale jinak má fakt jen tu vodu… ale čajem fakt nic nezkazíš, takže pokud jí chutná, tak jí ho dávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
11.3.15 09:09
@geilens píše:
@Jarr Budeš to mít nejlepší, prostě do dikuze vypiš body za prvé za druhé… moje třeba s bříškem nemá problémy, takže nemám ani potřebu jí to dávat. Ze začátku měla tuhé bobky z příkrmů, tak jsem dávala švestkovou šťávu, ale jinak má fakt jen tu vodu… ale čajem fakt nic nezkazíš, takže pokud jí chutná, tak jí ho dávej

Už mám jen asi tři dotazy tak to někam říznu :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
11.3.15 09:23

U meho osmimesicniho syna to mam stejne jako geilens-taky pije jen vodu, do toho teda jeste kojim. myslim, ze voda je zaklad, na ostatni stavicky si zvykne dite rychle…

• Citovat
  • Upravit
25179
11.3.15 10:11

@Jarr Tak asi by bylo lepší střídat. Jsou směsi spec. pro děti, kde je i ten fenykl. Na prdíky je toho víc. Některý bylinky jsou droga a neměli by se často a dlouhodobě, ale myslím, že fenykl tam nepatří.
Taky jsem dávala čaje a sem tam vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.3.15 11:53

Taky mam fenyklovy od sunarku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.15 11:16

martina

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak často mužu davat měsičnímu miminku dětský fenyk. čaj zatim jsme jen kojili. a jestli ho musim varit s kojeneckou vodou nebo stačí s kohoutku děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.1.16 22:08

Ahoj jsou nam dva mesice, po celou dobu piju caj z lekarny, ktery je ciste jen z fenyklu, prdiky nas trapi snad uz od narozeni. Posledni tyden mi prijde ze to na malou moc nezabira, dneska jsem ji v nem skusila namocit dudanka a vypada spokojene :kytka: Tak doufam, ze jsme Tim nic neskazila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 20:12

Maminky a u těch čajíků: jakou má mít čaj teplotu při podávání? Může být studený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 22:44

Můžu se zeptat jak přidávte Fenyklový čaj do UM? Malá strašně trpí na koliku.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí