Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj děvčata, nevíte jestli se dá filo těsto sehnat v běžných obchodech? Případně kde?
@Murka píše:
Ahoj děvčata, nevíte jestli se dá filo těsto sehnat v běžných obchodech? Případně kde?
Tak to si jdu vygooglit. Kolegyně se jmenuje příjmením Filo a myslela jsem si, že to nic neznamená. ![]()
@azaleila ano, to vím. Ale bylo by jednodušší někam zajet a prostě ho koupit. Rohlík k nám nevozí a point je taky dost z ruky.
@nikitice určitě koukni, dají se z něj dělat velké dobroty.
@Murka ještě mě napadá Makro, taky ho sháním a asi objednam na rajdelikates..
Teda, já jsem taky musela googlovat. To jsme nikdy neslyšela. Ale na netu je recept, dá se udělat i doma, akorát je asi pracné.
Já ho nedávno kupovala v Praze na Dejvické v Galaxy food. Jestli ho tam mají k dispozici stále ale nevím.
@Murka píše:
@azaleila ano, to vím. Ale bylo by jednodušší někam zajet a prostě ho koupit. Rohlík k nám nevozí a point je taky dost z ruky.
@nikitice určitě koukni, dají se z něj dělat velké dobroty.
okamžitě mě to nadchlo. Super. To chci.
@Murka si mi dala brouka do hlavy😄 tak jsem hledala.. Jsi-li pražská tak tam mrkni.
Holky, nejsem pražská, škoda. Doma ho dělat nebudu, já a jakékoliv podobné těsto to nejde k sobě ![]()
S dopomocí kamarádky ho objednám přes rohlík. Ale je škoda, že není filo těsto běžně k sehnání.
@Murka přesně tak je to škoda, četla jsem jak udělat doma, a dělat ho nebudu ircite to je jako se plácat s listovym testem, prostě neuděláš tak jako kdyz jo koupis. Holt si domácí burek zatím neudělám no🤷♀️