Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám MiBand 2 upozornění na volání a SMS tam je ale nepoužívám.
Fitbit Flex2 - je vyborny, hlavne mi vyhovuje, ze je maly, uzky a na ruce nenapadny. Upozorneni na volani a sms ma, stejne jako fci vibracniho budiku, ale ani jedno nemam zapnute. Ja ho vybirala, aby byl vhodny na plavani, coz maloktery fitness naramek ma. Pak vymenne naramky, vcetne dvou elegantnich, hodici se i k vecernimu obleceni do spolecnosti je plus.
Ja si ho poridila po mesicnim pouzivani od mladsiho ditete, kdy melo uraz nohy, mesic berle a naramek odlozilo…deti i ja ocenujem, ze poukud za hodinu neudelas 250 kroku, tak jemne zavrni a upozorni te, ze se malo hybes a behem dne muzes podle poctu sviticich diod po zaklepani zjistit, kolik mas nachozeno a mne vyhovuhe i monitorovani spanku a ruzne nastaveni aktivit, treninkovych modu apod.
Koukam, jak jsem ho tu obsahle vychvalila…
![]()
Hodinky od apple a nedam na ne dopustit - mam je asi rok a půl
@Lioness34 ty ma muz a ma mne jsou i ty tenci moc velike a humpolacke a k nesportovnim hadrum i nevkusne…nedovedu si je predstavit k beznemu kancelarskemu elegantnimu obleceni, navic cenove cca pekrat tolik co bezne sportnaramky, kdyz se plati hlavne za tu znacku nakousleho jablka, ale na ajfouny a ajpedy zas nedam dopustit… ![]()
@Hanka1 píše:
@Lioness34 ty ma muz a ma mne jsou i ty tenci moc velike a humpolacke a k nesportovnim hadrum i nevkusne…nedovedu si je predstavit k beznemu kancelarskemu elegantnimu obleceni, navic cenove cca pekrat tolik co bezne sportnaramky, kdyz se plati hlavne za tu znacku nakousleho jablka, ale na ajfouny a ajpedy zas nedam dopustit…
Já je miluju stejne jak píšeš i ty . Mam vše v jedné barvě - neukazuji mam v obalech ale jsem max spokojena…
Ja mam garmin fenix 3 a klukum jsem poridila garmin vivoactive 3, ty jsou mensi a maji dotykovy displej. Oboje jsou i do vody a propojitelne pres Garmin Connect.
Mám garmin vivoactive 3 a jsem s nimi spokejná. Hlavně nejsou přehnaně velké, takže je v klidu nosím i do práce… I když o trochu menší by ještě být mohly.
@P4ja tak jsem si je pořídila, ale nejsou mi spárovat s telefonem Huawei P8 Lite ![]()
@terezkakol Já mám Xiaomi, tak tam je to asi jiné. Mám appku Mi Fit a Mi Band Tools. Zkus pohledat na netu, co potřebuješ k tvému telefonu.
Ahoj,
sháním takové, co mají GPS (běhám) a zároveň mají i jiné funkce sportu (workout, plavání apod). Ráda bych taky, aby z nich šla poslouchat hudba, s bezdrátovými sluchátky. Cena mi je fuk, jen nechci dávat zbytečně víc, pokud to splňují i některé levnější. Mobil mám s Androidem, takže Apple watch ne.
Samozřejmě jako holka uvítám, když je budu moct nosit stále, takže musí dobře vypadat na ruce… můžou hlídat spánek a celodenní režim.
Díky za tipy, sama se v tom probírám jen chvíli a je jich hrozně moc. Taky mi záleží, aby měřily jakžtakž přesně (kalorie, vzdálenost apod), samozřejmě nečekám přesné výsledky
ale třeba Samsung galaxy watch mají docela špatné recenze.. ![]()
Tak mě zaujaly ještě Fitbit Versa, pokud by měl někdo zkušenosti..ale ty už nemají GPS a musí se vše přes mobil..
@mag píše:
Garmin 625 music nebo posledni Fenixy
Myslíš 645 music? Joo, Fenixy jsou kraaaasny, ale je mi líto těch peněz
![]()
@pikola píše:
@Lainaire8 Zkus Garmin nebo možná Fitbit.
Fitbit právě nemají GPS, musela bych s sebou všude tahat mobil, což právě nechci.. Chci nasadit hodinky, sluchátka do uší (bez kabelu) a letět
ale zároveň i dost cvičím, takže zas nechci ryze běžecký hodinky.. prostě aby zvládaly vše a ještě dobře vypadaly
to jsem našla jen u těch Samsung galaxy watch, ale recenze nic moc no… Apple watch si každý chválí, ale nebudu si kvůli nim pořizovat i iPhone
![]()