Fotografky - jaký kompakt vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
844
14.4.13 23:00

Fotografky-jaký kompakt vybrat?

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
14.4.13 23:05

Za mě určitě Canon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.4.13 23:11

http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/…980/recenze/#…

Velice dobře vycházel v recenzích na internetu. Taky plánuju ho koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.4.13 23:11

@Mikajelka Fotka jako taková není špatná, jen m áš pravdu, hrozně tmavé pozadí. No já bych byla pro ten Canon, dělá nádherné fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.4.13 23:45

Já jsem hodně velký nadšenec do focení, teda ne že bych byla nějaký expert :mrgreen: donedávna jsem fotila s canonem G12, a byla jsem hrozně moc spokojená, tak záleží kolik do toho chceš vrazit, jinak na autorežim ty fotky většinou nebudou žádná sláva, ale dá se celkem snadno naučit pracovat s nastavením clony a uzávěrky a hned budou vypadat líp i obyčejné amaterské záběry, něco na ukázku co jsem s tím vyfotila :mrgreen:

http://www.zbozi.cz/…wershot-g12/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.4.13 00:39

Canon :palec:
Novy fotak jsme kupovali pred mesicem, mela jsem z toho hlavu jak balon ktery vybrat a vyhral canon ixus 310. Naprosta spokojenost :pankac: Ze to bude nejaky canon bylo jasne od zacatku, mam s nimi nejlepsi zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.4.13 07:19
@Nicki.Minaj píše:
http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/…980/recenze/#…Velice dobře vycházel v recenzích na internetu. Taky plánuju ho koupit.

Ten nebrat, měli jsme ho a dělal šíleně zrnité fotky, pak se rozbil blesk a jen oprava stála 600 :roll:

Zakladatelko ja si ted koupila zrcadlovku a to je úplně něco jiného než fotky s kompaktem, když se naučíš základy, budeš mít opravdu krásné fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
15.4.13 07:34

Tak Canon je moje srdeční záležitost. Momentálně mám G12 a nemůžu si vynachválit, ale to jsme cenově i focením jinde. Taky nejsou špatné ty voděodolné, když máš děti, můžeš si je fotit i v bazénu a zvládne i pády. Třeba tento http://www.fotoskoda.cz/…100-oranzovy. A fotky dělá taky pěkný. Jinak doporučuji zajít do obchodu, osahat a nechat si poradit. Pro mě je třeba dost důležitý, jak se foťák ovládá a to poznáš jen když ho máš v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.4.13 08:07

@zuzka.mamka No jenže u kompaktu si s tím moc nezahraješ, když pominu přednastavené režimy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.4.13 08:11

Za sebe bych šla taky do zrcadlovky, nějaké klidně levnější - jsem samouk, učím se s ní metodou pokus/omyl…na obyčejné fotky je daleko lepší - dělá je prostě tak nějak hezčí a když si pak ještě navíc začneš s foťákem „hrát“ stojí to za to :-)

Na druhou stranu tahat všude brašnu mě taky někdy nebaví. Takže nejlépe koupit to i to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.4.13 08:25

Canon není špatný, i z obyčejného kompaktu za dva tisíce jsem měla hezké fotky… Pokud ale fotíš hodně, což většinou s dětmi bývá, zainvestovala bych, připlatila a koupila nějakou základní zrcadlovku. I s levnou zrcadlovkou jsou fotky úplně o něčem jiném než s kompaktem. Já si třeba koupila tenkrát zrcadlovku Nikon v akci asi za 7tis. Ty různé akce na ně bývají dost často. Jsem samouk, učím se také metodou pokus, omyl, je to o tom, že si s tím člověk vyloženě hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 08:31

Ja som zrkadlovku odmietla z dvoch dovodov - pred tymi 6 rokmi cena vyssia nez moj a manzelov mesacny plat dohromady, a kto sa ma tahat s tym sklom? Vyhral elektronicky hladacik s manualnymi rezimmi. Ale co mame decka aj tak fotim na auto :oops:

My mame fuji finepix, a za tych 6 rokov sa jeho „mladsi brat“ vyskytol aj u tchanovcov, svagrovcov a pred troma mesiacmi u mojej sestry.

Divala by som sa po niecom takomto, netvrdim ze toto je najlepsia vlba, nemam cas to prechadzat.
 http://www.megapixel.cz/…inepix-s4200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.4.13 08:55

Holky, zrcadlovku nechci. Chci foťák do kabelky a nemusí to být dělo-což při mé cenové relaci kolem 3tis ani nebude ale jen chci hezký fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.4.13 09:03
@RyBANA píše:
@zuzka.mamka No jenže u kompaktu si s tím moc nezahraješ, když pominu přednastavené režimy 8)

tak si musí vybrat ten správný kompaktní foták

ještě před tím canonem jsem měla vodotěsný olympus z řady tough a také velká spokojenost, ono je to z velké části o fotografovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.4.13 09:07
@Mikajelka píše:
Holky, zrcadlovku nechci. Chci foťák do kabelky a nemusí to být dělo-což při mé cenové relaci kolem 3tis ani nebude ale jen chci hezký fotky.

zkus se zaregistrovat na olympus.cz a nech si do emailu zasílat akční letáky, možná budeš mít štěstí a bude akční zrovna nějaký pěkný kompakt, já takhle koupila právě ten svůj ze 70% slevou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák