Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, obnovuji diskuzi, at nezakladam novou. ![]()
Delate fotokalendare? Chtela bych nejaky nastenny, kde muzu dat i vice fotek na jeden mesic. Popr. da se udelat kolaz z fotek a tu tam pote vlozit? Nesnizi to kvalitu fotek?
Take bych chtela, aby motiv toho kalendare byl pekny na oko (ted jsem videla oprabdu preplacane motivy, ktere vypadaly jak wordart z roku 2ooo
).
Jeste by me zajimala cena. Protoze budu delat celkem 5 kalendaru, a tam je rozdil, zda zaplatim za jeden 2oo kc nebo 4oo kc. Ale pokud samozrejme z tech levnejsich nic nevyberu, tak bohuzel si priplatim. ![]()
Dekuji za vsechny rady, zkusenosti, postrehy. ![]()
@Capricorn61 já kupují každoročně pro rodiny na Slevomatu od MCL s jsem moc spokojená. Nabídku tam mají pořád a vyjde to za zlomek ceny oproti normálu.
@lucynka25 dekuji.Vsimla jsem si, ze slevomat nabizi zajimave ceny. Jen jsem nepochopila, jak to funguje. ![]()
@lucynka25 píše:
@Capricorn61 já kupují každoročně pro rodiny na Slevomatu od MCL s jsem moc spokojená. Nabídku tam mají pořád a vyjde to za zlomek ceny oproti normálu.
taky tak ![]()
@Capricorn61 píše:
@lucynka25 dekuji.Vsimla jsem si, ze slevomat nabizi zajimave ceny. Jen jsem nepochopila, jak to funguje.
normálně si koupíš voucher na daný počet kalendaru, pak si u nich objednáš a zadáš kod ze slevomatu a už nic neplatíš (nebo jen poštu)
@Káťa19 Dekuji. Vyzkousim, zas se neco noveho naucim. Celkem se mi taky ty kalendare libi. Jen ten slevomat me prve odradil. ![]()
@Capricorn61 já nakupují u Slevomatu od začátku a nikdy žádný problém nebyl ![]()