Fitbit a kočárkování

891
17.7.16 17:33

Fitbit a kočárkování

Holky rozhodla jsem se se sebou začít něco dělat a kamarádce moc pomohl náramek fitbit, hodně ji to motivovalo k pohybu. Máte s tím také některá zkušenost a jak dobře propočítává kroky když třeba tlačíte kočárek? Děkuji za každou odpověď, je to přece jen dost peněz tak v tom chci mít jasno než do toho ty peníze investuji
Přeji všem hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
17.7.16 19:13

@JaneCase podle me moc dobre počítat kroky nebude, když budeš tlačit kočár, jelikož reaguje na to, jak se ti hýbe ruka dopředu a dozadu pri chůzi, je tam na to nějaké to čidlo… Moc tomu nerozumím, ale měli jsme doma dost těhle náramků od fitbitu přes levnější a dražší a myslím ze jakmile budeš mít ruku ve stabilizované poloze, napocita ti toho o dost mene… Mne stačilo když jsem držela v ruce telefon, psala jsem smsa šla jsem, taky nepočítal, jak se ruka nehýbala… Ale mam pocit že se prodává jen takový malý strojek, ktery se da zavesit například za podprsenku a počítá lépe než na ruce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.7.16 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.16 20:16

Já bych chtěla ten co měří i tep, tak přesněji spočítá spálené kalorie, a myslím že se dá dát i do kapsy a zaznamenává otřesy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.7.16 20:59

Mám kvůli kočárku jawbone up move. Taky proto, ze jsem ho našla v akci :lol: Musi byt s chytrym telefonem a tep teda neměří. To mam pro případnou orientaci app v telefonu.
A jako k větší aktivitě me to nuti dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková