Flirt chat - mám do toho jít, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.9.21 07:36
@Marki1985 píše:
@Zrzecka18 můžu taky informace do zprávy?

taky jsme to začali dělat s přítelkyní při lockdownu a dá se tím živit. napřímo a otevřeně je všechno napsano na iobs.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.21 23:39

Oživuji téma, přemýšlím o této práci prozatím. Jsem po RD a sháním praci. Kolik se tim dá vydělat? A pracovní dobu si můžu zvolit? Už jsem se registrovala, tak uvidíme… Moc děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
495
25.10.21 23:52

Ahojky já to začala dělat při MD v roce 2016 a vydělala jsem jak se mi chtělo někdy 12 tis někdy 10 a někdy jen 3, ale dělàm to stále ikdyž jsem už po MD každá koruna se hodì. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
26.10.21 06:10
@Anonymní píše:
Oživuji téma, přemýšlím o této práci prozatím. Jsem po RD a sháním praci. Kolik se tim dá vydělat? A pracovní dobu si můžu zvolit? Už jsem se registrovala, tak uvidíme… Moc děkuji :palec:

To nekdo jeste plati jen za psani? Tak to ziram..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
26.10.21 07:41

Jj, ale jsem u jinè firmy než tady byal jmenovaná tam jsem dělala ve vedenì,ale je horší tam vydělat protože se musí spàt 150 znaků. Jsem u jedné českè tam màm 110 na hodinu a màm dohodu vracì mi pak na danìch a pak u jednè cizì tam je 1,65 za zpràvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.21 09:07
@lilith1 píše:
To nekdo jeste plati jen za psani? Tak to ziram..

platí a docela dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8.11.21 19:40
@Marki1985 píše:
@Zrzecka18 můžu taky informace do zprávy?

Mohu také poprosit info do zprávy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.11.21 12:57

@Zrzecka18 Napsala jsem zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.11.21 13:00

@Lucousek6 můžu poprosit o více informací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.11.21 17:17

@vejisek můžete mi napsat taky info prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.21 11:28

Ahoj holky

uz dlouho nad tim premyslim ale nelibi se mi ze po me chteji fotku obcanky :(

Fotografie
Jméno
Datum narození
Datum platnosti dokumentu
tohle chteji kdyz mi prisel mejl…

• Citovat
  • Upravit
8882
8.12.21 11:49

Tak asi si potřebují ověřit, že je ti 18+. Jak jinak to mají zjistit? Věřit každému, kdo jim to napíše? Ale ani tak bych do toho nešla. Jednak je to fuj a pak taky zásadně nikam neposílám svoje údaje a kopie dokladu, krom třeba banky, pojišťovny atp, prostě ověřených institucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:07

Oživení diskuze - chat z domu

Ahoj, oživuji diskuzi, taky jsem objevila tuhle nabídku práce - operátor chatu z domu. Ráda bych si něco přivydělala. Chtěla bych se zeptat, jedná se jen o chatování, nebo i posílání fotek, video? Budu ráda za sdílení zkušeností, pokud by to nešlo sem, klidně i soukromě na email. Díky moc za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
151
1.1.22 01:11

Fotky se zákazníkům posílat nemusejí, ale některé to dělají že za určitý obos bodů které si zákazník musí nejdřív koupit je pak galerie nebo nějaké video zpřístupněno. podle vámi udané ceny. některé galerky nemají vůbec. Ale na pouhé textování zapomeňte. Dnes se k tomu využívá webcamera. Stačí se podívat na některé videochaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 02:26

@kafemlejnek
I v případě že je v popisu psáno, že se žádná videa ani fotky neposílají, jde pořád o videochat? Jedná se o chatzdomu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat