Pečení bez trouby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
5.11.22 18:07

@tevl Vim, ze existuje spousta receptu na peceni v horkovzdusne friteze. Ja vam velkou, ale nepouzivam na peceni dezertu, tak primo zkusenost nemam. Ale recepty jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.22 18:26

@tevl Či ten ska?
Elektrická minitroubička (je velká asi jako mikrovlnka) se vam tam nevleze?

Jako bez trouby bych i kvuli pečení masa nemohla fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.22 18:27
@debra.morgan píše:
Aspoň toto třeba.

Jo, to je super, máme na chatě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
5.11.22 18:28

Naprosto bez diskuzí - remoska, jen bez okýnka, ty s okýnkem pečou naprd
jde v ní všechno, od masa po cukroví, vyzkoušeno osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 18:28

Chápu, taky miluju pečení a bez trouby jsem byla téměř rok… nakonec jsme si koupili aspoň tu malou, co už tu někdo dával odkaz. A teď nechápeme, jak jsme bez ni mohli být! Určitě jdi do toho, někam se na ni místo najde a 1500 Kč je v pohodě částka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.22 18:29
@xsaleen píše:
Tohle jsme měli a je to pěkně naprd. Na straně u skla to nepeče skoro vubec

Nám to péče normálně. Zvládne to kuřecí stehna, karbanátky, koláč, bábovku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.11.22 18:30

Máme malou kuchyň a koupili sme troubu a mikrovlnku v jednom, bez trouby bych nebyla :mrgreen: https://www.datart.cz/…3391-SX.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.11.22 18:44

Vyzkousene nemam, ale videla jsem recepty tusim na brownies v pomalem hrnci, neco jde i v te horkovzdusne friteze…a pak bud to kombo s mikrovlnkou nebo remosku…remosku jsem mela na koleji a super. I kdyz teda na sladke jsem ji moc nevyuzivala, ale urco by to slo…na maso, zapecene brambory apod suoer, znama si jo hodne chvali i na chleba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
5.11.22 19:08

Já měla v minigarsonce stolní minisporacek malá trouba a nahoře to mělo dvě plotýnky…fungovala perfektně. Cukroví jsem teda nepekla ale buchty, koláče, maso…i kachnu se zelím a knedlíkem jsem na tom zvládla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.11.22 19:15
@tevl píše:
Ahoj holky,

Máte někdo zkušenost s možnostmi pečení bez trouby? Žijeme teď v provizorní kuchyni, do které se trouba nevejde, čekáme na rekonstrukci baráku, která bude nejdřív za 2 roky. A mně pečení prostě chybí.

Vánoce budou jen s nepečeným cukrovím, s tím už jsem se tak nějak smířila. Ale občas mám fakt chuť na nějakou dobrotu, plus mě pečení baví. Jsou nějaké možnosti? Recepty?

Mám doma horkovzdušnou fritézu, mikrovlnku s programem grilu a pomalý hrnec.

PS: mugcake z mikrovlnky už mi leze krkem :mrgreen: :mrgreen:

Remoska! Upeces v tom i kynuté buchty!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.11.22 19:37

Mam na chate minitroubu, koupila jsem novou, ale na inzeratech byla za babku. jinak pouzivaji lidi remosku, tu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.11.22 19:38

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?… neco takoveho.

Příspěvek upraven 05.11.22 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.11.22 19:38

Jakkakoliv mini trouba. Mame jednu v byte (mala kuchyn) a pri urcite snaze se tam vejde i cele kure :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.11.22 19:44
@Vladusxx píše:
Já měla v minigarsonce stolní minisporacek malá trouba a nahoře to mělo dvě plotýnky…fungovala perfektně. Cukroví jsem teda nepekla ale buchty, koláče, maso…i kachnu se zelím a knedlíkem jsem na tom zvládla ;)

ja v ty mini zvladnu i cukrovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.11.22 20:36

Díky za tipy holky! Mrknu na to. Zase nechci kupovat něco, s čím se budu akorát tak rozčilovat. Ale ta remoska nebo kombinace mikrovlnky/trouby nevypadají špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí