Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joy.division.control
To nejsou jen Depech Mode, přebíraj se písničky různých kapel, zpěváků a zpěvaček, a předělaná je snad každá vážná skladba. Já to kromě té vážné hudby třeba taky nepoznám, protože postě nic jiného než metal a klasiku neposlouchám ![]()
@Lulina999 píše:
@joy.division.control
To nejsou jen Depech Mode, přebíraj se písničky různých kapel, zpěváků a zpěvaček, a předělaná je snad každá vážná skladba. Já to kromě té vážné hudby třeba taky nepoznám, protože postě nic jiného než metal a klasiku neposlouchám
Snad Depeche, ne? ![]()
Jaký názor máte na egyptské náboženství? Připadá mi to podobné
Chtěl bych poznat toho kdo to v tomto století vytahuje a jaké poslouchá kapely,dnešní punkové kapely
V době kdy jsem chodil na střední školu a byl na intru,tak jsme měli asi půl třídy pankáčů
Ale tehda těm kapelám vycházely nové desky a koncertovaly - Exploited, The Clash, UK Subs, Sex Pistols, to je ale 35 let tamu nazad
Británie prostě nezklame,šlape jim to ale i v důchodu, z koncertu Public Image Ltd. s Johny Rotenem v Ostravě jsem byl nadšený a jeden skvělý mají i na youtube a už jsem si ho pustil asi 10× ![]()
Punkáče znám dva, docela fajn lidi. Ta image ani hudba se mi vůbec nelíbí, ale žiju a nechávám žít.
Já punk miluju, stejně jako rock… jako vyzvánění na mobilu mám London Calling, což nikdo u mě nechápe, protože vypadám normálně - tj. oblékám se jako nepankáč. A popravdě, hodně lidí na to má docela zvláštní názor, zdá se mi, že čím dál od Prahy, tím menší tolerance. Když jsem žila v Praze, tak tam to bylo každému šumák, tady na severní moravě to všechny nějak pohoršuje. Nedávno jsem se rozhodla pro tetování (je mi 42 let), které chci už dvacet let a teprve teď jsem narazila na něco, co mi sedí a úplně se to bojím komukoli říct… je mi jasný, co uslyším. Jinak z novodobého punku už toho moc neposlouchám, teď ujíždím na Shinedown, ooo ti mužové, ooo ten testosteron
![]()
Jo a vlastně co jsem chtěla říct - jsem se nějak rozvášnila
- je, že nepiju, neberu drogy, nekouřím, normálně pracuju, dluhy nemám. Hudba není jen styl, jakým žiješ život. Pro mě je punk o svobodě, která mě fascinuje. Tož tak.
@mehaaja píše:
Jo a vlastně co jsem chtěla říct - jsem se nějak rozvášnila- je, že nepiju, neberu drogy, nekouřím, normálně pracuju, dluhy nemám. Hudba není jen styl, jakým žiješ život. Pro mě je punk o svobodě, která mě fascinuje. Tož tak.
Všem bezdomovcům pustit punk! Nažene je to do práce, přestanou chlastat, kouřit a zaplatí všechny dluhy. ![]()
@Lulina999 píše:
@joy.division.control
To nejsou jen Depech Mode, přebíraj se písničky různých kapel, zpěváků a zpěvaček, a předělaná je snad každá vážná skladba. Já to kromě té vážné hudby třeba taky nepoznám, protože postě nic jiného než metal a klasiku neposlouchám
Jasny, ze to nejsou jen DM
Ja jen, jak rypou nekteri metalisti do depesaku, tak se smeju (spis jsem ale velice potesena), kolik metal a dalsich tvrdych bandu vynasi depesaky do nebes, jak moc jsou jimi ovlivneni atd.
Moc rada si to procitam ![]()
@Emimin7 píše:
Všem bezdomovcům pustit punk! Nažene je to do práce, přestanou chlastat, kouřit a zaplatí všechny dluhy.
I ty kecko ![]()
Jinak já poslouchám Alexandrovce - vstaváj straná ogromnaja! ![]()
@mehaaja píše:
Já punk miluju, stejně jako rock… jako vyzvánění na mobilu mám London Calling, což nikdo u mě nechápe, protože vypadám normálně - tj. oblékám se jako nepankáč. A popravdě, hodně lidí na to má docela zvláštní názor, zdá se mi, že čím dál od Prahy, tím menší tolerance. Když jsem žila v Praze, tak tam to bylo každému šumák, tady na severní moravě to všechny nějak pohoršuje. Nedávno jsem se rozhodla pro tetování (je mi 42 let), které chci už dvacet let a teprve teď jsem narazila na něco, co mi sedí a úplně se to bojím komukoli říct… je mi jasný, co uslyším. Jinak z novodobého punku už toho moc neposlouchám, teď ujíždím na Shinedown, ooo ti mužové, ooo ten testosteron![]()
![]()
Na severní moravě punk nikdo neposlouchal,s tím jsem se seznámil až když jsem přijel na školu v severních čechách
Já poslouchám skoro všechno, Colours v Ostravě jsou pro mě něco jako třetí svátky po Vánocích a Velikonocích a ted' tu valím přes bedny Sisters of Mercy a večer valím na koncert do Opavy na Mydy Rabycad ![]()
@Emimin7 píše:
Jinak já poslouchám Alexandrovce - vstaváj straná ogromnaja!
Dobrý bolševik je mrtvý bolševik
Nějak jim ten jejich Sajuz spadnul na držku na věčné časy a nikdy jinak ![]()
@macoxx píše:
Dobrý bolševik je mrtvý bolševikNějak jim ten jejich Sajuz spadnul na držku na věčné časy a nikdy jinak
Takovou néuctu vůči vznešenosti hlasů našich osvoboditelů budu pro tvou vlastní bezpečnost ignorovat. ![]()
@Emimin7 píše:
Hlavně takhle ku večeru, co?
@Emimin7 píše:
Já jsem i byla na koncertu Alexandrovců u nás, kamarádky maminka je miluje, tak jsme musely jít s ní ![]()