Jaký máte názor na punk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
18.8.18 17:09

Jedna do pranice https://www.youtube.com/watch?… Šmakujte, punkáči. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
18.8.18 17:10
@joy.division.control píše: :hug: ja se je bojim pustit :lol:

Reknu to diplomaticky..v tom svem zanru jsou jiste dobri :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.8.18 17:12

@Emimin7 Chceš mě zabít???? https://www.youtube.com/watch?… Hned jsem se musela srovnat… ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.8.18 17:15

Mám ráda metal, punkovou hudbu, rock…za chvíli třeba razím na Wanastovky a Kabáty.
Ve 14, což je 35 let 8o, jsem měla v 8. třídě na pouzdru napsané Sex Pistols :pankac: A i jsem se s pár pankáči znala. Ať si každý žije, jak uzná za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.8.18 17:20
@mehaaja píše:
@Emimin7 Chceš mě zabít???? https://www.youtube.com/watch?… Hned jsem se musela srovnat… ufff

To je nějaká forma sebepoškozování formou ušního násilí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.8.18 17:22
@Emimin7 píše:
To je nějaká forma sebepoškozování formou ušního násilí? :)

To víš, mám ráda když to vodsejpá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
18.8.18 17:23

Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
18.8.18 17:23
@Lenka_Hal píše:
Zcela uprimne priznavam, ze je nesnasim.. :mrgreen:

Já jsem tam šla s tím, že jsem absolutně nevěděla, co mě čeká a byla jsem překvapena :)
Pustit si to doma mě ani nenapadne, ale tam jsem byla pohlcena atmosférou, oni vyprodali u nás celou halu, což se málokomu podaří, na jiných skupinách jsem tam byla jen v polovičním sálku a lidi tam šíleli, tleskali, nad tím vším zářila rudá hvězda , do toho tam pouštěli ty mrtvé z letadla - v žádném případě se tam nedalo pospávat :) , což se mi skoro stalo, když jsem letos byla na koncertu vážné hudby s Mischa Maisky…
Asi takhle, ve svém oboru jsou dobří, příznivců mají hodně, asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
18.8.18 17:30
@Kelen píše:
Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním ;)

Já jsem taky měla ráda Nirvánu a to hodně, kde jsou ty časy…

Tak to byli pěkní debilové, jestli Tě chtěli zmlátit kvůli tkaničkám, to nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.8.18 17:37
@Kelen píše:
Na rock jsem nikdy nebyla/jsem spíš odkojená etno, funk, soul a elektronickou hudbou-možná se v těch 2 polohách-elektro s rock potkává moje oblíbená skupina Prodidgy? A nebo jsem mimo. Měla jsem ráda i Nirvanu a mám ráda i zmiňované Depeche Mode. Celkově by mě ale zajímalo to, zda ňák punk souvisí s anarchisty????Jednou si mě skupinka anarchistů vyhmátla kvůli tomu, že jsem měla bílé tkaničky v černých botách-přišlo mi to dost přes čarů být kvůli takové kravině označená za rasistu-ten rok jsem chodila s Indem-rasistka jsem nebyla nikdy a chtěli mě fakt zmlátit…je mi jasné, že to třeba byli jenom debilové a s tou kulturou to nemělo nic společného, ale náké pochybnosti to ve mně zanechalo. Hudbu jako takovou asi nepochopím, ale třeba nákému pochopení té subkultury se nebráním ;)

To byli určitě nějací idioti… pankáči obecně jsou levičáci a brojí proti globalizaci a monarchii, vyznávají spíše svobodu a ano, anarchii… tkaničky - nerozumím - to ti jako chtěli dát na budku? To byli nějací blbci, co se tak akorát oblíkli a vědí houbelec, co to znamená, jen asi chtěli vypadat drsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
18.8.18 17:40
@free333 píše:
Já jsem taky měla ráda Nirvánu a to hodně, kde jsou ty časy…Tak to byli pěkní debilové, jestli Tě chtěli zmlátit kvůli tkaničkám, to nechápu… :nevim:

Jo, když chodíš s Indem a chtějí tě zmlátit kvůli tomu, že jsi rasista, tak to je divné :D Ale já ani netuším, zda ten punk vlastně má nákou souvislost s Anarchisty…Vlastně ani netuším, zda tohle je normální chování anarchistů. Spíš jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
18.8.18 17:44
@mehaaja píše:
@Emimin7 Chceš mě zabít???? https://www.youtube.com/watch?… Hned jsem se musela srovnat… ufff

Vazne to vodsejpa.. :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
18.8.18 17:47
@mehaaja píše:
To byli určitě nějací idioti… pankáči obecně jsou levičáci a brojí proti globalizaci a monarchii, vyznávají spíše svobodu a ano, anarchii… tkaničky - nerozumím - to ti jako chtěli dát na budku? To byli nějací blbci, co se tak akorát oblíkli a vědí houbelec, co to znamená, jen asi chtěli vypadat drsně.

Taky jsem to moc nepochopila. Bílé tkaničky v černých botách asi znamenalo, že bílí mají navrch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.8.18 17:49
@Lenka_Hal píše:
Vazne to vodsejpa.. :palec: :pankac:

Jooooo :pankac: Je to adrenalin, i když obecně násilí nemusím, tohle mě nakopne spolehlivě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
18.8.18 17:51
@Russet píše:
Snad Depeche, ne? :P

Možná mi to tu nikdo neuvěří, ale byl to překlep :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek