Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedna do pranice https://www.youtube.com/watch?… Šmakujte, punkáči. ![]()
@joy.division.control píše:ja se je bojim pustit
Reknu to diplomaticky..v tom svem zanru jsou jiste dobri ![]()
@Emimin7 Chceš mě zabít???? https://www.youtube.com/watch?… Hned jsem se musela srovnat… ufff
Mám ráda metal, punkovou hudbu, rock…za chvíli třeba razím na Wanastovky a Kabáty.
Ve 14, což je 35 let
, jsem měla v 8. třídě na pouzdru napsané Sex Pistols
A i jsem se s pár pankáči znala. Ať si každý žije, jak uzná za vhodné.
@mehaaja píše:
@Emimin7 Chceš mě zabít???? https://www.youtube.com/watch?… Hned jsem se musela srovnat… ufff
To je nějaká forma sebepoškozování formou ušního násilí? ![]()
@Emimin7 píše:
To je nějaká forma sebepoškozování formou ušního násilí?
To víš, mám ráda když to vodsejpá ![]()
Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním ![]()
@Lenka_Hal píše:
Zcela uprimne priznavam, ze je nesnasim..
Já jsem tam šla s tím, že jsem absolutně nevěděla, co mě čeká a byla jsem překvapena ![]()
Pustit si to doma mě ani nenapadne, ale tam jsem byla pohlcena atmosférou, oni vyprodali u nás celou halu, což se málokomu podaří, na jiných skupinách jsem tam byla jen v polovičním sálku a lidi tam šíleli, tleskali, nad tím vším zářila rudá hvězda , do toho tam pouštěli ty mrtvé z letadla - v žádném případě se tam nedalo pospávat
, což se mi skoro stalo, když jsem letos byla na koncertu vážné hudby s Mischa Maisky…
Asi takhle, ve svém oboru jsou dobří, příznivců mají hodně, asi tak ![]()
@Kelen píše:
Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním
Já jsem taky měla ráda Nirvánu a to hodně, kde jsou ty časy…
Tak to byli pěkní debilové, jestli Tě chtěli zmlátit kvůli tkaničkám, to nechápu… ![]()
@Kelen píše:
Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním
To byli určitě nějací idioti… pankáči obecně jsou levičáci a brojí proti globalizaci a monarchii, vyznávají spíše svobodu a ano, anarchii… tkaničky - nerozumím - to ti jako chtěli dát na budku? To byli nějací blbci, co se tak akorát oblíkli a vědí houbelec, co to znamená, jen asi chtěli vypadat drsně.
@free333 píše:
Já jsem taky měla ráda Nirvánu a to hodně, kde jsou ty časy…Tak to byli pěkní debilové, jestli Tě chtěli zmlátit kvůli tkaničkám, to nechápu…
Jo, když chodíš s Indem a chtějí tě zmlátit kvůli tomu, že jsi rasista, tak to je divné
Ale já ani netuším, zda ten punk vlastně má nákou souvislost s Anarchisty…Vlastně ani netuším, zda tohle je normální chování anarchistů. Spíš jsem zvědavá…
@mehaaja píše:
Vazne to vodsejpa..
![]()
@mehaaja píše:
To byli určitě nějací idioti… pankáči obecně jsou levičáci a brojí proti globalizaci a monarchii, vyznávají spíše svobodu a ano, anarchii… tkaničky - nerozumím - to ti jako chtěli dát na budku? To byli nějací blbci, co se tak akorát oblíkli a vědí houbelec, co to znamená, jen asi chtěli vypadat drsně.
Taky jsem to moc nepochopila. Bílé tkaničky v černých botách asi znamenalo, že bílí mají navrch…
@Lenka_Hal píše:
Vazne to vodsejpa..![]()
Jooooo
Je to adrenalin, i když obecně násilí nemusím, tohle mě nakopne spolehlivě ![]()
@Russet píše:
Snad Depeche, ne?
Možná mi to tu nikdo neuvěří, ale byl to překlep ![]()