Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím o radu chodila jsem pul roku do gencentra ostrava vysledek - jedno ZT ted v pátek jdu na revizi. Přístup lékaře v gyncentrum mě natolik šokoval že zitra si jdu pro výpis z dokumentace a chci odejit byl mi doporučen již zmíněný fertilmed. Máte některá zkušenost???
@phoma Ahojky, já zkušenost sice nemám ale cetrum mám kousek od domu a je tam neustále plno a co jsem od lidí slyšela oc si to tam chválí ![]()
Chodím k nim 2 roky. Jsem spokojená, sestřičky skvělé. Doc. Sobek suchar se zvláštním smyslem pro humor, ale dobrý lékař. Prim. Holub - skvělý, dr. Stefanieczova úžasná. Prošla jsem si úspěchy i neúspěchy (ty nesouvisely s jejich péčí). Přístup vždy skvělý. Ale samozřejmě se najdou názory od jiných klientek, které budou negativní. Za mě ![]()
Děkuji za info- myslím že nikde to nemůže být horší než v gyncentru ![]()
@brumi a kde to tam v polance je? nějak si to nevybavuju a to tam mám strejdu a tatka pracuje v polance ![]()
Dolní polanka, a nevím jestlí víš kde je zdravotní střediško? nebo dům atlas?http://www.fertimed.cz/
Ježiš to je na hlavni cestě kdysi to byl nějaky dum podnikatelu ne?
@Lajka09 Ahoj jen se chci zeptat jestli se ti povedlo miminko. Vidím že příspěvek je starší už 2 roky.
@verusek85 Asi nějaký zázrak či co, prostě to najednou přirozeně vyšlo.
@Lajka09 aha tak to je úžasně. Já už přirozeně nemůžu dvakrát mimo, tak jsem bez vejcovodu.Tak preji krásný večer. A děkuji za odpověď.
@verusek85 To je fakt blbý, ale držím palce, aby ti brzy pomohli!