Fenyklový čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
12.8.12 15:53

fenyklový čaj

Ahoj holky,
mám doma 12 týdenního chlapečka. Chtěla jsem se zeptat jestli se miminkům dává ten klasický fenyklový čaj z lékárny nebo jestli se musí koupit nějaký speciální dětský? díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
12.8.12 15:55

Ja davam mesíčnemu miminku feniklovy caj Sunarek, :roll: mas hodne detskych čaju, a ja bych davala detsky.je tam mene cukru a vytamín c

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
12.8.12 15:58

Tak já mám od HIPP - bio fenyklový čaj (sáčky) a Sunárek - rozpustný fenyklový nápoj. Oba jsou od ukončeného 1. týdne věku dítěte. Mají je jak v lékárně, tak ve větších obchodech. Koupila bych asi spíš čajík určený dětem. Ikdyž v tom asi nebude velký rozdíl :nevim:. V lékárně budou mít určitě i dětský fenyklový. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.8.12 16:04

Já dávala nějaký sáčkový z lékárny, k těm granulovaným mám nedůvěru.

• Citovat
  • Upravit
15074
12.8.12 16:04

A v klasickém fenyklu není žádnej cukr:-)

@Hana89 píše:
Ja davam mesíčnemu miminku feniklovy caj Sunarek, :roll: mas hodne detskych čaju, a ja bych davala detsky.je tam mene cukru a vytamín c
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.8.12 16:14

JA SEM SPOKOJENA ZE SUNARKEM :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.8.12 18:00

Taky používám fenyklový nápoj od Sunárku, měla jsem i od Hipp, ale ten nechutnal :) a malá po něm hrozně zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.8.12 18:17

Dávala jsem fenyklový od Megafytu z lékárny, ale pila jsem ho já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
12.8.12 18:55

Určitě bych dávala fenykláček určený přímo pro děti. Nám sice absolutně fenyklový čaj nechutnal a fenykl jsem do dcery dostala až s granulovanými nápoji kde bylo další x bylinek, ale co dítě to jiné chutě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
12.8.12 19:39

Kupuju sackovy v DM, a jeste lepsi nez cisty fenykl je fenykl s kminem, v DM od Alnatury. Je bio a je stejne jako ostatni od 1.tydne. Ja v drogerii vzdy nakoupim od vice vyrobcu a stridam to. Kdyby se zas ukazalo, ze nektera firma ma aferu s cimkoli, tak at neni dite stale na tom samym. Granulovany mi nesmi pres prah, je v nich vic prilezitosti namichat tam sajrajt.

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
12.8.12 19:42

PS: zrovna Alnatura dela i kombinaci fenykl kmin anyz mata. Ten nasi chutna nejvic, asi ta mata na traveni. Je od 2.tydne. A davam ho vlaznej, studenej je hnusnej ;)

• Citovat
  • Upravit
2760
12.8.12 21:04

@AnnaP Dětsky fenyklovy, mam z lekarny tusim zn. Apotheke, sackovy od jednoho tydne.. a dr. mi doporucila par lzicek pred kojenim pokud bude treba..jinak fenykl piju hlavne ja a miminku se filtruje pres mliko.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 21:10

Já dávala feniklový čaj (instantní) Hipp… nechtěl mi ho absolutně pít, tak jsem ho nasypala do odstříkaného mléka a jak mu to jeko :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.8.12 21:22

Na čaje bacha - většina těch čajíků (granulovaných)je buď přislazených nebo jsou až od ukončeného třetího měsíce ten BIO fenyklový v sáčcích (od Hippu)je asi nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
12.8.12 21:25

@MacinkaCZ jo je v něm plno cukru, ale když to jinak nejde…musí do mlíka..UM se teda dá připravit rovnou z feniklového teplého čaje, ale u nás musel do MM instant 8o ale teď už mu dávám normální čajíky ze sáčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí