Fotka na pas.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.6.07 13:36

Ahojky… my jsme minuly tyden fotili (u fotaka) Adelku ve ctyrech tydnech.. Musela mit otevrene oci, zavrenou pusu, ruce dole, hlavicku rovne.. pro nas zcela nerealne… Porad spi, hlavicku ma na bocku a rucicky vedle hlavicky… No nakonec jsme vyfotili ji asi dvacetkrat.. a zkusena pani fotografka nam vybrala fotku, kterou by nam na pasovem meli vzit… Tak dofam ze ano.. zitra tam jdu…
A to osvedceni o CR jsme taky museli mit. V Ostrave na krajskem urade nam ho udelali na pockani…

Vsem co poptrebuji pas pro svou ratolest.. preji pevne nervy.. :-)

Martina

• Citovat
  • Upravit
73
26.6.07 14:09

apaja: nevím, kde Ti podali informaci, že když jedeš na Slovensko, tak nestačí mít dítě zapsané v občance??? Asi před 3 týdny tady na toto téma proběhla diskuze. Já to v té době totiž taky řešila! Paní na úřadě (na informacích) mi sdělila, že je to nutné. Nicméně jsem hledala na netu, kde jsem našla, že na Slovensko stačí mít dítě zapsané v občance. Volala jsem i na Ministerstvo vnitra, kde mi kompetentní paní sdělila, že na Slovensko pas pro dítě není nutný. Do Německa už už by ho ale mít muselo! Slováci totiž jako jediní umí rozkodovat rodné číslo. Tento pátek jedeme na Slovensko, tak pak můžu poreferovat, jak vše proběhlo.Ahoj

PS: pokud někdo nevěří tak mrkněte na stránky Ministerstva vnitra, kde to je napsané a je tam taky to tel. číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí