Jaký máte názor na punk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
18.8.18 16:51
@macoxx píše:
Na severní moravě punk nikdo neposlouchal,s tím jsem se seznámil až když jsem přijel na školu v severních čechách :D Já poslouchám skoro všechno, Colours v Ostravě jsou pro mě něco jako třetí svátky po Vánocích a Velikonocích a ted' tu valím přes bedny Sisters of Mercy a večer valím na koncert do Opavy na Mydy Rabycad :mrgreen:

Jo, tak na ty jsem se chystala, ale proces nebyl dokončen, tak si to užij, možná to uslyším z okna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.8.18 16:52
@Emimin7 píše:
Takovou néuctu vůči vznešenosti hlasů našich osvoboditelů budu pro tvou vlastní bezpečnost ignorovat. :mrgreen:

Myslíš našich okupantů jo, jak říkal Pohlreich v Ano šéfe, všecko co přišlo z Ruska stálo za h.vno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
18.8.18 16:54
@joy.division.control píše:
Jasny, ze to nejsou jen DM :lol: Ja jen, jak rypou nekteri metalisti do depesaku, tak se smeju (spis jsem ale velice potesena), kolik metal a dalsich tvrdych bandu vynasi depesaky do nebes, jak moc jsou jimi ovlivneni atd. :dance: Moc rada si to procitam :mavam:

Já osobně mám písničky rozdělené líbí - nelíbí a styl vůbec neřeším, mám ten záběr dost široký 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
18.8.18 16:55
@macoxx píše:
Myslíš našich okupantů jo, jak říkal Pohlreich v Ano šéfe, všecko co přišlo z Ruska stálo za h.vno :mrgreen:

Třeba Ruskou zmrzlinu mám raději než český nanukáč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.8.18 16:56
@free333 píše:
Já jsem i byla na koncertu Alexandrovců u nás, kamarádky maminka je miluje, tak jsme musely jít s ní :D
:andel: Já už byl dvakrát a příští rok jdu znovu. To neomrzí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 16:56
@macoxx píše:
Na severní moravě punk nikdo neposlouchal,s tím jsem se seznámil až když jsem přijel na školu v severních čechách :D Já poslouchám skoro všechno, Colours v Ostravě jsou pro mě něco jako třetí svátky po Vánocích a Velikonocích a ted' tu valím přes bedny Sisters of Mercy a večer valím na koncert do Opavy na Mydy Rabycad :mrgreen:

Sestry taky valim :dance: Dost me i bere od nich Driven like the snow a pasaz „f.ck me and marry me young“ :srdce: :lol: (ztracim vedomi). Silene me potesily v serii Hotel v American Horror Story, ze si tez uz konecne na ne někdo vzpomnel ve filmu, perfektni zazitek. Mydy Rabycad neznam, jdu poslechnout 8) Uzij vecera :mavam: Zkus She past away - Kasvetli Kutlama nebo Ruh, ci Rituel ;) Ja snad na ne uz budu muset jet do Nemecka :dance:

• Citovat
  • Upravit
351
18.8.18 16:57
@mehaaja píše:
Jo, tak na ty jsem se chystala, ale proces nebyl dokončen, tak si to užij, možná to uslyším z okna :mavam:

Snad nejsi z Opavy :D Začátek je v 22.30 a před tím Havelka :mrgreen: Už startuju mašinu a jedu to tam omrknout,včera jsem tam hledal nějaké podium a nic jsem neviděl tak snad ho staví dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 16:58
@free333 píše:
Já osobně mám písničky rozdělené líbí - nelíbí a styl vůbec neřeším, mám ten záběr dost široký 8)

OK, ja jsem „pacient“ :lol: , ale taky me nekdy mile prekvapi jinej styl a zustane ojedinele v oblibe ;)

• Citovat
  • Upravit
26569
18.8.18 17:00
@free333 píše:
Já jsem i byla na koncertu Alexandrovců u nás, kamarádky maminka je miluje, tak jsme musely jít s ní :D

Zcela uprimne priznavam, ze je nesnasim.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
18.8.18 17:01
@Emimin7 píše: :andel: Já už byl dvakrát a příští rok jdu znovu. To neomrzí.

My jsme byly po tom pádu letadla a tak tam na obří obrazovce pouštěli všechny ty mrtvé, bylo to takové dost na city, ted na ně chce jít moje maminka, až zase přijedou, tak mám pocit, že mě to čeká znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.8.18 17:02
@joy.division.control píše:
Sestry taky valim :dance: Dost me i bere od nich Driven like the snow a pasaz „f.ck me and marry me young“ :srdce: :lol: (ztracim vedomi). Silene me potesily v serii Hotel v American Horror Story, ze si tez uz konecne na ne někdo vzpomnel ve filmu, perfektni zazitek. Mydy Rabycad neznam, jdu poslechnout 8) Uzij vecera :mavam: Zkus She past away - Kasvetli Kutlama nebo Ruh, ci Rituel ;) Ja snad na ne uz budu muset jet do Nemecka :dance:

Na Mydy Rabycad jsen náhodou trefil na Coloursech když jsem se trousil na Boba Marleyho,nebyli v programu a dodatečně je tam přidali den před vystoupením,myslel jsem že dám dvě tří skladby a půjdu ale nešlo odejít,musel jsem tam zůstat a Marley šel do kelu :D A musel jsem si objednat hned dvě jejich cédéčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 17:03

@macoxx Ty Mydy Rabycad ale jsou ale mimo Sester a tak… :lol:

• Citovat
  • Upravit
9371
18.8.18 17:05
@free333 píše:
My jsme byly po tom pádu letadla a tak tam na obří obrazovce pouštěli všechny ty mrtvé, bylo to takové dost na city, ted na ně chce jít moje maminka, až zase přijedou, tak mám pocit, že mě to čeká znovu :lol:

Na tom jsem byl taky. Můj první koncert byl ten poslední zemřelých a druhý tedy těch nových. Sice smutné, ale musím uznat, že ti noví jsou o stupeň lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.8.18 17:05
@macoxx píše:
Snad nejsi z Opavy :D Začátek je v 22.30 a před tím Havelka :mrgreen: Už startuju mašinu a jedu to tam omrknout,včera jsem tam hledal nějaké podium a nic jsem neviděl tak snad ho staví dneska :D

No už ja, šynku… já mám doma zvíře s nemocnou haksničkou, tak nemůžu opustit domov, páč by se jistojistě jala sama odstraňovat stehy a to nechceme :) Pardon za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
18.8.18 17:08
@Lenka_Hal píše:
Zcela uprimne priznavam, ze je nesnasim.. :mrgreen:
:hug: ja se je bojim pustit :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...