Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat kouřím ale hodně málo většinou těch 5 6 denne ale chci se zeptat začala sem být kvůli tomu hypochondr a hledám si vuci tomu každý pupínek a svadim to na kouření poslední dobou mám fobií že mi Vapadaj zuby furt se dívám do pusy jestli tam něco nemám ale chci se zeptat na horním patře mezi předníma zubama v zadu jak jsou takové ty vrásky tak uprostřed mám takový červený flíček a takové bílé uprostřed myslíte že je to tam normálně nebo to může něco být je to nebolestive A je tu také někdo kdo má takovéhle problémy jako já 🤣 🤣když sem přestala kouřit tak bylo po hypochondrii ale teď opět a furt si říkám a ten taky kouří a má zuby zdraví ale mám prostě z toho Štrach
@Daniela 42023 píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat kouřím ale hodně málo většinou těch 5 6 denne ale chci se zeptat začala sem být kvůli tomu hypochondr a hledám si vuci tomu každý pupínek a svadim to na kouření poslední dobou mám fobií že mi Vapadaj zuby furt se dívám do pusy jestli tam něco nemám ale chci se zeptat na horním patře mezi předníma zubama v zadu jak jsou takové ty vrásky tak uprostřed mám takový červený flíček a takové bílé uprostřed myslíte že je to tam normálně nebo to může něco být je to nebolestive A je tu také někdo kdo má takovéhle problémy jako já 🤣 🤣když sem přestala kouřit tak bylo po hypochondrii ale teď opět a furt si říkám a ten taky kouří a má zuby zdraví ale mám prostě z toho Štrach
Cituji
Tak přestaň kouřit, nebo si nestěžuj tvl…
Edit: Já přestala kouřit před cca 2 lety a jsem za to ráda. Vědět co je to za svi***o tak ani nezačnu…
@Lu66 prý vědět co to je za svinstvo to snad. kazdej ví než začne kouřit 🤣
@Daniela 42023 píše:
@Lu66 prý vědět co to je za svinstvo to snad. kazdej ví než začne kouřit 🤣
No v těch pubertálních letech si to člověk tak neuvědomuje no. Ale jsem ráda že jsem Tě pobavila ![]()
@Daniela 42023 píše:
Možná to souvisí s tím, proč se vyjadřuješ jako tatar. Třeba máš nějaký větší problém.
@Lu66 já vím dřív mi to bylo taky jedno ale raven proto dneska to beru takhle a furt za tím hledám normální člověk si to nepřipustí že by mohl mít nějaký problém z toho jenže já se moc hlídám a právě to svadim na to já vím že nejlepší je přestat ale mám to jako takovou relaxaci hlavně když je teplo to je nejhorsi
@hanka.br. tak píšu to tak jak říkám nevím jak bych to měla napsat smysluplněji 🙈
@Daniela 42023 píše:
@hanka.br. tak píšu to tak jak říkám nevím jak bych to měla napsat smysluplněji 🙈
A chodila jsi do normální školy?
@Daniela 42023 píše:
@Lu66 já vím dřív mi to bylo taky jedno ale raven proto dneska to beru takhle a furt za tím hledám normální člověk si to nepřipustí že by mohl mít nějaký problém z toho jenže já se moc hlídám a právě to svadim na to já vím že nejlepší je přestat ale mám to jako takovou relaxaci hlavně když je teplo to je nejhorsi
No, můžeš mít buď výsledky, nebo výmluvy. Buď si přestaň stěžovat na zuby, nebo skoncuj s kouřením. ![]()
@hanka.br. nevím jak ty ale já jo já sem se jen chtěla zeptat tak nevím co tu jedeš když máš problém s tím jak píšu tak na to neodpovídej ![]()
@Lu66 musím přestat už sem to rok vydržela ale teplo mě láká 🤣 díky za odpověď 🙈
@Daniela 42023 píše:
@hanka.br. nevím jak ty ale já jo já sem se jen chtěla zeptat tak nevím co tu jedeš když máš problém s tím jak píšu tak na to neodpovídej
Já s tím nemám problém, ale vyjadřuješ se jako kdybys problém měla ty. A protože se tě nechci dotknout, tak se na to ptám.
@Daniela 42023 píše:
@Lu66 musím přestat už sem to rok vydržela ale teplo mě láká 🤣 díky za odpověď 🙈
To dáš určitě i po 2. jsem na tom totiž stejně. Poprvé jsem to dala na rok a půl, pak jsem zase začala, a teď v létě to budou 2 roky ![]()
@Lu66 jo já už jen že bych chtěla taky to mimco a hlavně kvůli tomu že se takhle hlídám já přestala na ten rok a pak když přijela kámoška tak jedno sem si dala pak přijela zas tak. Jsme si daly zas 1 a postupem času se to zas rozjelo