Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
Máte někdo zkušenost s možnostmi pečení bez trouby? Žijeme teď v provizorní kuchyni, do které se trouba nevejde, čekáme na rekonstrukci baráku, která bude nejdřív za 2 roky. A mně pečení prostě chybí.
Vánoce budou jen s nepečeným cukrovím, s tím už jsem se tak nějak smířila. Ale občas mám fakt chuť na nějakou dobrotu, plus mě pečení baví. Jsou nějaké možnosti? Recepty?
Mám doma horkovzdušnou fritézu, mikrovlnku s programem grilu a pomalý hrnec.
PS: mugcake z mikrovlnky už mi leze krkem
![]()
Já si neumím představit být bez trouby, nejde koupit ta zvlášť? I treba z bazaru a pak ji zas prodat?
Ja pekla v takovém malém grilu (vypadal jako mikrovlnka), bydlela sem v garsonce a trouba by se tam nevešla, ale vánoční cukroví sem si nemohla odpustit. Moje mamka zas ráda peče v remosce.
U lidí v malých bytech jsem vídala takové maličké konvekční (?) countertop trouby, jak to v ních hřeje zeshora.
Edit: to, na co odkazuje debra. Ještě i menší.
Příspěvek upraven 05.11.22 v 17:47
@citlivaduse Bohužel ne. Máme v „provozu“ jen dvě další mini místnosti, obě přecpané. Leda bych ji šupla na zahradu pod strom. ![]()
@debra.morgan tohle nevypadá až tak špatně. Zkusím na to mrknout, třeba bych ji ještě někam zvládla nacpat. Díky za tip!
@tevl Tak jedině něco z toho, co radí holky. Taky žijeme pořád v jakémsi provizoriu, před rekonstrukcí, takže chápu.
Pořídila bych si mikrovlnku s funkci pečení. Kamarádka v ni naprosto plnohodonotně peče.
@debra.morgan píše:
Aspoň toto třeba.
Tohle jsme měli a je to pěkně naprd. Na straně u skla to nepeče skoro vubec
Buď koupit nějakou mini troubu nebo remosku aspoň ( na maso a zapečené věci super) a nebo to cukroví objednat.
@Hoa Mai píše:
Pořídila bych si mikrovlnku s funkci pečení. Kamarádka v ni naprosto plnohodonotně peče.
V minigarsonce jsem takovou troubu mela, uplne v pohode.