Fotokalendář

1230
27.10.06 23:41

Fotokalendár

Ahoj vospolok.
Minuly rok sme vo fotostar.cz davali robit nastenne kalendare pre celu rodinu. Chceli sme aj tento rok, ale vzory ktore ponukaju su dost o nicom.
Nemate tip na inu firmu??
Dik. kaktus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.10.06 11:17

Ahoj Katko,
myslím, že fotokalendáře dělali i tady www.fotolab.cz - ale už to tam nějak nemůžu najít. Zato začali dělat látkové kalendáře, trička a pod.

ten látkový kalendář vypadá dobře, je teda fakt, že to je jen pro jeden obrázek… http://asp02.photoprintit.de/…ffupload.php?…

My to loni udělali tak, že v knihokupectví Luxor jsme koupili předtištěný kalendář a do něho lepili fotky. Ještě k tomu můžeš něco přimalovat a lepší kalendář Ti nikde nevyrobí… :-)

Hanka

• Citovat
  • Upravit
1829
28.10.06 11:34

ta nepřihlášená jsem byla já… 8O

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.10.06 13:42

My loni naježili kalendářů docela dost - myslím, že jsem jich nakonec dělala šest, sedm?
Ale vyřešili jsme to docela jinak než klasickým dělaným kalendářem…

V IKEA jsme koupili otáčecí rámeček na 12 fotek 10*15:
 http://www.ikea.com/…71125_S3.jpg

A k tomu jsme udělali dvanáct fotek s kalendářem. Každá fotka byla z příslušného měsíce rok před tím… Vypadaly takto:  

Měli jsme obrovský úspěch a letos už budeme nadělovat jen fotky… staré se vyndají a uloží třeba do alba a nové se dají dovnitř…

Rámeček stál kolem dvou stovek, :,-(a fotek kolem třiceti korun…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.10.06 14:43

Ahoj,
rozhodla jsem se letos podarovat pár příbuzných právě fotokalendářem, takže jsem taky pátrala (i pár holek z emimina) a mám tyhle adresy:
www.kodakgallery.cz
www.foceni.cz
 www.album.cz

ty první stránky jsou myslím nejlepší, vcelku pěkný vzory a můžeš si tam kalendář (po přihlášení) i uložit, takže já už mám vytvořený za letošek fotky leden-říjen a až nafotím, tak přidám listopad, prosinec a odešlu.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.10.06 15:14

Lesino nádherné, úžasné a praktické. Máš krásné děti :lol: :lol: :lol: .
V jakém programu jsi dělala ty kalendářové fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verona22
18.10.10 01:10

fotokalendar

Ja som si uz treti rok davam robit tu http://www.graphicsoul.sk/…lendare.html a som velmi spokojna. Vyznacene mena, sviatky a navyse si mozes dat zaznacit aj sukromne dolezite dni.

• Citovat
  • Upravit
1429
11.11.13 21:13

Ahoj holky, začínám být lehce nervozni..
na slevomatu jsem koupila 4 poukazy na kalendář na stránku www.bontia.cz , dneska mi poukazy přišly na email, kalendář mám hotovej, ale nemůžu tam dát víc než 1 ten poukaz :roll: to jako budu muset posílat přes 4 poštovny??? To přece musí jít, ale fakt na to nemůžu přijít. Zítra jim zavolám, ale kdybyste měli někdo zkušenost, byla bych moc vděčná..
Jo a k tomu všemu jsem to zkusila po druhe a ten kod už mi to nebere, ale to snad nějak vyřeším, přece když to není objednané tak to musí brát.
To jsem se zase do něčeho namočila :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.11.13 21:15

Teď když na to koukám tam tam ani nic o kalendářích není 8o podle slevomatu to mám objednat na www.bontia.cz/kalendar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.11.13 21:23

Fakt bych potřebovala poradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
11.11.13 21:43

Ahoj, my jsme také minulý rok dělali kalendáře, byly nádherné. Letos tam mají zase úplně jiné motivy na pozadí a dokonce často akce, teď také. Tady : http://info.24print.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.11.13 21:47

No jo, ale já mám ty poukazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.11.13 22:01

Zavolejte jim a domluvte se s nima, já sem ted taky delala kalendáře a taky sem s tím měla problém ale nakonec sme se domluvili a vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7750
11.11.13 22:38

Ja je mam taky. Pry teprv spousteji moznost objednavani vice kalendaru na jedno postovne. Ma to byt do par dnu. To se jim moc nepovedlo. :roll: Je to napsane v tech odpovedich na strankach Slevomatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
12.11.13 07:09

@Fíková já jsem jim ještě večer psala email - číslo jsem jaksi nenašla, ale ještě večer mě napsali že to mám normálně objednat a emailem jim poslat ty kody. Tak jsem ráda že se to vyřešilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák