Jaký máte názor na punk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
18.8.18 17:51
@Kelen píše:
Taky jsem to moc nepochopila. Bílé tkaničky v černých botách asi znamenalo, že bílí mají navrch…

Teda snad se nemýlím, ale podle mě pankáči rasovou otázku neřeší… jejich téma je jinde… spíš to byli prostě pitomci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 17:52
@Lulina999 píše:
Možná mi to tu nikdo neuvěří, ale byl to překlep :D

Uverim, a to jsem depesak srdcem a dusi ;)

• Citovat
  • Upravit
1830
18.8.18 18:01
@mehaaja píše:
Teda snad se nemýlím, ale podle mě pankáči rasovou otázku neřeší… jejich téma je jinde… spíš to byli prostě pitomci :mavam:

Tak to jsem ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
18.8.18 18:05
@Kelen píše:
Jo, když chodíš s Indem a chtějí tě zmlátit kvůli tomu, že jsi rasista, tak to je divné :D Ale já ani netuším, zda ten punk vlastně má nákou souvislost s Anarchisty…Vlastně ani netuším, zda tohle je normální chování anarchistů. Spíš jsem zvědavá…

Je to divné, bych řekla.

Jinak mám taky na chodbě černé tenisky s bílýma tkaničkama, hm… :think:

Podle mě to byli nějací blbci, možná na drogách, ono když si někdo koupí tričko s „A“ a myslí si, že je hned anarchista, tak to je těžké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.8.18 19:14
@joy.division.control píše:
@macoxx Ty Mydy Rabycad ale jsou ale mimo Sester a tak… :lol:
Šak to nevadí,já mám široký rozptyl :mrgreen: Tak jsem to tam omrknul,podium stojí a vypadá to že to myslí vážně :D U vchodu jsem navíc potkal spolužačku která tam dělá pořadatelku,tak mi do ruky vrazila pásek že si ho mám připnout na ruku a už je ze mně VIP a vstup zdarma,tak jsem ušetřil 60 korun :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 19:43
@macoxx píše: Šak to nevadí,já mám široký rozptyl :mrgreen: Tak jsem to tam omrknul,podium stojí a vypadá to že to myslí vážně :D U vchodu jsem navíc potkal spolužačku která tam dělá pořadatelku,tak mi do ruky vrazila pásek že si ho mám připnout na ruku a už je ze mně VIP a vstup zdarma,tak jsem ušetřil 60 korun :mrgreen:

Ok, ja cekala ala Sestry :lol: Tos hodne usetril 8) , ale chapu, potesi a ještě hodna spoluzacka :dance: Uzij si to tam ;) Ja zbudu muset brzy prezit Monkey Business, jsem se nak nechala zlakat fajn clovekem, se budu muset asi opit ci co, to nedam, upa mimo muj zaber, ale tak hlavne, ze spolu pokecame :lol:

• Citovat
  • Upravit
18.8.18 20:57

Největší vlna tohodle trendu je pryč, tudíž je pro mě punk, jakožto oděvní styl, o dost větší kuriozitou, než třeba baddies, white trash, grunge kids, gotici nebo hypebeasti =D Na ulici se za nimi tím pádem o to spíš otočím, ale to je tak všechno. Dokud mě neobtěžují, ať si nosí co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.8.18 01:02
Ok, ja cekala ala Sestry :lol: Tos hodne usetril 8) , ale chapu, potesi a ještě hodna spoluzacka :dance: Uzij si to tam ;) Ja zbudu muset brzy prezit Monkey Business, jsem se nak nechala zlakat fajn clovekem, se budu muset asi opit ci co, to nedam, upa mimo muj zaber, ale tak hlavne, ze spolu pokecame :lol:

Ala Sestry jsem nemyslel ;) :D mi se líbí vždycky originály,žádné ala revivaly :D Moc lidí tam nebylo,nikdo je moc nezná a propagace nebyla skoro žádná,kdyby byly po městě aspoň nějaké plakáty ale vůbec nic. No a takový zvuk jaký je na Coloursech tak hned tak nikdo mít nebude :D Monkey jsem taky přežil,myslím dokonce několikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
19.8.18 08:43
@macoxx píše:
Ala Sestry jsem nemyslel ;) :D mi se líbí vždycky originály,žádné ala revivaly :D Moc lidí tam nebylo,nikdo je moc nezná a propagace nebyla skoro žádná,kdyby byly po městě aspoň nějaké plakáty ale vůbec nic. No a takový zvuk jaký je na Coloursech tak hned tak nikdo mít nebude :D Monkey jsem taky přežil,myslím dokonce několikrát :mrgreen:

Ja myslela styl jako Sestry ;) Ja par revivalu mam v oblibe :dance: To je blby, ze nebyla propagace, ale zas takovy soukromy, jakoze hrali pro Tebe :lol: Tak snad ty opice preziju, hlavne, ze jdu s fajn clovekem 8) Dam si pivko a bude to v cajku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1709
19.8.18 11:38

Bílé tkaničky v černých botech nosí fasouni, možná proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.8.18 12:45
Ja myslela styl jako Sestry ;) Ja par revivalu mam v oblibe :dance: To je blby, ze nebyla propagace, ale zas takovy soukromy, jakoze hrali pro Tebe :lol: Tak snad ty opice preziju, hlavne, ze jdu s fajn clovekem 8) Dam si pivko a bude to v cajku :mavam:

No já tam potkal známého a oba koncerty jsme prokecali :mrgreen: Před tím hrál Havelka s jeho Synkopickým orchestrem a ten tam měl lidí asi 3× víc :D Ale tak on je známý na rozdíl od Mydy,pivko jsem si taky dal ale jenom jedno,páč jsem řídil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
19.8.18 13:44
@macoxx píše:
No já tam potkal známého a oba koncerty jsme prokecali :mrgreen: Před tím hrál Havelka s jeho Synkopickým orchestrem a ten tam měl lidí asi 3× víc :D Ale tak on je známý na rozdíl od Mydy,pivko jsem si taky dal ale jenom jedno,páč jsem řídil :mavam:

Takze pohoda :dance: a o to jde :palec:

• Citovat
  • Upravit
1830
19.8.18 15:19
@Enicka píše:
Bílé tkaničky v černých botech nosí fasouni, možná proto.

No dobře, ale to já jsem za 1. nevěděla a za 2. ani jako fašoun nevypadala. Člověk musí mít soundnost, takhle to vrhá blbé světlo do této komunity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová