Flirt chat - mám do toho jít, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ano jedná se o normální videochat, kde se holky svlékají. chatzdomu je společnost která jakoby sprostředkuje práci, nevim jak teď ale dřív měly pronajatej byt někde v Brně v paneláku a každé holce pronajímaly na několik hodin místnost s počítačem, kamerou světly. Tehdy nebylo všude dobré internetové připojení, tak seto řešilo takhle. Také se musely vydělat pro ně určité částky, tak musela holka mít registraci třeba na 5 stránkách. Dnes díky rychlosti internetu se dá pracovat i z domova a na vlastní triko. Na portálech jako xhamster, chaturbate, bongacams apod. Ty stránky si také strhávají nějakou částku ale asi méně než nějaká pochybná firma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ja vim jak funguje chat z domu… jedna se o to ze pisete zpravy aby to melo hlavu a patu.. musite napsat 50 odpovedi pak napisete adminovi a on to zkontroluje..za 1 poslanou zpravu dostanete asi 2 koruny.. pak se to stupnuje
a musite projit skolenim.. udelat s koordinatorem nejake zkusebni vety a je to docela tezke. ale co se tyce erotickych fotek jsu predem priravene k pouziti.. nejake cii ne vase.. nejedna se o webky!! jedna se ciste o psani a odpovodani.. a musite zapisovat informace do deniku a by se vety neopakovaly protoze si nepisete s dotycnym online ale odepisete a pak zas pisete nekomu jinemu atd.. je to hodne o pozornosti atd… je to silene
a myslim ze i dost tezke… si vsechno hlidat atd… ale je to na kazde:) urcite to vyzkousejte.. ja jeste ani nezacla…
coz je blbe… nejak se mi uprimne do toho nechce ![]()
- Citovat
- Upravit
Dneska mi prisla uplne stejná nabídka prace chat z domu a nevim zda do toho jit 🙈 🤷🏽♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mohla by ses mi ozvat na candynaxxxzavinacseznamcz? Uz mam nejake info
Mohla bych také info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holkyuz dlouho nad tim premyslim ale nelibi se mi ze po me chteji fotku obcanky
Fotografie
Jméno
Datum narození
Datum platnosti dokumentu
tohle chteji kdyz mi prisel mejl…
Mohu poprosit o odkaz na flirtchat? Je jich mnoho a nemůžu najít ten ktery vam plati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po přečtení této diskuse zírám, kolik holek je ochotno za peníze vzrušovat honiče. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carahudesun píše:
Mohu poprosit o odkaz na flirtchat? Je jich mnoho a nemůžu najít ten ktery vam plati
Je to primo chat - z - domu najdi si to na netu. ale za me asi by bylo lepsi si psat s nejakym muzem ktery je online nez na stare zpravy..
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer, zrovna jsem narazila na chat z domu, zní to zajímavě, ale co mi nesedí je ta občanka. Pokud máte některá zkušenosti tak bych byla vděčná za info 🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamit píše:
Dobrý večer, zrovna jsem narazila na chat z domu, zní to zajímavě, ale co mi nesedí je ta občanka. Pokud máte některá zkušenosti tak bych byla vděčná za info 🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️
mám, je tady spousta diskuzí. musíš u toho sedět non stop, aby sis něco vydělala. pracovala jsem u 2 společností. nevyplatilo se mi to. jako jo, pokud někdo je rád za pár stovek měsíčně, pak asi super…týden tě to baví, jedeš, zapisuješ - musíš každé info zapsat do tzv „deníku“ nebo informací a to hrozně zdržuje, ten čas ti nikdo nezaplatí..však si na to přijdeš sama, pokud do toho půjdeš.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem to delala pred rokem a pul cca 5 mesicu…Dalo se tam vydelat dost penez, prvni 3 mesice jsem si prisla na 4000 kc tydne a sedela jsem u toho 6 hodin denne coz neni uplna katastrofa
je to taky o tom jak rychle umite psat a zda mate velkou fantazii…Nicmene po tech 3 mesicich me zacali adminky porad obtezovat s nejakyma hloupostma ze tamhle jsem nenapsala carku za slovem nebo neudelala carku nad pismenkem atd. Ty chlapi si tam prisli sjednat sex a urcite je nazajimal pravopis.
No banovali mi adminky za to profil na 24 hodin a to i ackoliv jsem treba ten den premluvila nekolik chlapu at si nabijou kredity
Takze potom ta vyplata sla hodne dolu a uz se mi to nevyplatilo…Jinak jsou tam vetsinou zadany nebo zenaty nadrzenci a maji to napsane i v pravidlech seznamky ze tam mohou vystupovat zabavne profily.
- Citovat
- Upravit
@Zrzecka18 ahoj, mužů poprosit taky více info ohledně práce z domu (chat ) díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobní zkušenost mám, ale už 4 roky jsem mimo, takže nevím. Ale jo, líbilo se mi to, dělala jsem to ze studia, přišla si na hezky peníze, v studiu žádná buzerace, směny jak já sama chtěla a vyšli mi vstříc, udělali hezké fotky a nějaká videa taky, nelituji. Ale teď jsem vdaná a mám dítě, už bych nechtěla, pan manžel je taky proti. Ale pro studentky, svobodné mladé holky je to ideální.
- Citovat
- Upravit
Holky, vy co jste tu psali, šli jste do toho nebo ne? Stojím před rozhodnutím a nevím ![]()
Díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit