Fenyklový čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
fenyklový čaj
Ahoj holky,
mám doma 12 týdenního chlapečka. Chtěla jsem se zeptat jestli se miminkům dává ten klasický fenyklový čaj z lékárny nebo jestli se musí koupit nějaký speciální dětský? díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja davam mesíčnemu miminku feniklovy caj Sunarek,
mas hodne detskych čaju, a ja bych davala detsky.je tam mene cukru a vytamín c
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám od HIPP - bio fenyklový čaj (sáčky) a Sunárek - rozpustný fenyklový nápoj. Oba jsou od ukončeného 1. týdne věku dítěte. Mají je jak v lékárně, tak ve větších obchodech. Koupila bych asi spíš čajík určený dětem. Ikdyž v tom asi nebude velký rozdíl
. V lékárně budou mít určitě i dětský fenyklový. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala nějaký sáčkový z lékárny, k těm granulovaným mám nedůvěru.
- Citovat
- Upravit
A v klasickém fenyklu není žádnej cukr:-)
@Hana89 píše:
Ja davam mesíčnemu miminku feniklovy caj Sunarek,mas hodne detskych čaju, a ja bych davala detsky.je tam mene cukru a vytamín c
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky používám fenyklový nápoj od Sunárku, měla jsem i od Hipp, ale ten nechutnal
a malá po něm hrozně zvracela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem fenyklový od Megafytu z lékárny, ale pila jsem ho já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych dávala fenykláček určený přímo pro děti. Nám sice absolutně fenyklový čaj nechutnal a fenykl jsem do dcery dostala až s granulovanými nápoji kde bylo další x bylinek, ale co dítě to jiné chutě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju sackovy v DM, a jeste lepsi nez cisty fenykl je fenykl s kminem, v DM od Alnatury. Je bio a je stejne jako ostatni od 1.tydne. Ja v drogerii vzdy nakoupim od vice vyrobcu a stridam to. Kdyby se zas ukazalo, ze nektera firma ma aferu s cimkoli, tak at neni dite stale na tom samym. Granulovany mi nesmi pres prah, je v nich vic prilezitosti namichat tam sajrajt.
- Citovat
- Upravit
PS: zrovna Alnatura dela i kombinaci fenykl kmin anyz mata. Ten nasi chutna nejvic, asi ta mata na traveni. Je od 2.tydne. A davam ho vlaznej, studenej je hnusnej ![]()
- Citovat
- Upravit
@AnnaP Dětsky fenyklovy, mam z lekarny tusim zn. Apotheke, sackovy od jednoho tydne.. a dr. mi doporucila par lzicek pred kojenim pokud bude treba..jinak fenykl piju hlavne ja a miminku se filtruje pres mliko.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala feniklový čaj (instantní) Hipp… nechtěl mi ho absolutně pít, tak jsem ho nasypala do odstříkaného mléka a jak mu to jeko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na čaje bacha - většina těch čajíků (granulovaných)je buď přislazených nebo jsou až od ukončeného třetího měsíce ten BIO fenyklový v sáčcích (od Hippu)je asi nejlepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MacinkaCZ jo je v něm plno cukru, ale když to jinak nejde…musí do mlíka..UM se teda dá připravit rovnou z feniklového teplého čaje, ale u nás musel do MM instant
ale teď už mu dávám normální čajíky ze sáčku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit