First bike - lyže místo předního kolečka, zkušenosti?

1172
1.11.11 23:26

First bike - lyže místo předního kolečka, zkušenosti?

Dobrý večer, prosím o Vaše zkušenosti s lyžema na odrážedlo First bike, váhám jestli je s odrážedlem zakoupit. Využili jste je? Baví to děti? Dá se s nimi jezdit například i s kopce nebo je to určené spíš na využití na rovině, prostě když je sníh, tak místo koleček lyže? A jak staré děti zvládnou first bike s lyžema ovládat? Předem vám moc děkuji za Vaše rady, názory a zkušenosti. Péťa H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
1.11.11 23:32

s lyží zkušenosti nemám, ale Firstbike máme. Je fajn, ale nyní bych ho asi již nekoupila. Spíš bych vybírala něco co má nastavitelná i řídítka. U First biku je dítě jakoby v předklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
1.11.11 23:39

Tak to nerada slyším, hrozně dlouho jsem váhala, zda first bike ano nebo ne, nakonec za mě rozhodla výška sedátka, Davídek je prcek a všechna ostatní odrážedla mají sedátko moc vysoko:-(. Zatím jsem všude četla jen samou chválu, tak jsem se rozhodla překosnout i tu šílenou cenu. No a taky se mi líbí ten nápad slyžema v zimě, jen si nejsem jistá, zda je to skutečně „použitelné“ a děti to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
1.11.11 23:43

Ahoj,ja chtela lyzi kupovat,aldm znama mi rikala,ze je to zbytecny,ze ji meli,ale malymu to vubeC nevyhovovalo,bylo to hrozne vratky,tak ji dali pryc a jezdil normalndm s koleblama. Takze my budeme jezdit taky normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
1.11.11 23:50

Ahoj,tohle by me taky zajímalo,chci ho pořídit malé k Vánocům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
1.11.11 23:54

Stune, taky to u nás bude Vánoční dárek a říkám si, že když už do toho člověk vrazí tak příšernou částku, tak ať je to se vším všudy. Přijde mi to zajímav nápad, ale nemůžu najít nikoho, kdo to má vyzkoušené:-(. Po rovině to asi moc nepojede, to musí být docela dřina no a z kopce zase nevím jestli je to vůbec bezpečné pro tak malé děti, navíc mě docela překvapuje, že to funguje i se zadním kolečkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
2.11.11 06:54
peta h píše:
Stune, taky to u nás bude Vánoční dárek a říkám si, že když už do toho člověk vrazí tak příšernou částku, tak ať je to se vším všudy. Přijde mi to zajímav nápad, ale nemůžu najít nikoho, kdo to má vyzkoušené:-(. Po rovině to asi moc nepojede, to musí být docela dřina no a z kopce zase nevím jestli je to vůbec bezpečné pro tak malé děti, navíc mě docela překvapuje, že to funguje i se zadním kolečkem?

Jj,presne tak. Třeba se ještě nekdo ozve. Kde ho budes objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
2.11.11 08:39

my máme bike i s lyží a těžko dělat hodnocení, minulou zimu bylo Adámkovi 2 a půl.
Jede to s tím dobře po rovině ale musí být prostě ujetý sníh, třeba na chodníku aby mohlo zabírat nějak i zadní kolečko. Z kopce to fičí hezky ale mě u toho vstávaly vlasy hrůzu na hlavě :mrgreen:
takž za mě ano, je to příjemné zpestření ale moc od toho nečekejte, vyblbnou se asi spíše straší děti, já uvidím co tuhle zimu jestli si to víc užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
2.11.11 11:19

Stune: já ho budu objednávat na neobycejne.cz. Doporučili mi to jako výborný obchod, je tam vše krásně popsané a paní je velice ochotná.

Tak to asi budeme muset vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.19 13:09

Zdravim zeny. Tak jake jsoi zkusenosti? Planujeme koupi letos na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí