Flanelové pyžamo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
12.2.07 09:45

Flanelové pyžamo

Chtěla jsem se zeptat jestli byste mi nemohla některá poradit kde koupit hezké pánské flanelové pyžamo.Stačily by mi jen kalhoty.Mám problém,že v běžných obchodech nemají prodlouženou velikost.Manžel je štíhlý a vysoký.Všude mají když už delší tak široké v pase.Na délku potřebuji okolo 115cm.díky moc

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
17.2.07 22:37

Ja koupila moc pekne flanelove pyzamo klasickeho strihu v pekne tmavemodro/vinove barevne kostkove kombinaci v obchode Marks a Spencer.
Manzel ma teda klasickou velikost , ale vim ze prave tam maji i hodne prodlouzene rukavy i nohavice a vetsinu obleceni (krom obleku - ty mu tam nesedi) ma manzel odtud a vse se velmi dobre udrzuje a je v dobre kvalite, coz v pripade klasickych oblekovych kosil zvlast ocenuji - nejen pri zehleni…

A co vim tam tam moji hubeni kolegove s dlouhyma koncetinama tam pro kosile, trika a spol. chodi taky, tak preji dobre porizeni. :lol:

• Citovat
  • Upravit
766
18.2.07 09:10

Hanko
děkuji za typ.Já se tam podívat už bykla,ale bohužel tam zrovna neměly jediné fl. pyžamo.tak to zkusím ještě. :lol: :wink:
Jinak se mi podařilo koupit v HM spodní díl toho pyžama,kostkatý a manžovi je dlouhé dostatečně.On stejně spí spíše v triku nebo tílku.ale ty kalhoty nosí rád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák