Ford Ka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2522
19.12.15 22:56

Nevím, jak zrovna Ford Ka, ale my máme Kiu Picanto (taky takový prcek) a jezdí se mi s tím parádně ;) Málo žere a vlezu se všude. Za chvilku čekáme prcka, tak uvidíme, jak se tam naskládáme i s vajíčkem ;) Kolik máš cenový limit na koupi autínka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
19.12.15 23:15
@cucik14 píše:
Nevím, jak zrovna Ford Ka, ale my máme Kiu Picanto (taky takový prcek) a jezdí se mi s tím parádně ;) Málo žere a vlezu se všude. Za chvilku čekáme prcka, tak uvidíme, jak se tam naskládáme i s vajíčkem ;) Kolik máš cenový limit na koupi autínka?

20 tisic, ale musi se mi do toho vlezt i pojistka a prevod auta :( jsem student, vic toho mit nebudu, kdybych chtela nasetrit tak to nedokazu nebo kdyz bude chybet na jidlo tak to dam do toho ze :,( snad poridim neco pojizdneho

• Citovat
  • Upravit
2522
19.12.15 23:22

@VanessaF Tak snad se něco v dobrém stavu i za tu cenu najde :kytka: Každopádně za mě - já si na malé auto nemůžu stěžovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
19.12.15 23:25
@cucik14 píše:
@VanessaF Tak snad se něco v dobrém stavu i za tu cenu najde :kytka: Každopádně za mě - já si na malé auto nemůžu stěžovat :andel:

taky doufam :) jen musim sehnat nekoho kdo se tomu poradne rozumi, coz bude tezky

• Citovat
  • Upravit
27259
20.12.15 01:35

@VanessaF kdysi jsem viděla nějaký auto.moto.revue a tam to auto jako moc dobrý nehodnotili, ale je pravda, že mypro většinu lidí taky máme,,divný,, auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
27.12.15 13:52
@luca241 píše:
Moje taky :mavam:.Taky jsem ho měla hrozně ráda. Byla to taková pojízdná nákupní taška, na vyježdění se, ježdění do práce (35km jedna cesta) a na výlety s kamoškama to bylo super. Tehdy jsem ho dostala jako 3 roky staré, naježděno nula nic, takže uplně super!

a kolik si prosím platila pojistku?

• Citovat
  • Upravit
2128
27.12.15 14:05
@VanessaF píše:
a kolik si prosím platila pojistku?

Už si bohužel nepamatuju, je to 10 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
27.12.15 14:06
@luca241 píše:
Už si bohužel nepamatuju, je to 10 let :nevim:

aha :( vím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím :D

• Citovat
  • Upravit
2128
27.12.15 14:06
@VanessaF píše:
aha :( vím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím :D
:mrgreen: to se ti nedivím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
27.12.15 14:07
@luca241 píše: :mrgreen: to se ti nedivím.

no :D :D ale i tak díky :)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
27.12.15 14:31
@VanessaF píše:
aha :( vím že se to dá zjistit na internetu pomocí kalkulačky a tak, ale to po mě chce rozměry auta a takové věci a to nevím :D

Rozměry auta? Kde si tu pojistku necháváš vypočítat? Chce to určitě informace o stáří, obsahu a výkonu. Jak už jsem tady psala, jestli budeš pojistku psát na sebe, tak bude celkem vysoká i na mrňavý auto. Bude dokonce vyšší, než pojistka na naše velký auto :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný