Fenyklový čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kavule.k píše:úplně nejmenšímu bych dala za den pár lžiček maximálně. nejraději bych ho pila sama, odlehčila stravu od mléčných, sladkých a těžkých jídel. ale i tak s fenyklem to nepřehánět.
Maminky poradte mi.Mame doma 2 mesice stare miminko a dost nas trapi prdiky.Dnes jsem poprve vyzkousela fenyklivy Sunarek a rekla bych, ze nam pomohl.Jen nevim jake presne mnozstvi se muze takto malemu miminku dat, popr. kolik za den jich muze vypit. Nemate s tim nektera zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky.Mam doma fenyklovy caj od Hippu davam ho prckovi na prdy ale ma po nem tuhou stolici tak jsem skusila sačkovy a to bylo uplne to same. Nevim co jineho mu mam dat vite jak kluci trpí na ty prdy
poradte co muže pít aniž by to melo dopad na stolici a ja mu nemusela pomahat rourkou mame 10 tydnu…Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bychse zeptat. Dávám malému (6 měsíců) přes den fenyklový čaj protože jsme začali s příkrmy. Je vhodné dodržovat pitný režim jen tímhle čajem nebo třeba není dobré ho pít každý den a dávat i vody nebo jiné čaje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarr Proč nezaložíš jednu diskuzi na všechny otázky? ![]()
Určitě můžeš dávat denně, střídat můžeš ale nemusíš, a nejlepší je čistá voda pokud ti ji pije. Já třeba čaje nedávám, nepije mi je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Jarr Proč nezaložíš jednu diskuzi na všechny otázky?Určitě můžeš dávat denně, střídat můžeš ale nemusíš, a nejlepší je čistá voda pokud ti ji pije. Já třeba čaje nedávám, nepije mi je
No já sem nad tou diskuzí přemýšlela ale nevím jestli se to může
ještě těch otátek mám dost
No když on mi po tom fenyklovém čaj krásně kaká a prdí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarr Budeš to mít nejlepší, prostě do dikuze vypiš body za prvé za druhé… moje třeba s bříškem nemá problémy, takže nemám ani potřebu jí to dávat. Ze začátku měla tuhé bobky z příkrmů, tak jsem dávala švestkovou šťávu, ale jinak má fakt jen tu vodu… ale čajem fakt nic nezkazíš, takže pokud jí chutná, tak jí ho dávej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Jarr Budeš to mít nejlepší, prostě do dikuze vypiš body za prvé za druhé… moje třeba s bříškem nemá problémy, takže nemám ani potřebu jí to dávat. Ze začátku měla tuhé bobky z příkrmů, tak jsem dávala švestkovou šťávu, ale jinak má fakt jen tu vodu… ale čajem fakt nic nezkazíš, takže pokud jí chutná, tak jí ho dávej
Už mám jen asi tři dotazy tak to někam říznu
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U meho osmimesicniho syna to mam stejne jako geilens-taky pije jen vodu, do toho teda jeste kojim. myslim, ze voda je zaklad, na ostatni stavicky si zvykne dite rychle…
- Citovat
- Upravit
@Jarr Tak asi by bylo lepší střídat. Jsou směsi spec. pro děti, kde je i ten fenykl. Na prdíky je toho víc. Některý bylinky jsou droga a neměli by se často a dlouhodobě, ale myslím, že fenykl tam nepatří.
Taky jsem dávala čaje a sem tam vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martina
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak často mužu davat měsičnímu miminku dětský fenyk. čaj zatim jsme jen kojili. a jestli ho musim varit s kojeneckou vodou nebo stačí s kohoutku děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsou nam dva mesice, po celou dobu piju caj z lekarny, ktery je ciste jen z fenyklu, prdiky nas trapi snad uz od narozeni. Posledni tyden mi prijde ze to na malou moc nezabira, dneska jsem ji v nem skusila namocit dudanka a vypada spokojene
Tak doufam, ze jsme Tim nic neskazila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky a u těch čajíků: jakou má mít čaj teplotu při podávání? Může být studený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat jak přidávte Fenyklový čaj do UM? Malá strašně trpí na koliku.Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky poradte mi.Mame doma 2 mesice stare miminko a dost nas trapi prdiky.Dnes jsem poprve vyzkousela fenyklivy Sunarek a rekla bych, ze nam pomohl.Jen nevim jake presne mnozstvi se muze takto malemu miminku dat, popr. kolik za den jich muze vypit. Nemate s tim nektera zkusenost?