Fitness hodinky

21091
19.8.18 08:02

Mám MiBand 2 upozornění na volání a SMS tam je ale nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
19.8.18 08:26

Fitbit Flex2 - je vyborny, hlavne mi vyhovuje, ze je maly, uzky a na ruce nenapadny. Upozorneni na volani a sms ma, stejne jako fci vibracniho budiku, ale ani jedno nemam zapnute. Ja ho vybirala, aby byl vhodny na plavani, coz maloktery fitness naramek ma. Pak vymenne naramky, vcetne dvou elegantnich, hodici se i k vecernimu obleceni do spolecnosti je plus.

Ja si ho poridila po mesicnim pouzivani od mladsiho ditete, kdy melo uraz nohy, mesic berle a naramek odlozilo…deti i ja ocenujem, ze poukud za hodinu neudelas 250 kroku, tak jemne zavrni a upozorni te, ze se malo hybes a behem dne muzes podle poctu sviticich diod po zaklepani zjistit, kolik mas nachozeno a mne vyhovuhe i monitorovani spanku a ruzne nastaveni aktivit, treninkovych modu apod.

Koukam, jak jsem ho tu obsahle vychvalila… :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2950
19.8.18 08:45

Hodinky od apple a nedam na ne dopustit - mam je asi rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.8.18 09:05

@Lioness34 ty ma muz a ma mne jsou i ty tenci moc velike a humpolacke a k nesportovnim hadrum i nevkusne…nedovedu si je predstavit k beznemu kancelarskemu elegantnimu obleceni, navic cenove cca pekrat tolik co bezne sportnaramky, kdyz se plati hlavne za tu znacku nakousleho jablka, ale na ajfouny a ajpedy zas nedam dopustit… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2950
19.8.18 09:18
@Hanka1 píše:
@Lioness34 ty ma muz a ma mne jsou i ty tenci moc velike a humpolacke a k nesportovnim hadrum i nevkusne…nedovedu si je predstavit k beznemu kancelarskemu elegantnimu obleceni, navic cenove cca pekrat tolik co bezne sportnaramky, kdyz se plati hlavne za tu znacku nakousleho jablka, ale na ajfouny a ajpedy zas nedam dopustit… :mrgreen:

Já je miluju stejne jak píšeš i ty . Mam vše v jedné barvě - neukazuji mam v obalech ale jsem max spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.8.18 10:11

Ja mam garmin fenix 3 a klukum jsem poridila garmin vivoactive 3, ty jsou mensi a maji dotykovy displej. Oboje jsou i do vody a propojitelne pres Garmin Connect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.18 10:31

Mám garmin vivoactive 3 a jsem s nimi spokejná. Hlavně nejsou přehnaně velké, takže je v klidu nosím i do práce… I když o trochu menší by ještě být mohly.

• Citovat
  • Upravit
269
23.8.18 13:01

@P4ja tak jsem si je pořídila, ale nejsou mi spárovat s telefonem Huawei P8 Lite :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.18 13:06

@terezkakol Já mám Xiaomi, tak tam je to asi jiné. Mám appku Mi Fit a Mi Band Tools. Zkus pohledat na netu, co potřebuješ k tvému telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
23.10.18 10:52

Ahoj,
shá­ním ta­ko­vé, co ma­jí GPS (běhám) a zá­ro­veň ma­jí i ji­né funk­ce spor­tu (wor­kout, pla­vá­ní apod). Rá­da bych ta­ky, aby z nich šla po­slou­chat hud­ba, s bez­drá­to­vý­mi slu­chát­ky. Ce­na mi je fuk, jen ne­chci dá­vat zby­teč­ně víc, po­kud to splňují i ně­kte­ré lev­něj­ší. Mo­bil mám s An­dro­i­dem, tak­že Ap­ple watch ne.

Sa­mo­zřej­mě ja­ko hol­ka uví­tám, když je bu­du moct no­sit stá­le, tak­že mu­sí dob­ře vy­pa­dat na ru­ce… mů­žou hlí­dat spá­nek a ce­lo­den­ní re­žim.

Dí­ky za ti­py, sa­ma se v tom pro­bí­rám jen chví­li a je jich hroz­ně moc. Ta­ky mi zá­le­ží, aby mě­ři­ly jakž­takž přes­ně (ka­lo­rie, vzdá­le­nost apod), sa­mo­zřej­mě ne­če­kám přes­né vý­sled­ky :) ale třeba Samsung galaxy watch mají docela špatné recenze.. :think:

Tak mě zaujaly ještě Fitbit Versa, pokud by měl někdo zkušenosti..ale ty už nemají GPS a musí se vše přes mobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
23.10.18 10:56

@Lainaire8 Zkus Garmin nebo možná Fitbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.10.18 10:57

Garmin 625 music nebo posledni Fenixy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.10.18 11:08

mám fitness hodinky od xiaomi a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
23.10.18 11:22
@mag píše:
Garmin 625 music nebo posledni Fenixy

Myslíš 645 music? Joo, Fenixy jsou kraaaasny, ale je mi líto těch peněz :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
23.10.18 11:27
@pikola píše:
@Lainaire8 Zkus Garmin nebo možná Fitbit.

Fitbit právě nemají GPS, musela bych s sebou všude tahat mobil, což právě nechci.. Chci nasadit hodinky, sluchátka do uší (bez kabelu) a letět :lol: ale zároveň i dost cvičím, takže zas nechci ryze běžecký hodinky.. prostě aby zvládaly vše a ještě dobře vypadaly :oops: to jsem našla jen u těch Samsung galaxy watch, ale recenze nic moc no… Apple watch si každý chválí, ale nebudu si kvůli nim pořizovat i iPhone :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová