Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo jo, a to jeste to ‚pripousteni reakci‘ je hodne relativni pojem. Jako treba ty pripady, kdy je na tom dite treba i hodne spatne, ale jeho stav nema nic spolecnyho s vakcinou. Nemuze mit. Vakciny jsou preci naprosto neskodne. ![]()
peggy.sl píše:Boomer píše:Negativní účinky po očkování jsou sledovány a připouštěny 48 hodin po aplikaci. Co se děje dál nikoho nezajímá…
Asi nechapes, jak to Peggy mysli. Vakciny nejsou testovany pro dlouhodobe negativni ucinky (jejich testy trvaji pouze par tydnu, nez jsou ‚schvaleny‘), a tudiz kazdy, kdo je ockovany, je ucastnikem, aniz by chtel. Teprve za xy let bude nejaky ‚zaver‘. Na zaklade dnesnich ockovanych.Edituji: Kdyby slo o ‚dlouhodobou studii‘, asi by rodice zapisovali udaje do ‚knihy‘ jeste na svatbe svych deti.
Dice píše:
Peggy to je fakt blbost. Samozřejmě že pokud je na trhu jakýkoliv lék tak pokud se přímo na něj vyskytnou něžádoucí účinky tak je doktor hlásí ale není to tak že člověk je automaticky aniž by o tom věděl v nějaké studii. To je prostě absolutní blbost. Musí na to dát souhlas. To je z etickýho a právního hlediska nepřípustný.
Milé dámy, ráda bych vás upozornila, že v Americe se již odškodňuje za autismus, vyvolaný vakcínou. Spojitost je již dokázána minimálně 200 studiemi.
Rtuť, hliník, formaldehyd, skvalen a podobné vysoce toxické jedy mohou mít obrovský vliv na nervovou soustavu - o tom není pochyb. Některý organismus je umí vyloučit, či spíše je někde uložit, kde čekají na svoji příležitost a v pozdějším věku na ně taky dojde. Některé děti se s tím však nevyrovnají a následkem může být třeba právě autismus.
Bohužel, v naší republice zatím není naděje na prokázání. Homeopatika či jiná detoxikace, která umí vyloučit tyto toxiny z těla je jistě na místě. Řízená detoxikace dr. Jonáše by si s tím asi také mohla poradit. Je potřeba zkusit a hledat cesty, tentokrát mimo klasickou medicínu.
Řešení problému totiž nikdy nemůže přijít z úrovně uvědomělosti, která ho vtvořila!!!!
Katka 124 píše:
Milé dámy, ráda bych vás upozornila, že v Americe se již odškodňuje za autismus, vyvolaný vakcínou. Spojitost je již dokázána minimálně 200 studiemi.
Rtuť, hliník, formaldehyd, skvalen a podobné vysoce toxické jedy mohou mít obrovský vliv na nervovou soustavu - o tom není pochyb. Některý organismus je umí vyloučit, či spíše je někde uložit, kde čekají na svoji příležitost a v pozdějším věku na ně taky dojde. Některé děti se s tím však nevyrovnají a následkem může být třeba právě autismus.Bohužel, v naší republice zatím není naděje na prokázání. Homeopatika či jiná detoxikace, která umí vyloučit tyto toxiny z těla je jistě na místě. Řízená detoxikace dr. Jonáše by si s tím asi také mohla poradit. Je potřeba zkusit a hledat cesty, tentokrát mimo klasickou medicínu.
Řešení problému totiž nikdy nemůže přijít z úrovně uvědomělosti, která ho vtvořila!!!!
Jenže my jsme tady sto let za opicemi, takže ,,zatím,, u nás vakcíny autizmus nevyvolávají… Třeba za sto let to místní odborníci uvidí jinak… ![]()
To, ze v CR neni moznost prokazani vyrazneho zhorseni zdravotniho stavu (jeste pri povinnosti ockovani) je neco neuveritelnyho. ![]()
V Americe se odskodnuje za postizeni vakcinami uz pekne dlouho. ALE prokazaych pripadu je ukrutne malo. Rodice muzou mit tolik dukazu, vcetne prohlaseni doktoru a vysetreni…ale prokazany byvaji jen nektere pripady. Naopak, treba SIDS - ktery uz taky v minulosti nekolikrat byl prokazatelne zpusoben vakcinami - je treba reseno tak, ze otok na mozku byl zpusobem ‚nevhodnym‘ chovanim rodicum…kteri casto svoje milovane dite vzali na ockovani a pak se jenom divali jak se jeho situace zhorsuje minutu po minute, behali po pohotovostech, doktorech a vsude jim bylo receno jedine…je to normalni reakce…az doslo na otok mozku.
Videla jsem nekolik pripadu, jak rodice za to dodnes sedi, maji dokonce podporu od spousty doktoru a klinickych vyzkumu…dite jim nikdo nevrati a jesti byla vina schozena na ne…
A nemaji $$$ na dalsi kroky. Takovych pripadu je… ![]()
Existuje v CR ‚lecba‘ autistu? Terapie? Odbornici? V USA sice existuji, ale pojistovny je obvykle nehradi (zhruba 70.000$ rocne). Dobry business… ![]()
Katka 124 píše:
Rtuť, hliník, formaldehyd, skvalen a podobné vysoce toxické jedy mohou mít obrovský vliv na nervovou soustavu - o tom není pochyb. Některý organismus je umí vyloučit, či spíše je někde uložit, kde čekají na svoji příležitost a v pozdějším věku na ně taky dojde. Některé děti se s tím však nevyrovnají a následkem může být třeba právě autismus.Bohužel, v naší republice zatím není naděje na prokázání. Homeopatika či jiná detoxikace, která umí vyloučit tyto toxiny z těla je jistě na místě. Řízená detoxikace dr. Jonáše by si s tím asi také mohla poradit. Je potřeba zkusit a hledat cesty, tentokrát mimo klasickou medicínu.
Boomer píše:
To, ze v CR neni moznost prokazani vyrazneho zhorseni zdravotniho stavu (jeste pri povinnosti ockovani) je neco neuveritelnyho.![]()
V Americe se odskodnuje za postizeni vakcinami uz pekne dlouho. ALE prokazaych pripadu je ukrutne malo. Rodice muzou mit tolik dukazu, vcetne prohlaseni doktoru a vysetreni…ale prokazany byvaji jen nektere pripady. Naopak, treba SIDS - ktery uz taky v minulosti nekolikrat byl prokazatelne zpusoben vakcinami - je treba reseno tak, ze otok na mozku byl zpusobem ‚nevhodnym‘ chovanim rodicum…kteri casto svoje milovane dite vzali na ockovani a pak se jenom divali jak se jeho situace zhorsuje minutu po minute, behali po pohotovostech, doktorech a vsude jim bylo receno jedine…je to normalni reakce…az doslo na otok mozku.
Videla jsem nekolik pripadu, jak rodice za to dodnes sedi, maji dokonce podporu od spousty doktoru a klinickych vyzkumu…dite jim nikdo nevrati a jesti byla vina schozena na ne…
A nemaji $$$ na dalsi kroky. Takovych pripadu je…
Existuje v CR ‚lecba‘ autistu? Terapie? Odbornici? V USA sice existuji, ale pojistovny je obvykle nehradi (zhruba 70.000$ rocne). Dobry business…
Katka 124 píše:
Léčba autistů neexistuje, neb je v čechách neléčitelná…
Boomer píše:
Andreo, nezlob se, ale neda mi to. Tohle - pokud se to vubec stalo - by byl klasicky priklad toho, jak rodice slepe veri doktorum, sami si neoveri zadna fakta, nechaji svoje dite naockovat ‚cimsi‘, musi vyplnovat jakousi ‚knihu‘, nechaji si za to zaplatit (!) a pak se ptaji…![]()
Je autismus spousten vakcinami? Je a neni. Existuji i neockovane deti, u kterych se rozvinul autismus. Je jich velmi malo. Otazkou je, o kolik by meli horsi diagnozu, pokud by ockovane byly. Zaroven jsou mezi nami rodice, kteri na svem diteti videli zmenu temer hned po ockovani (prevazne po MMR). A je jich dost. Nahoda? Temhle rodicum to nevymluvite, svoje dite znaji lepe nez odbornici.
Jak stare je vase dite? Kdy jste u nej zacaly registrovat zmeny? Proti cemu dalsimu (pred touhle vakcinou a po ni) a kdy bylo ockovano? Trpi (trpelo) jinymi problemy?
Drzim palce, homeopatie by rozhodne nebyla na skodu, radikalni uprava jidelnicku, a hlavne…hledat informace ze vsech moznych zdroju. Nespolehat se na ‚odborniky‘. Nejedna se o jejich dite. Navic se mnohdy jejich nazory znacne lisi. Zaroven by bylo dobre zvazit preruseni dalsich ockovani.
Andrea B píše:
Ahoj
Mám dotaz prosím.V roce 2008 jsme nechaly naše dítě očkovat u pediatra proti meningokoku typu B.Lékařka nám tohle očkování doporučila,ale byl tam závazek vyplňovat knihu pruběhu očkování.Vakcína byla dovezena z německa a jěště nám oni zaplatili cca 3000kč.Opakovaně jsem byla ujišťována,že je to klasické očkování a nejsou známi nežadoucí učinky.Dětí u pediatra toto očkování podstoupilo víc.Vše bylo ok až do roku 2011 kdy Lukáškovi byl zjištěn Autismus!Četla jsem na netu,že i oč.muze tuto nemoc zpusobyt!!teď se,že jsme se nechaly do všeho ukecat!!!!Prosím teda radu má s tím někdo zkušenosti,že by se dítě po očkování změnilo?
Děkuji předem Andrea
Boomer-Omlouvám se,že jsem vubec založila tohle vlákno a že jsem někoho otravovala dotazem jestli očkování muže vyvolat autismus?Do této studie bylo zařazeno více dětí po celé republice a jen mě zajímalo jestli má někdo autismus.Určitě mě tvuj příspěvek nepřidal na stavu v kterém se zrovna nacházíme.Takže díky už se zde raději nebudu na nic ptát.A pro peníze jsem to určitě neudělala to by snad nikoho ani nemohlo napadnout!!!!!Jeen jsem chtěla mít prcka naočkovaného,aby se nestalo to co jiným a dítě jim za pár hodin zemřelo na meningokoka!!!!!Proti těmto případum je autismus zanedbatelná nemoc.Už se nikdy nedozvíme jestli bylo spouštědlo očkování nebo je to osud!!!Budu si to vyčítat celý život,ale to už je náš problém.Jinak je to už 2 roky po oč. a diagnozu víme 14 dní.Tak to je vše a jěště jednou se omlouvám že jsem vás tak rozčílila ![]()
Léčba autistů neexistuje, neb je v čechách neléčitelná…Nejen v Čechách. Je to vývojová porucha, nikoliv „nemoc“, kterou by jedinec „najednou“ onemocněl. A nedá se proto léčit.
A hodně se dá pomoct dietou (plus potravinové doplňky), o té se dočteš snad nejvíc tady: http://bobin.blog.cz/ , hojně se probírá i na www.postizenedeti.cz , testy na potravinové intolerance se dají nechat udělat tady: http://www.ganzimmun.de/…en/start.php Úžasně pomáhá Son-Rise: http://www.srp-terapeut.cz/…rise-program , který je alternativou ke strukturovanému učení (letos byl poprvé v ČR workshop - http://www.postizenedeti.cz/…ke-republice )
Můžeš vyzkoušet Handle program, který se taky propírá na postižených dětech: http://www.rozvijejse.cz/…le/index.htm
Taky stojí za to vážně popřemýšlet o detoxu, o kterém psala na první straně PeBa.
Příspěvek upraven 04.03.12 v 08:43
Dnes jsem právě byla žádat o ZTP a příspěvek na péči,tak uvidím jak to dopadne.Tak asi jsem udělala opět chybu s tím příspěvkem sakra.O prodloužení rodičáku jsem žádala minulý týden,protože mě končí v srpnu.Lukášek bude mít 5.8.tři roky.Je toho teď tolik,že to snad člověk nemuže mít vše z netu prostudované.Někteří zde asi zase řeknou ,že ano!!!!Jsem ráda když mužu chvilku posedět a něco pročíst Lukyn je totiž takový číslo,že není chvilku klidu!!! ![]()
Autismus je problem autoimunity. Nevim, jestli se da ‚vylecit‘, ale leci se. Terapii, dietou a hlavne odstranenim tezkych kovu z tela.
Bluesky píše:Léčba autistů neexistuje, neb je v čechách neléčitelná…Nejen v Čechách. Je to vývojová porucha, nikoliv „nemoc“, kterou by jedinec „najednou“ onemocněl. A nedá se proto léčit.
Andreo, nemáš se za co omlouvat, založení diskuse byl přirozený krok, cítíš velký smutek a stres a potřebu něčeho se chytit. Dispozice k autismu Tvé dítě již mělo, nic jsi nezavinila, nemáš si co vyčítat. Nevím, jaká forma autismu byla Lukášovi stanovena, ta škála je hodně široká, ale máš velkou výhodu, že byla stanovena v tak časném věku. K dispozici je již odborná literatura i pomoc odborníků. My jsme se trápili deset let, než jsme zjistili, co je příčinou toho, že je naše dítě „tolik“ jiné. Je to už řadu let, takže zdroje informací v Čechách byly naprosto minimální…
Drž se!!