Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nijak. Nic o tom nevim. Nelibi se mi jejich zjev, ale je to jejich vec. A moc jich nepotkavam, myslim, ze tomu uz docela odzvonilo, ne ? Proc to vubec vzniklo ? Ma to nejaky hlubsi vyznam ?
Vnimam to jako vyraz duse
Taky mam leta letoucí svůj styl, ptz miluju synth, post-punk a cold/dark wave…ve spolecnosti funguju. Když me ma někdo rad, tak me bere takovou jaka jsem nebo me dokonce zboznuje, ostatní si zvykli
Stejne jina nebudu
Ale zasmála jsem se nedavno na krajske pracovni porade, prej vypadam, ze sedim furt po barech a klubech, ze by nerekli, ze se staram o rodinu a vykonavam domaci práce
ale uznali, ze jsou to jen předsudky
Pravda, během tydne vypadam blizce tomu jako o vikendu na akci, tam to jen zduraznim. Je mi taaak dobře ![]()
V mých letech už to vnímám jako trochu trapas, ale ať si každý vyznává co chce.
@terien píše:
V mých letech už to vnímám jako trochu trapas, ale ať si každý vyznává co chce.
Proč myslíš?
@hodinarka píše:
Pankáči jsou v pohodě. Stejně jako metalisti.![]()
Tak
![]()
Nicméně dost záleží na tom, jak to kdo pojme. Někteří jsou opravdu ožralové a feťáci, u pankáčů bych teda ale neřekla, že plní nenávisti ![]()
Nelíbí se mi ta hudba. Ale tak to mám s veškerou hudbou co neposlouchám (metal, rock, pop, rap, …), proto jí ostatně neposlouchám
A styl oblékání je mi jedno, někomu sluší to a někomu zas něco jiného. Divně na nikoho kvůli ničemu nekoukám, ono se dneska spousta lidí snaží šokovat, takže už člověka nešokuje nic. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,
trochu netradičně. Zajímá mě to od více lidí, neb když se o tom s někým bavím, tak mi řekne, že pankáči jsou ožralové a budižkničemové plní nenávisti - jenže to ještě neví, že vlastně s jedním mluví.Vlastně já přes týden běhám v kostýmku (kvůli pracovní pozici) a o víkendu natáhnu těžký boty apod.
Můj byt je čistý a uklizený, stejně jako já. A tak to má drtivá většina mých přátel, co vyznávají stejný styl.
Otázka tedy zní - jak tyto lidi a tento styl vnímáte?
Děkuji
Já proti tomu nic nemám. Sama mám ráda punk, rock a metal. Když se někdo podívá, co mám v mp4, tak se mi strašně směje, protože tam mám Katy Perry vedle Sepultury
Já nemám vyhraněný styl, ale můj manžel je metalista a někdy se podle toho i obleče. Ale teď už méně často než v 25 letech (je mu 32).
Jinak mě vždycky zajímalo, jak můžete v těch těžkých botách vydržet v těch vedrech? ![]()
@Manhattan píše:
Já proti tomu nic nemám. Sama mám ráda punk, rock a metal. Když se někdo podívá, co mám v mp4, tak se mi strašně směje, protože tam mám Katy Perry vedle SepulturyJá nemám vyhraněný styl, ale můj manžel je metalista a někdy se podle toho i obleče. Ale teď už méně často než v 25 letech (je mu 32).
Jinak mě vždycky zajímalo, jak můžete v těch těžkých botách vydržet v těch vedrech?
Hele, je to docela pohoda
Upřímně… Ani nohy nesmrdí
Tak jako z balerín třeba…
A furt je příjemnější, když ti při pogu skočí na tuhle botu, než na tenisky typu converse..
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,
trochu netradičně. Zajímá mě to od více lidí, neb když se o tom s někým bavím, tak mi řekne, že pankáči jsou ožralové a budižkničemové plní nenávisti - jenže to ještě neví, že vlastně s jedním mluví.Vlastně já přes týden běhám v kostýmku (kvůli pracovní pozici) a o víkendu natáhnu těžký boty apod.
Můj byt je čistý a uklizený, stejně jako já. A tak to má drtivá většina mých přátel, co vyznávají stejný styl.
Děkuji
Subkultura, ktera se chce odlisovat od majority oblecenim, hodnotami..nevadi me..tak jako jsou motorkari atd.
@Anonymní píše:
Ahojky,
Děkuji
Připadají mi divní, tak bych se nikdy neoblékla, ale když je to baví…Holkám ale sluší víc ten kostým.
Mně asi žádná subkultura nevadí, pokud mě teda nějak přímo neohrožuje, ale ožralej agresivní blbec může být součástí jakékoliv z nich, to už záleží na koho člověk narazí. Vyrostla jsem na rocku a na metalu, punk taky poslouchám. A na sobě ať si každý nosí co chce, to je mi úplně jedno.
Souhlas. Jak jsou ty boty z kvalitní kůže, nohy nesmrdí a komfortní na nošení. Teď jsem byla na fesťáku a nožky jako v bavlnce ????
@Anonymní píše:
Hele, je to docela pohodaUpřímně… Ani nohy nesmrdí
Tak jako z balerín třeba…
A furt je příjemnější, když ti při pogu skočí na tuhle botu, než na tenisky typu converse..
![]()
Ahojky,
Vlastně já přes týden běhám v kostýmku (kvůli pracovní pozici) a o víkendu natáhnu těžký boty apod.

trochu netradičně. Zajímá mě to od více lidí, neb když se o tom s někým bavím, tak mi řekne, že pankáči jsou ožralové a budižkničemové plní nenávisti - jenže to ještě neví, že vlastně s jedním mluví.
Děkuji