Flirt chat - mám do toho jít, nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
1.1.22 19:35

Ano jedná se o normální videochat, kde se holky svlékají. chatzdomu je společnost která jakoby sprostředkuje práci, nevim jak teď ale dřív měly pronajatej byt někde v Brně v paneláku a každé holce pronajímaly na několik hodin místnost s počítačem, kamerou světly. Tehdy nebylo všude dobré internetové připojení, tak seto řešilo takhle. Také se musely vydělat pro ně určité částky, tak musela holka mít registraci třeba na 5 stránkách. Dnes díky rychlosti internetu se dá pracovat i z domova a na vlastní triko. Na portálech jako xhamster, chaturbate, bongacams apod. Ty stránky si také strhávají nějakou částku ale asi méně než nějaká pochybná firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.22 19:11

Holky ja vim jak funguje chat z domu… jedna se o to ze pisete zpravy aby to melo hlavu a patu.. musite napsat 50 odpovedi pak napisete adminovi a on to zkontroluje..za 1 poslanou zpravu dostanete asi 2 koruny.. pak se to stupnuje :) a musite projit skolenim.. udelat s koordinatorem nejake zkusebni vety a je to docela tezke. ale co se tyce erotickych fotek jsu predem priravene k pouziti.. nejake cii ne vase.. nejedna se o webky!! jedna se ciste o psani a odpovodani.. a musite zapisovat informace do deniku a by se vety neopakovaly protoze si nepisete s dotycnym online ale odepisete a pak zas pisete nekomu jinemu atd.. je to hodne o pozornosti atd… je to silene :D a myslim ze i dost tezke… si vsechno hlidat atd… ale je to na kazde:) urcite to vyzkousejte.. ja jeste ani nezacla… :( coz je blbe… nejak se mi uprimne do toho nechce :D

• Citovat
  • Upravit
3.1.22 21:17

Dneska mi prisla uplne stejná nabídka prace chat z domu a nevim zda do toho jit 🙈 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.22 21:18

@vejisek prosím více info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.22 10:04

@vejisek můžu poprosit víc informací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.22 10:06
@Anonymní píše:
Mohla by ses mi ozvat na candynaxxxzavinacseznamcz? Uz mam nejake info

Mohla bych také info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.22 09:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky

uz dlouho nad tim premyslim ale nelibi se mi ze po me chteji fotku obcanky :(

Fotografie
Jméno
Datum narození
Datum platnosti dokumentu
tohle chteji kdyz mi prisel mejl…

Mohu poprosit o odkaz na flirtchat? Je jich mnoho a nemůžu najít ten ktery vam plati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.1.22 15:58

Po přečtení této diskuse zírám, kolik holek je ochotno za peníze vzrušovat honiče. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 10:33
@Carahudesun píše:
Mohu poprosit o odkaz na flirtchat? Je jich mnoho a nemůžu najít ten ktery vam plati

Je to primo chat - z - domu najdi si to na netu. ale za me asi by bylo lepsi si psat s nejakym muzem ktery je online nez na stare zpravy..

• Citovat
  • Upravit
1
6.3.22 20:59

Dobrý večer, zrovna jsem narazila na chat z domu, zní to zajímavě, ale co mi nesedí je ta občanka. Pokud máte některá zkušenosti tak bych byla vděčná za info 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 11:49
@Mamit píše:
Dobrý večer, zrovna jsem narazila na chat z domu, zní to zajímavě, ale co mi nesedí je ta občanka. Pokud máte některá zkušenosti tak bych byla vděčná za info 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️

mám, je tady spousta diskuzí. musíš u toho sedět non stop, aby sis něco vydělala. pracovala jsem u 2 společností. nevyplatilo se mi to. jako jo, pokud někdo je rád za pár stovek měsíčně, pak asi super…týden tě to baví, jedeš, zapisuješ - musíš každé info zapsat do tzv „deníku“ nebo informací a to hrozně zdržuje, ten čas ti nikdo nezaplatí..však si na to přijdeš sama, pokud do toho půjdeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.22 13:01

Ja jsem to delala pred rokem a pul cca 5 mesicu…Dalo se tam vydelat dost penez, prvni 3 mesice jsem si prisla na 4000 kc tydne a sedela jsem u toho 6 hodin denne coz neni uplna katastrofa ;) je to taky o tom jak rychle umite psat a zda mate velkou fantazii…Nicmene po tech 3 mesicich me zacali adminky porad obtezovat s nejakyma hloupostma ze tamhle jsem nenapsala carku za slovem nebo neudelala carku nad pismenkem atd. Ty chlapi si tam prisli sjednat sex a urcite je nazajimal pravopis. :lol: No banovali mi adminky za to profil na 24 hodin a to i ackoliv jsem treba ten den premluvila nekolik chlapu at si nabijou kredity :roll: Takze potom ta vyplata sla hodne dolu a uz se mi to nevyplatilo…Jinak jsou tam vetsinou zadany nebo zenaty nadrzenci a maji to napsane i v pravidlech seznamky ze tam mohou vystupovat zabavne profily.

• Citovat
  • Upravit
12
19.8.22 17:29

@Zrzecka18 ahoj, mužů poprosit taky více info ohledně práce z domu (chat ) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 20:14

Osobní zkušenost mám, ale už 4 roky jsem mimo, takže nevím. Ale jo, líbilo se mi to, dělala jsem to ze studia, přišla si na hezky peníze, v studiu žádná buzerace, směny jak já sama chtěla a vyšli mi vstříc, udělali hezké fotky a nějaká videa taky, nelituji. Ale teď jsem vdaná a mám dítě, už bych nechtěla, pan manžel je taky proti. Ale pro studentky, svobodné mladé holky je to ideální.

• Citovat
  • Upravit
1
3.10.22 12:37

Holky, vy co jste tu psali, šli jste do toho nebo ne? Stojím před rozhodnutím a nevím :D
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat