Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Teď nedávno jsem našla dobrej film, jmenoval se Nelidský kšeft, tak moc mě zaujala ta tématika, že si to pouštím pořád dokola, jsem na tom filmu jak ujetá. Další film, kterej se mi zalíbil je EDEN. Chci se zeptat, zda mi tady nenavrhnete jiné filmy s podobnou problematikou, mám ráda ty příběhy statečných lidí, budete úžasný. Ale filmy jako Zmizení, zmizelá, Natascha Kampuch, 96 hodin mám už zkouklý. Ještě jednou díky za doporučení.
Nedavno jsem videla film Vratte mi moje dite.Sice jsem u nej bulela jak mala,ale zaujal me.
The prisoners s H. Jackmanem. Je to o únosu dvou dětí a je to psychologický drama.
Všechny prachy světa.
Jen ze zajímavosti, proč anonim? Na tématu nevidím nic špatnýho.
film Unos s Johnem Cusackem znas? neni to asi uplne to tema, ale jinak je super.
Argo… Je to o záchranné operaci na vysvobození amerických diplomatů zadrzovanych v Íránu
Suverene nej, co jsem videl, je 96 hodin, ta, snad jedine ty pokracovani. ![]()
Jo vlastne novy horor Utec/Get out je de fakto o unosu, akorat si to ta obet dost dlouho neuvedomuje.
A jako film celkove bravurni. Akorat ne typicke vladni vysetrovani, vykupne atd.
Mě nejvíc dostal film o Natashi Kampushove (ta je unesena v 6 ti letech, je to autentický příběh, který se skutečně stal a detailně popisuje její věznění (ona sama vydala i knihu) ) , pak ještě dokument o Fritzovi–Josef Fritz, příběh zrůdy.. Je mi vždy z takových filmu úzko, ale je to realita ![]()
Trade
An american crime
Michael
gone baby gone
Dokonalý svět
prisoners
filmy podle skutečných událostí
staženo z netu
Zapni si Ve stínu pravdy. Samuel Jackson hleda chlapecka. Sila!
Ahoj holky,
Teď nedávno jsem našla dobrej film, jmenoval se Nelidský kšeft, tak moc mě zaujala ta tématika, že si to pouštím pořád dokola, jsem na tom filmu jak ujetá. Další film, kterej se mi zalíbil je EDEN. Chci se zeptat, zda mi tady nenavrhnete jiné filmy s podobnou problematikou, mám ráda ty příběhy statečných lidí, budete úžasný. Ale filmy jako Zmizení, zmizelá, Natascha Kampuch, 96 hodin mám už zkouklý. Ještě jednou díky za doporučení.