Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@macoxx píše:
Na severní moravě punk nikdo neposlouchal,s tím jsem se seznámil až když jsem přijel na školu v severních čecháchJá poslouchám skoro všechno, Colours v Ostravě jsou pro mě něco jako třetí svátky po Vánocích a Velikonocích a ted' tu valím přes bedny Sisters of Mercy a večer valím na koncert do Opavy na Mydy Rabycad
Jo, tak na ty jsem se chystala, ale proces nebyl dokončen, tak si to užij, možná to uslyším z okna ![]()
@Emimin7 píše:
Takovou néuctu vůči vznešenosti hlasů našich osvoboditelů budu pro tvou vlastní bezpečnost ignorovat.
Myslíš našich okupantů jo, jak říkal Pohlreich v Ano šéfe, všecko co přišlo z Ruska stálo za h.vno ![]()
@joy.division.control píše:
Jasny, ze to nejsou jen DMJa jen, jak rypou nekteri metalisti do depesaku, tak se smeju (spis jsem ale velice potesena), kolik metal a dalsich tvrdych bandu vynasi depesaky do nebes, jak moc jsou jimi ovlivneni atd.
Moc rada si to procitam
Já osobně mám písničky rozdělené líbí - nelíbí a styl vůbec neřeším, mám ten záběr dost široký ![]()
@macoxx píše:
Myslíš našich okupantů jo, jak říkal Pohlreich v Ano šéfe, všecko co přišlo z Ruska stálo za h.vno
Třeba Ruskou zmrzlinu mám raději než český nanukáč ![]()
@free333 píše:
Já jsem i byla na koncertu Alexandrovců u nás, kamarádky maminka je miluje, tak jsme musely jít s ní
@macoxx píše:
Na severní moravě punk nikdo neposlouchal,s tím jsem se seznámil až když jsem přijel na školu v severních čecháchJá poslouchám skoro všechno, Colours v Ostravě jsou pro mě něco jako třetí svátky po Vánocích a Velikonocích a ted' tu valím přes bedny Sisters of Mercy a večer valím na koncert do Opavy na Mydy Rabycad
Sestry taky valim
Dost me i bere od nich Driven like the snow a pasaz „f.ck me and marry me young“
(ztracim vedomi). Silene me potesily v serii Hotel v American Horror Story, ze si tez uz konecne na ne někdo vzpomnel ve filmu, perfektni zazitek. Mydy Rabycad neznam, jdu poslechnout
Uzij vecera
Zkus She past away - Kasvetli Kutlama nebo Ruh, ci Rituel
Ja snad na ne uz budu muset jet do Nemecka ![]()
@mehaaja píše:
Jo, tak na ty jsem se chystala, ale proces nebyl dokončen, tak si to užij, možná to uslyším z okna
Snad nejsi z Opavy
Začátek je v 22.30 a před tím Havelka
Už startuju mašinu a jedu to tam omrknout,včera jsem tam hledal nějaké podium a nic jsem neviděl tak snad ho staví dneska ![]()
@free333 píše:
Já osobně mám písničky rozdělené líbí - nelíbí a styl vůbec neřeším, mám ten záběr dost široký
OK, ja jsem „pacient“
, ale taky me nekdy mile prekvapi jinej styl a zustane ojedinele v oblibe ![]()
@free333 píše:
Já jsem i byla na koncertu Alexandrovců u nás, kamarádky maminka je miluje, tak jsme musely jít s ní
Zcela uprimne priznavam, ze je nesnasim.. ![]()
@Emimin7 píše:Já už byl dvakrát a příští rok jdu znovu. To neomrzí.
My jsme byly po tom pádu letadla a tak tam na obří obrazovce pouštěli všechny ty mrtvé, bylo to takové dost na city, ted na ně chce jít moje maminka, až zase přijedou, tak mám pocit, že mě to čeká znovu ![]()
@joy.division.control píše:
Sestry taky valimDost me i bere od nich Driven like the snow a pasaz „f.ck me and marry me young“
![]()
(ztracim vedomi). Silene me potesily v serii Hotel v American Horror Story, ze si tez uz konecne na ne někdo vzpomnel ve filmu, perfektni zazitek. Mydy Rabycad neznam, jdu poslechnout
Uzij vecera
Zkus She past away - Kasvetli Kutlama nebo Ruh, ci Rituel
Ja snad na ne uz budu muset jet do Nemecka
Na Mydy Rabycad jsen náhodou trefil na Coloursech když jsem se trousil na Boba Marleyho,nebyli v programu a dodatečně je tam přidali den před vystoupením,myslel jsem že dám dvě tří skladby a půjdu ale nešlo odejít,musel jsem tam zůstat a Marley šel do kelu
A musel jsem si objednat hned dvě jejich cédéčka ![]()
@free333 píše:
My jsme byly po tom pádu letadla a tak tam na obří obrazovce pouštěli všechny ty mrtvé, bylo to takové dost na city, ted na ně chce jít moje maminka, až zase přijedou, tak mám pocit, že mě to čeká znovu
Na tom jsem byl taky. Můj první koncert byl ten poslední zemřelých a druhý tedy těch nových. Sice smutné, ale musím uznat, že ti noví jsou o stupeň lepší.
@macoxx píše:
Snad nejsi z OpavyZačátek je v 22.30 a před tím Havelka
Už startuju mašinu a jedu to tam omrknout,včera jsem tam hledal nějaké podium a nic jsem neviděl tak snad ho staví dneska
No už ja, šynku… já mám doma zvíře s nemocnou haksničkou, tak nemůžu opustit domov, páč by se jistojistě jala sama odstraňovat stehy a to nechceme
Pardon za OT