Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím, jak zrovna Ford Ka, ale my máme Kiu Picanto (taky takový prcek) a jezdí se mi s tím parádně
Málo žere a vlezu se všude. Za chvilku čekáme prcka, tak uvidíme, jak se tam naskládáme i s vajíčkem
Kolik máš cenový limit na koupi autínka?
@cucik14 píše:
Nevím, jak zrovna Ford Ka, ale my máme Kiu Picanto (taky takový prcek) a jezdí se mi s tím parádněMálo žere a vlezu se všude. Za chvilku čekáme prcka, tak uvidíme, jak se tam naskládáme i s vajíčkem
Kolik máš cenový limit na koupi autínka?
20 tisic, ale musi se mi do toho vlezt i pojistka a prevod auta
jsem student, vic toho mit nebudu, kdybych chtela nasetrit tak to nedokazu nebo kdyz bude chybet na jidlo tak to dam do toho ze
snad poridim neco pojizdneho
@VanessaF Tak snad se něco v dobrém stavu i za tu cenu najde
Každopádně za mě - já si na malé auto nemůžu stěžovat ![]()
@VanessaF kdysi jsem viděla nějaký auto.moto.revue a tam to auto jako moc dobrý nehodnotili, ale je pravda, že mypro většinu lidí taky máme,,divný,, auto.
@luca241 píše:
Moje taky.Taky jsem ho měla hrozně ráda. Byla to taková pojízdná nákupní taška, na vyježdění se, ježdění do práce (35km jedna cesta) a na výlety s kamoškama to bylo super. Tehdy jsem ho dostala jako 3 roky staré, naježděno nula nic, takže uplně super!
a kolik si prosím platila pojistku?
@VanessaF píše:
a kolik si prosím platila pojistku?
Už si bohužel nepamatuju, je to 10 let ![]()
@luca241 píše:
Už si bohužel nepamatuju, je to 10 let
aha
vím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím ![]()
@VanessaF píše:
ahavím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím
@VanessaF píše:
ahavím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím
Rozměry auta? Kde si tu pojistku necháváš vypočítat? Chce to určitě informace o stáří, obsahu a výkonu. Jak už jsem tady psala, jestli budeš pojistku psát na sebe, tak bude celkem vysoká i na mrňavý auto. Bude dokonce vyšší, než pojistka na naše velký auto ![]()